10% korting NKC leden

10% korting voor NKC leden

Bent u NKC-lid? Dan krijgt u bij Truckland 10% korting op uw camper onderhoud. U krijgt zowel 10% korting op de arbeidsuren als de onderdelen. De korting wordt verrekend op vertoon van uw NKC-ledenpas. Neem direct contact op voor het onderhoud van uw camper via 088 - 5 807 807 of direct bij een van onze  vestigingen.

Camperactie 2022 fleecedeken

Camperactie 2022: tijdelijk een fleecedeken cadeau bij onderhoud

Truckland heeft een tijdelijke actie! Ontvang nu bij camperonderhoud een heerlijk zacht fleecedeken. Onder deze exclusieve Fiat deken blijft u altijd lekker warm! Gebruik de fleecedeken om dat spannende boek 's avonds te lezen, de sterrenhemel te bewonderen of spelletjes te spelen zonder het koud te krijgen. Met het exclusieve vuurrode Fiat fleecedeken in de camper, bent u klaar voor vertrek! 

Truckland camper service center

Truckland Camper Service Center

Bij Truckland Acht is ons Camper Service Center gevestigd. Op deze locatie vindt u een team aan specialisten voor uw camper. Bij het Camper Service Center bieden wij meer dan alleen onderhoud en reparatie aan uw camper, denk bijvoorbeeld aan specifieke veiligheidskeuringen, accessoires en schadeherstel. Uiteraard kunt u ook in Acht terecht voor standaard onderhoud en APK keuringen.

Meer weten over camper acties?

Wilt u meer informatie over camper acties bij Truckland? Neem dan contact op met een van onze vestigingen of vul het onderstaande reactieformulier in.

Contact over Camper acties

Naar boven