Fiat Talento bij Truckland

Met de toevoeging van de Talento aan het bedrijfswagengamma is Fiat in staat om voor elke klantwens een wagen te bieden. Van gesloten bestelbus met een dubbele cabine of een platformchassis. Of toch liever een personenwagen? Alles is mogelijk met de nieuwe Fiat Talento.

Fiat Talento
Fiat Scudo 2022

Fiat Talento wordt in 2022 vervangen door de Fiat Scudo

De Fiat Talento wordt in 2022 vervangen door de nieuwe Fiat Scudo.

De nieuwe Sucdo is ook als 100% elektrische versie verkrijgbaar en komt in vier versies en drie lengtes: Van, Crew Cab, platformcabine en Combi. Naast de volledig elektrische nieuwe Scudo komt er ook een dieselmodel met handgeschakelde of automatische transmissie

Fiat talento
Fiat talento
Fiat talento sneeuw

De Fiat Talento

Wilt u niets missen van de laatste ontwikkelingen rondom de nieuwe Fiat Talento, vul dan onderstaand formulier in. De naam past natuurlijk geheel in de traditie van Fiat Professional, want ook deze bedrijfswagen verwijst naar een oude munteenheid. Maar de Talento mag u zeker ook vrij vertalen naar een bestelwagen met talent! 

Specificaties van de Fiat Talento

De Talento is goed geproportioneerd en daardoor zeer wendbaar. De horizontale lijnen aan de front zorgen ervoor dat iedereen hem meteen herkent als een Fiat Professional. De grote praktische voorruit en korte motorkap geeft de Fiat Talento bestelwagen een imposant vooraanzicht. De nieuwe robuuste Talento herkent u verder aan:

  • Zijn royale laadvermogen
  • Compacte buitenafmetingen
  • Korte motorkap
  • Wendbaarheid
  • Betrouwbare en krachtige motor
  • Slimme turbo en twin-turbo dieselmotoren
  • Vermogen tot maximaal 145 pk


Binnen het assortiment van Fiat Professional valt de Talento tussen de Doblò Cargo en Ducato. Deze nieuwste Fiat Professional bestelwagen richt zich echt op uw wensen en behoeften. Truckland helpt u graag bij het samenstellen van de perfecte Fiat Talento of een van de andere Fiat modellen.

Fiat Talento Automaat

De Fiat Talento is nu ook beschikbaar met DCT-versnellingsbak. Lees hier meer over of neem contact op met een van onze accountmanagers via 088-5807807.

Fiat Talento nu met automatische 6 traps DCT-versnellingsbak vanaf € 25.925

09/12/20  De Fiat Talento is segmentleider op het gebied van laadvermogen, compactheid en wendbaarheid. Met de introductie van de automatische DCT zesversnellingsbak met dubbele koppeling wordt ook het rijcomfort naar een nog hoger niveau getild.

Accessoires voor de Fiat Talento

Voor de Fiat Talento zijn er verschillende opties voor accessoires. Denk aan ruitbeschermer, sidebars, allesdragers, beschermplaat voor laaddrempel, tablethouder, plafondrek voor laadruimte en nog meer..

Informeer een van onze accountmanagers voor meer informatie over alle accessoires.

Meer informatie over de Fiat Talento bestelwagen?

Wilt u meer informatie over de Fiat Talento bestelwagen of een van de andere bestelauto's van Fiat? Neem dan contact op met één van onze vestigingen of vul het onderstaande reactieformulier in. Bent u op zoek naar een Fiat Talento ocassion? We hebben regelmatig occasions in onze vestigingen. 

Meer informatie over de Fiat Talento

Bekijk ook de andere Fiat bestelwagens

Fiat Doblo
Fiat Ducato
Fiat Scudo
Fiat eDucato
Fiat Fiorino
Fiat eScudo
Naar boven