Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten
Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland
Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Elektrische bestelwagens

Elektrisch rijden wordt steeds populairder. Datzelfde geldt voor de elektrische bestelwagens. Onder andere subsidie, laag onderhoud en een hogere actieradius zorgen voor steeds grotere vraag.

Maxus EV80

Maxus EV80 Maxus EV80

Maxus E-Deliver 3

Maxus E-Deliver 3 Maxus E-Deliver 3

Maxus E-Deliver 9

Maxus E-Deliver 9 Maxus E-Deliver 9

Fiat Ducato Electric

Fiat Ducato Electric Fiat Ducato Electric

Wat is een elektrische bestelwagen?

Een elektrische bestelwagen is een elektrisch aangedreven auto voor het transporteren van verschillende goederen. Je herkent een elektrische bestelwagen aan het grijze kenteken. Om een bestelwagen te mogen rijden heb je een rijbewijs type B nodig. Je kunt dan een totaalgewicht vervoeren van 3.500 kilo. Dat is de auto plus de lading.

Duurzaam rijden

Het aantal duurzame bestelwagens neemt steeds meer toe in Nederland. Dit komt door het rendement op de lange termijn, subsidieregelingen en het toenemende aanbod. Ben je op zoek naar een goede elektrische bestelwagen? Truckland biedt de rijk uitgevoerde Maxus. Binnenkort presenteren wij de 100% elektrische Fiat Ducato.

Subsidie

Om in aanmerking te komen voor subsidie moet de elektrische bestelwagen bestemd zijn voor het vervoeren van personen of goederen op de openbare weg. Deze dient in aanmerking te komen voor de Europese voertuigcategorie N1, moet voorzien zijn alleen een elektrisch aangedreven motor en een accu voor de opslag van de energie. De elektrische bestelwagen dient aangemerkt te worden als elektrische bestelwagen. Tot slot komt tot €75.000 van het bedrag in aanmerking voor de milieu-investeringsaftrek samen met de willekeurige afschrijving van milieu-investeringen.

​Fiat Ducato Electric

Binnenkort verkrijgbaar bij Truckland, de Fiat Ducato Electric. Deze nieuwe elektrische bestelwagen is voorzien van de laatste innovaties. Denk aan een nieuwe 9-traps automatische transmissie, een EcoPack, een Euro 6D-emissiestandaard en rijassistentie. Met de keuze uit meerdere motoren is er altijd een bestelwagen die voldoet aan jouw wensen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de elektrische bestelwagens? Als officieel dealer adviseert Truckland u graag over de mogelijkheden bij aanschaf van een bijpassende bestelwagen. We kunnen uw persoonlijke bestelwagen op maat leveren. Neem contact met ons op via onderstaand reactieformulier.

Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland

Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten

Truckland is de partner in automotive services