Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten
Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland
Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Files vermijden

 

Fleet management met de beste verkeersinformatie
Bij TomTom hebben we van verkeersinformatie een belangrijke functie van onze fleet management-oplossing gemaakt. Waarom? Omdat vastzitten in het verkeer invloed heeft op de productiviteit van uw personeel en daarmee uw service en planning. Met de beste verkeersinformatie kunt u de beste inschatting maken van de aankomsttijd van uw bestuurders en deze doorgeven aan uw klanten. Met onze fleet management-oplossing kunt u de aankomsttijd eenvoudig integreren in uw eigen planningsysteem.     

 

 • IQ Routes Files vermijden

  De technologie voor TomTom's IQ Routes maakt gebruik van een database met werkelijke rijtijden voor het berekenen van de snelste route op dat moment naar uw bestemming. Er wordt een realistische ETA gegeven doordat er rekening wordt gehouden met verkeerslichten, rotondes en andere obstakels onderweg. Uw chauffeurs zullen uw klanten steeds weer verbazen omdat zij altijd rond de afgesproken tijd zullen arriveren en dus vrijwel geen tijd en brandstof verspillen.

   
 • HD Traffic Files vermijden

  Files kunnen uw medewerkers danig dwarszitten. Zij moeten van tevoren worden gewaarschuwd voor verkeersproblemen, zodat zij een alternatieve route kunnen kiezen. De technologie voor TomTom's HD Traffic voor nauwkeurige, realtime verkeersinformatie over autowegen en provinciale wegen, geschatte vertragingstijden en alternatieve routes. Momenteel is dit de beste verkeersservice. En daarmee kunt u uw klanten de best mogelijke service bieden.

 • Slim op pad met live verkeersinformatie Files vermijden

  Met TomTom WEBFLEET kunt u de positie, voortgang en ETA van uw wagenpark op een digitale kaart plus het plaatselijke verkeer op elke route in de gaten houden. Door dit uitgebreide overzicht weet u altijd welke chauffeur het dichtst in de buurt is voor een nieuwe opdracht. Als het verkeer helemaal lijkt te gaan vastlopen, kunt u de noodzakelijke maatregelen treffen om de chauffeur toch op tijd bij de klant te laten aankomen.

 • WORKsmart™-Traffic Files vermijden - WORKsmart-Traffic

  Als u een verspreid wagenpark beheert, kunt u met WORKsmart™-Traffic van TomTom de productiviteit van uw bedrijfsmiddelen optimaliseren. Uw chauffeurs volgen altijd de beste route van de ene naar de volgende klant, ongeacht hoe druk het verkeer onderweg is. Op kantoor kunt u het plaatselijke verkeer in de gaten houden en de noodzakelijke stappen ondernemen om uw bedrijfsactiviteiten niet vast te laten lopen.

  Loop geen vertraging op en blijf rijden door uw gegevens hier achter te laten.