Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten
Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland
Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Fleetmanagment waarop u kunt vertrouwen

Fleetmanagement waarop u kunt vertrouwen

 
 
 
 
's Werelds meest betrouwbare partner op het gebied van fleet management-oplossingen
Fleet management is een wezenlijk onderdeel van uw organisatie - daarom is het ook zo belangrijk dat u een partner hebt die u volledig kunt vertrouwen. TomTom Business Solutions doet er alles aan om de meest betrouwbare partner voor uw bedrijf te zijn op het gebied van fleet management. TomTom investeert continu in R & D, toonaangevende technologieën, processen en mensen om zeker te stellen dat altijd de meest betrouwbare service geleverd wordt. Nog een aantal redenen waarom meer dan 19.000 klanten op TomTom Business Solutions vertrouwen:
 
ISO 27001-certificering door BSI
TomTom's fleet management-service heeft de ISO 27001-certificering gekregen, waardoor we klanten de beste beveiliging, kwaliteit en beschikbaarheid kunnen garanderen. De certificering werd verkregen na een onafhankelijke beoordeling door BSI Group, wereldwijd betrokken bij de ontwikkeling van standaarden, en bevestigt dat TomTom een van de beste providers is van SaaS (Software as a Service) voor fleet management.
 
 
99,999% beschikbaarheid
AlertSite, de toonaangevende benchmarkingservice, heeft WEBFLEET op de lijst geplaatst van de 25 beste technologiewebsites in de VS op basis van reactietijd en beschikbaarheid.
 
 
Aanmelden met SSL-beveiliging
TomTom biedt een veilige en gecodeerde aanmeldprocedure en gegevensverzending naar WEBFLEET. Ook daarom kunt u erop vertrouwen dat uw gegevens online veilig zijn.
 
 
Lokale ondersteuning
Gecertificeerde resellers zoals Truckland Noord-Holland zijn door het hele land beschikbaar voor professionele hulp, waar u ook bent. En met onze beschikbaarheid tijdens kantooruren en onlineondersteuning kunnen we hulp bieden wanner u het nodig hebt.