Flexibele onderhoudscontracten
Grootste bedrijfswagen dealer van NL
Oplossingen voor ieder type transport

Oprijwagen

Oprijwagen

 

Oprijwagens van Truckland

De beste oprijwagens vind u bij Truckland. Oprijwagens zijn een van de expertises van Truckland. Met de oprijwagens van Truckland bent u zeker van een veilige transport van uw voeruig op de juiste hoogte.

Oprijwagen kopen

Bij Truckland kunt u terecht voor zowel verhuur als aanschaf van een oprijwagen. Wij leveren oprijwagens van het merk IVECO. Gemiddeld gaat een oprijwagen 10 a 15 jaar mee. Naast onze nieuwe modellen bieden wij ook occaisions aan. Bekijk hiervoor onze occasion pagina.

Onderhouden van uw oprijwagen

Om uw oprijwagen in goede staat te houden is onderhoud erg belangrijk. Zo gaat de wagen langer mee en voorkom je grotere mankmenten. Een oprijwagen vervoert gemiddeld 200 voertuigen per jaar voordat er onderhoud noodzakelijk is. Bent u al in het bezit van een oprijwagen en bent u op zoek naar een garage voor uw onderhoud? Truckland is uw specialist! Neem vrijblijvend contact op via ons contactformulier of bel 088 - 5 807 807.

Maatwerk voor uw oprijwagen

Heeft u meerdere type voertuigen die moeten worden vervoerd? Truckland biedt u oprijwagens op maat aan. Wij inventariseren om welke voertuigen het gaat, om hoeveel voertuigen het gaat en wat het laadvermogen is. Samengevat hebben wij de volgende informatie nodig.

  • Type voertuig
  • Afmeting van het voertuig
  • Chassishoogte
  • Contructie van de vloer
  • Oprijhoogte en aanrijhoogte
  • Maten van de wielen
  • Soorten oprijbruggen

Op basis hiervan kan Truckland maatwerk leveren. Interesse? Neem dan contact met ons op.

Uitschuifbare oprijwagens

De oprijwagens van Truckland zijn volledig uitschuifbaar en zijn maximaal 6 meter lang. De oprijwagen kan ook verder verlengd worden met een aanhanger tot een langte van 12 meter. Voor de transport van meerdere voertuigen tegelijk is dit een wenselijke optie. Omdat u meerdere assen heeft is het wel belangrijk dat u hiervoor de juiste papieren heeft.

In een notendop

 De beste oprijwagens

 Maatwerk

 Volledig uitschuifbaar 

 Lange levensduur (10 tot 15 jaar)

 Flexibele onderhoudscontracten

 Grootste bedrijfswagen dealer van NL

Meer informatie?

Meer weten?

Wilt u meer weten over de oprijwagens? Als officieel dealer adviseert Truckland u graag over de mogelijkheden bij aanschaf van een bijpassende oprijwagen. We kunnen uw persoonlijke oprijwagen op maat leveren. Neem contact met ons op via onderstaand reactieformulier.

Grootste en meest ervaren bedrijfswagendealer van Nederland

Transportoplossingen van klein tot groot

Voorkom onnodige stilstand met onze flexibele onderhoudscontracten

Truckland is de partner in automotive services