Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten
Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland
Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

De veiligheid van uw bestuurders

 

Met fleet management van TomTom kunt u een veiligere rijstijl in uw wagenpark stimuleren, met directe ondersteuning voor bestuurders in hun voertuigen en geavanceerde tools om de rijstijl te beheren in TomTom WEBFLEET®.

 

 

                           Fleet management helpt bestuurders ontspannen De veiligheid van uw bestuurders

 

                            Met WORKsmart™-Safety kunnen bestuurders hun ogen op de weg houden en hun handen aan het stuur. Innovatieve TomTom PRO-                            navigatiesystemen zijn uitgerust met geavanceerd rijstrookadvies voor ingewikkelde knooppunten, tekst-naar-spraaksoftware voor gesproken

                            instructies en berichten, en spraakherkenning om adressen in te voeren. Uw bestuurders staan dus bloot aan minder afleiding en ervaren

                            een lager stressniveau.*

  • Stimuleer veiliger rijgedrag De veiligheid van uw bestuurders

   Met WORKsmart™ fleet management ontvangen bestuurders realtime herinneringen als prikkel om veiliger te rijden. Elke keer dat zich bijzonder rijgedrag voordoet, zoals plotseling sturen, abrupt remmen of een snelheidsovertreding, stuurt Active Driver Feedback een knipperende waarschuwing naar het TomTom PRO-scherm. Op kantoor geeft de OptiDrive-functie in WEBFLEET ritgebeurtenissen als een groen, geel of rood pictogram weer, afhankelijk van de ernst ervan. U kunt dus binnen seconden beslissen of u moet ingrijpen.

  • Beheer van rijtijden De veiligheid van uw bestuurders

   Als verantwoordelijke onderneming dient u ervoor te zorgen dat uw bestuurders zich aan de wettelijke veiligheidsvereisten houden voor wat betreft de tijd die zij achter het stuur doorbrengen. Met TomTom fleet management hebt u direct toegang tot de werkuren van uw bestuurders, ongeacht het type voertuig waarin ze rijden. Met name voor vrachtwagenchauffeurs is het belangrijk dat elke minuut wordt verantwoord. WORKsmart™-Safety verstuurt de tachograafgegevens van de vrachtwagen rechtstreeks en in realtime naar WEBFLEET. U weet dus altijd wie bijna aan zijn grens zit en wie er tijd over heeft.

  • Verbeter de planning van onderhoud De veiligheid van uw bestuurders

   Voertuigen die goed worden onderhouden zijn veiliger. Met worden kilometertellergegevens van de voertuigen in het wagenpark live geïmporteerd in de programma's waarmee onderhoud wordt gepland, zodat u nauwkeurig de servicevereisten voor elk voertuig kunt bepalen.

  • WORKsmart™-Safety De veiligheid van uw bestuurders -

   waakt over de veiligheid van uw bestuurders terwijl zij onderweg zijn. Er zijn talloze manieren waarop u uw eigen oplossing op basis van kunt samenstellen. Een TomTom-verkoopadviseur of reseller adviseert u graag over een oplossing op maat voor uw specifieke onderneming en wagenpark.