Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten

Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland

Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Iveco Daily Euro 6

De nieuwe Iveco Daily E6 (Euro 6) staat voor pure productiviteit met een hoog laadvermogen. De bestelwagen is compleet nieuw ontworpen om aan uw wensen te voldoen bij licht commercieel vervoer. Van bestelwagen tot chassis-cabine met dubbele wielen. Met optimale wendbaarheid voor ritjes in de stad, hoge snelheden op de snelweg voor langere afstanden, of off road met de Iveco Daily 4x4. 


Bekijk alle bestelwagens

Iveco Daily logo

Specificaties Iveco Daily E6: uw bestelwagen op maat

De Iveco Daily E6 bestelwagen is stevig, wendbaar, krachtig én zuinig, kent een hoog laadvermogen en levert u  maximale productiviteit. Met een compleet assortiment is er altijd de juiste Iveco Daily voor uw transportbehoefte te vinden. Hieronder treft u een selectie van de belangrijkste specificaties aan:

  • 9 motor versies met een vermogen van 120 pk tot 210 pk.
  • koppel van 320 Nm tot 470 Nm
  • het volledigste GVW-gamma (ruim 4.000 kg tot 7 ton)
  • twee Euro 6 motoren: 2,3-liter diesel (licht vervoer) en 3,0-liter diesel (licht en zwaar vervoer)
  • een laadvermogen tot 4,3 ton (de hoogste waarde in deze categorie).
  • drie interieurhoogtes: 1545 mm, 1900 mm en 2100 mm
  • drie wielbasissen
  • vier lengtes: varieert in 5 laadlengtes van 2.570 mm tot 5.050 mm
  • laadvolumes variërend van 7,3 m3 tot 19,6 m3


Alle modellen zijn verkrijgbaar in drie uitrustingsversies, Daily, Daily Plus en Daily Top. U maakt zelf de keuze uit de verschillende optiepakketten. Met al deze mogelijkheden creëert u zo uw eigen bestelwagen op maat.

IMG Iveco Daily E6
Iveco Daily Euro6
Iveco Daily Bestelwagen
Voorkant Iveco Daily E6 Bestelwagen

Daily Business Up

Assistent van de bestuurder
De Daily Business Up applicatie dient als bestuurdersassistent met functies als het Driving Style Evaluation (DSE) systeem, het professionele Sygic rijstijlverbeterings- en navigatiesysteem, zowel als de Interactieve Gebruikershandleiding.
 

Assistent van uw bedrijf
Daily Business Up dient tevens als bedrijfsassistent voor de bestuurder en levert als zodanig een bijdrage aan de efficiency van de bedrijfsvloot met Fleetwork en aan het bijhouden van de geplande diensten. De app roept ook de klantenservice in door middel van een directe link naar de Iveco Assistance Non Stop, de 24/7 hulpdienst langs de weg. Elk van deze functies draagt bij aan de lagere totale bedrijfskosten van de New Daily Euro 6 en een gezond nettoresultaat voor de klant.

De exclusieve nieuwe Daily Business Up app is een bewijs te meer van het Business Instinct dat de New Iveco Daily E6 in staat stelt vooruit te lopen op- en te voldoen aan de zakelijke eisen die de klanten aan een bedrijfsvoertuig stellen. Deze innovatieve app dient als bestuurdersassistent door real time rij-suggesties te leveren die tot aanzienlijke brandstofbesparingen leiden. Tegelijkertijd schept hij een naadloze verbinding tussen de back office het voertuig, dat zodoende wordt getransformeerd tot een volledig functioneel mobiel kantoor. Daily Business Up geeft u een concurrentievoordeel waarmee ze hun bedrijf kunnen ontwikkelen en laten groeien.

Laden en Lossen met de nieuwe Iveco Daily

Bij het ontwerpen van de nieuwe Iveco Daily is met u meegedacht. Grote laadvolumes met een verbeterde toegankelijkheid van het laadplatform. Ideaal voor licht commercieel vervoer. Laden kan tot zes meter europallets (1,2 meter). U kunt zelfs van de zijkant laden dankzij de brede zijdelingse schuifdeuren (rechts, links of beide zijden). De twee achterdeuren kunnen tot 270 graden open, waardoor u ook in krappe ruimten makkelijker kunt laden en lossen. Ook in het laadruimte kunt u zich makkelijk bewegen (hoogte tot 2,10 m). De laaddrempel is met 55 mm verlaagd en maakt van de Daily de laagste laaddrempel in zijn klasse. De laadhoogte vanaf de grond kunt u aanpassen door te kiezen voor de extra optie met luchtvering. Speciaal voor ladingen met een hoog specifiek gewicht is de Iveco Daily bestelwagen ook leverbaar met een achteras met dubbellucht (dubbele wielen). 

Iveco Daily 4x4: kan alles en komt overal

De Iveco Daily 4x4 gaat elke uitdaging aan. Modderige paden, gladde wegen, onverhard wegdek, steile hellingen, zandoppervlaktes de Iveco Daily 4x4 is speciaal ontworpen voor deze omstandigheden. De stoere bestelwagen is het beste uit de twee werelden van de Iveco Daily. Hij levert ultieme terreinprestaties en is uitgerust met alle andere voordelen en vernieuwingen die zijn toegepast aan de nieuwe Iveco Daily E6. De 4x4 heeft een nog sterker chassis, permanente vierwielaandrijving en extra inzetmogelijkheden. U kunt kiezen uit twee gewichtsklassen, twee wielbasisvarianten en twee verschillende cabines. De enkele cabine heeft drie zitplaatsen. De dubbele cabine heeft vijf zitplaatsen. De 4x4 is de kleinste off-road truck die in het terrein én op de weg goede prestaties levert. 

Voor welke Iveco (35c13, 40c15 of 4x4) u ook kiest, de keuze is zeer uitgebreid. Creëer uw eigen Iveco Daily Euro 6 op maat, neem contact op voor advies.  

Iveco Daily prijzen

Bent u benieuwd naar de aanschafkosten van een Iveco Daily E6? Of wilt u een overzicht van de prijzen van een Iveco bestelwagen? Door het onderstaande formulier in te vullen kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Zo krijgt een overzicht van de kosten van een Iveco Daily. De aanschaf van een Iveco bedrijfswagen is altijd slimme investering. De lage kosten voor het verbruik en onderhoud zorgen ervoor dat u onderaan de streep voordelig uitbent met een Iveco Daily E6.

Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland

Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten

Truckland is de partner in automotive services