Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten
Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland
Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

TomTom

 

Truckland; Uw TomTom Partner  

 
Truckland heeft kan met u meedenken in oplossingen over voertuig volg systemen, trucknavigatie, fleet management systemen.
Truckland is daarvoor officieel partner van TomTom Business Solutions. Met de producten van TomTom kunt u de mobiliteit van
uw bedrijf verbeteren met behulp van toonaangevende tools en technologieën van TomTom.
 

 

Deze oplossingen kunt u onder andere gebruiken voor:
·         Professionele navigatie
·         Files vermijden
·         Voertuigen volgen
·         Afgifte van opdrachten
·         Tijdmanagement
·         Managementrapportages

 

 

 

          
 
Professionele navigatie
Efficiënt fleet management begint met professionele navigatie. TomTom-navigatiesystemen zijn de perfecte keuze voor professionele navigatie en helpen bestuurders veilig, betrouwbaar en zo snel mogelijk van de ene klant naar de andere te reizen. Uw personeel zit minder lang op de weg en heeft meer tijd voor de klant, dankzij onze unieke navigatietechnologie. Er is geen andere leverancier van fleet management die u per bestuurder tot 18% minder tijd op de weg kan bieden. Dit is waarom onze navigatie uniek is.
Voor de uitgebreide informatie over professionele navigatie klik hier
 
 
Fleet management met de beste verkeersinformatie
Bij TomTom hebben we van verkeersinformatie een belangrijke functie van onze fleet management-oplossing gemaakt. Waarom? Omdat vastzitten in het verkeer invloed heeft op de productiviteit van uw personeel en daarmee uw service en planning. Met de beste verkeersinformatie kunt u de beste inschatting maken van de aankomsttijd van uw bestuurders en deze doorgeven aan uw klanten. Met onze fleet management-oplossing kunt u de aankomsttijd eenvoudig integreren in uw eigen planningsysteem. Vraag het een van onze experts of lees hieronder meer informatie.
Voor de uitgebreide informatie over Fleet management klik hier
 
Voertuigvolgsysteem
Het voertuigvolgsysteem van TomTom laat de real time locatie van ieder voertuig in uw wagenpark zien. Zo bent u in staat snel op nieuwe ontwikkelingen in te spelen en slimme, onderbouwde beslissingen te nemen. Ons voertuigvolgsysteem vertelt u welke werknemer zich het dichtst bij een nieuwe opdracht bevindt en biedt u rechtstreekse toegang tot belangrijke informatie over voertuig en rijgedrag zoals snelheid, aantal kilometers en brandstofverbruik. Het volgen van voertuigen bespaart u geld en maakt uw bedrijf efficiënter.
Voor de uitgebreide informatie over voertuigvolgsystemen klik hier
 
De afgifte van opdrachten
Maak indruk op klanten met uw betrouwbare en efficiënte service door middel van de slimme orderverzendprocessen en -systemen van onze fleet management-oplossing.
Voor de uitgebreide informatie over de afgifte van opdrachten klik hier
 
Tijdmanagement
Neem de leiding over uw buitendienstmedewerkers met behulp van WORKsmart™ fleet management om de gewerkte tijden en rijtijden van individuele personen en groepen vast te leggen.
Voor de uitgebreide informatie over tijdmanagement klik hier
 
De veiligheid van uw medewerkers
Met fleet management van TomTom kunt u een veiligere rijstijl in uw wagenpark stimuleren, met directe ondersteuning voor bestuurders in hun voertuigen en geavanceerde tools om de rijstijl te beheren in TomTom WEBFLEET®.
Voor de uitgebreide informatie over de veiligheid van uw medewerkers klik hier
 
Verantwoordelijkheid voor het milieu
Er zijn allerlei redenen om groen te gaan rijden. Met WORKsmart™ fleet management kunt u de CO2-uitstoot van uw bedrijf verminderen en tegelijkertijd op de kosten bezuinigen. Lees hier verder welke bijdragen TomTom kan leveren aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).
Voor de uitgebreide informatie over verantwoordelijkheid voor het milieu klik hier
 
Managementinformatie
Wanneer uw mensen onderweg zijn, geeft de WORKsmart™ fleet management-oplossing u de realtime informatie de u nodig hebt en waarmee u de kosten kunt beheren, de algehele service kunt verbeteren en de productiviteit kunt verhogen.
Voor de uitgebreide informatie over managementinformatie klik hier
 
Koppelen met andere systemen
WORKsmart™-Connect integreert naadloos met uw bestaande systemen en software, en geeft u alle voordelen van een totaalapplicatie voor het beheer van uw wagenpark en personeel.
Voor de uitgebreide informatie over koppelen klik hier