Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten
Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland
Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Afgifte van opdrachten

 
Maak indruk op klanten met uw betrouwbare en efficiënte service door middel van de slimme orderverzendprocessen en -systemen van onze fleet management-oplossing.    

 

 • Dynamische workflow De afgifte van opdrachten - Dynamisch verzenden

  WORKsmart fleet management biedt de hulpmiddelen die u nodig hebt voor een soepel lopende, dynamische en verantwoordelijke orderverzend- en verwerkingsservice. U kunt op een digitale kaart de locatie van iedere medewerker in de buitendienst zien. Zoek het dichtstbijzijnde, beschikbare team voor een nieuwe opdracht op. Verstuur schriftelijke instructies rechtstreeks naar het TomTom PRO-navigatiesysteem van de bestuurder. Controleer de route van de bestuurder naar de klant. En ontvang een statusupdate op het moment dat het werk is gedaan.

  Takenlijst
 • Efficiënte communicatie De afgifte van opdrachten - Verzendoplossing

  U verliest geen tijd en geld door iedere medewerker in het veld te moeten bellen. En chauffeurs hoeven niet te rommelen met mobiele telefoons. Met WORKsmart™-Jobkunt u tekst en orderberichten naar het apparaat van iedere chauffeur versturen met het type order, het volledige adres, de contactgegevens en eventuele speciale instructies. De chauffeurs kunnen in geval van nood, bijvoorbeeld bij motorpech, standaardberichten, tekstberichten en standaardwaarschuwingen naar kantoor sturen.

  Werkstatus 
 • Verhoogde productiviteit De afgifte van opdrachten

  Fleet management kan de productiviteit van uw bedrijf verbeteren. Met de gegevens van de afgelopen drie maanden kunt u rapporten genereren die u kunnen helpen bij het nemen van strategische besluiten en de dagelijkse administratie. U kunt de rapporten direct downloaden en bekijken of op een later tijdstip verder verwerken. Ook kunt u instellen dat de rapporten automatisch naar uw e-mailadres moeten worden verzonden.


   
 • WORKsmart™-Job

  TomTom WEBFLEET staat centraal in de WORKsmart™ fleet management-oplossing. Dit is onze webservice met realtime informatie voor koeriersbedrijven en operationele managers op basis waarvan directe en effectieve beslissingen kunnen worden genomen. Uw bestuurders beschikken over een professioneel navigatiesysteem waarop ze orders en instructies ontvangen. Als binnen uw bedrijf bestuurders vaak een ander voertuig gebruiken of als u geen hardware in uw voertuigen mag installeren, dan is het TomTom PRO 9100-navigatiesysteem de uitkomst. De PRO 7100 levert in combinatie met TomTom LINK meer uitgebreide functies als onderdeel van WORKsmart-Track en WORKsmart-Eco.

  Wat uw keuze ook is, de WORKsmart fleet management-oplossingen kunnen direct worden gebruikt en leveren ook direct investeringsrendement op.

  Wij kunnen laten zien hoe duizenden klanten binnen negen maanden hun investering hadden terugverdiend. Vul het contactformulier in en wij nemen snel contact met u op.