De compacte afmetingen van de vernieuwde Fiorino lenen zich ideaal voor gebruik in de stad.

Fiat Professional rust de vernieuwde Fiorino uit met Euro 6 motoren, licht opgefrist uiterlijk en nieuwe functionele mogelijkheden. Fiat Professional verkocht in totaal 370.000 exemplaren van de vorige generatie Fiorino. Om dat succesverhaal voor te zetten wijzigt het Italiaanse bedrijfswagenmerk de Fiorino op essentiële punten, zoals het nieuwe geïntegreerde infotainment-systeem.  

Ondanks zijn compacte formaat beschikt hij over een indrukwekkend laadvermogen van 2,8 m3 en laadvermogen tot 660 kg. Ook op gebied van prestaties, onderhoudskosten, comfort en functionaliteit behoort de Fiorino tot de top van zijn segment.

De Fiat Fiorino

Prijs al vanaf € 12.900,-
Netto catalogus excl btw.

Prijslijst Fiat Fiorino

Download de actuele prijslijst van oktober 2022 voor de laatste prijzen van de Fiat Fiorino. 

Uit voorraad leverbaar

Bekijk de actuele voorraad Fiat Fiorino. Truckland heeft vaak nieuwe modellen als occasions op voorraad.

Fiat Fiorino
Fiat Fiorino
Fiat Fiorino interieur

Fiat Fiorino: Stijlvol & functioneel

Het exterieur van de Fiat Fiorino behoudt zijn kenmerkende ontwerp met hoge koplampen voor perfect zicht. De voorbumper is gewijzigd en is meer in lijn met het nieuwe familiegezicht van Fiat Professional. Compleet nieuw zijn de 15-inch wielen. Ook in praktisch opzicht is het ontwerp doordacht: de laadruimte is eenvoudig toegankelijk gemaakt door de 180 graden te openen achterdeuren met ergonomisch verticaal geplaatste handgrepen. Optioneel is de inklapbare passagiersstoel die dienst kan doen als tafel (half ingeklapt) of plaats kan bieden om extra goederen te vervoeren (volledig ingeklapt). Het instrumentencluster is uitgerust met nieuwe graphics en permanente achtergrondverlichting voor een beter zicht. Het dashboard van de Fiat Fiorino is verder verrijkt met een nieuw opbergvak en het nieuwe geïntegreerde 5-inch infotainment-systeem, bestaande uit onder meer touchscreen radio, Bluetooth, audio-streaming, USB, AUX, MP3-speler en bediening op het stuurwiel.

Fiat Fiorino
Prijslijst Fiat Fiorino
Virtuele showroom

Meer informatie over de Fiat Fiorino bestelwagen?

Wilt u meer informatie over de Fiat Fiorino bestelwagen of een van de andere bestelauto's van Fiat? Neem dan contact op met één van onze vestigingen of vul het onderstaande reactieformulier in. Bent u op zoek naar een gebruikte Fiat Fiorino? We hebben regelmatig occasions in onze vestigingen. 

Meer informatie over de Fiat Fiorino

Voorraad Fiat Professional

Bekijk ook de andere Fiat bestelwagens

Fiat Doblo
Fiat Ducato
Fiat Scudo
Fiat eDucato
Fiat eScudo
Fiat E-Doblo
Naar boven