De Maxus EV80 was de eerste volledig elektrische bestelwagen binnen de bedrijfswagenmarkt.

Bent u op zoek naar een elektrische bedrijfswagen die u naar eigen behoefte kunt aanpassen, dan is de MAXUS EV80 erg geschikt. De Maxus EV80 is namelijk uit voorraad leverbaar als chassis-cabine versie. De enige 100% elektrische bestelwagen die uitgerust kan worden met een bak of kipper.

 

U heeft hierbij diverse keuzes. Zo kunt u kiezen voor een bakwagen of een laadback (open laadbak). Op deze manier wordt de Maxus EV80 chassis cabine precies op uw wensen en behoeftes afgestemd. De Maxus EV80 chassis cabine wordt veel gebruikt door gemeentelijke instellingen, hoveniers en  verhuizers. 

100% elektrisch

Maxus EV80

De Maxus EV80 is de eerste volledig elektrische bestelwagen binnen de bedrijfswagenmarkt. Na een rijk verleden van de Maxus series kwam de Chinese gigant SAIC met een volledig elektrisch aangedreven bestelwagen die nu op de Europese wegen te zien is. De Maxus EV80 is op dit moment alleen nog verkrijgbaar als chassis-cabine. De opvolger van de Maxus EV80 is de Maxus eDeliver 3.

Maxus EV80 chassis
Maxus EV80 chassis

Voorraad Maxus EV80

Op dit moment hebben we nog een paar Maxus EV80 modellen als chassis-cabine op voorraad.

Maxus EV80 laden
Maxus EV80 Chassis
Maxus EV80 interieur

Waarom kiezen voor de Maxus EV80.

In de Maxus EV80 gaat het er vanzelfsprekend rustig aan toe. Het rijden verloopt soepel en schokvrij. In de cabine zijn drie zitplaatsen. De zit-positie is erg aangenaam en zeer geschikt voor distributiewerk en gemeentelijke diensten. De laadruimte is bereikbaar via een aantal schuifdeuren en twee achterdeuren. De Maxus EV80 wordt gekenmerkt door uitmuntende specificaties

  • Laadvermogen tot 885kg
  • Trekgewicht van 1200kg
  • Tot 200 km range
  • Snelladen in 2 uur
  • Tot 17m3 laadruimte
  • Leverbaar als chassis-cabine en gesloten bus
  • Apple Carplay & Android Auto
  • Leverbaar met trekhaak

Het compleet elektrisch rijden zorgt ervoor dat u geen CO2 uitstoot. Dus naast dat de Maxus EV80 soepel rijdt, zeer praktisch en zeer betrouwbaar is, is deze 100% elektrische bestelwagen een milieuvriendelijk vervoersmiddel. Bovendien biedt elektrisch rijden financiële voordelen in onderhoud, prijs per km en fiscale voordelen. Lees hierover meer bij financiële voordelen bij elektrisch rijden.

Meer informatie over de Maxus EV80 chassis

Wil je meer informatie over de elektrische Maxus modellen? Of wilt u meer weten over de voordelen van elektrisch rijden? Bel dan met 088 - 5 807 807 of vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Meer informatie over de Maxus EV80 chassis-cabine

Bekijk ook de andere Maxus bestelwagens

Maxus eDeliver 3
Maxus eDeliver 9
Maxus logo
Naar boven