Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten
Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland
Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

GRATIS DAF SILENT PAKKET

GRATIS DAF SILENT PAKKET


Koop nu een DAF en profiteer maximaal van de Milieu Investering Aftrek regeling 2019. 

Omdat u voor het ‘silent ‘pakket niets betaald, is uw investeringsaftrek maximaal, namelijk € 2.970,00 per truck.
 

Op een groot aantal voertuigentypen (zowel trekkers als bakwagens) is het silent pakket leverbaar. Voor klanten die reeds een voertuig in bestelling hebben en ook willen profiteren van de actie, is een aantrekkelijke regeling getroffen. Informeer naar dit aangepaste voorstel.

Hoe werkt het?

Met een simpele druk op de knop op het dashboard activeert de chauffeur de ‘Silent-mode’. De motorsoftware schakelt onmiddellijk over op een programma waarbij koppel en toerental worden beperkt. Daarnaast schakelt de versnellingsbak automatisch op bij lagere toerentallen.

Ook de inkapseling van de versnellingsbak draagt bij aan een reductie van het geluid. Dit alles samen maakt de DAF Silent trucks tot graag geziene gasten buiten distributievenstertijden. 

Ruime keuze

De DAF CF en XF Silent zijn leverbaar als bakwagen of trekker. Met keuze uit diverse cabines, chassislengten en asconfiguraties. Beide modellen zijn uitgerust met de krachtige en zuinige 10,8 liter PACCAR MX-11 Euro 6-motor, met vermogens van 220 kW/299 pk tot 330 kW/449 pk. De nieuwe LF Silent wordt aangedreven door de 4,5 liter PACCAR PX-5 motor (135 kW/184 pk): Het maximale geluidsniveau van LF is 70 dB(A)!

Niet op alle DAF voertuigen is het ‘silent’ pakket leverbaar. 
Informeer bij uw account manager naar beschikbaarheid en mogelijkheden.

Klik op hier voor alle details omtrent de MIA regeling 2019.

De  gratis ’silent’ actie is geldig tot 01-06-2019.