Toegang tot alle gebieden zonder grenzen, met de nieuwe 100% elektrische IVECO eDAILY bestelwagen in de stad

IVECO eDaily is hetzelfde als u gewend bent van de Daily, maar dan 100% elektricsch! En dit betekent dat het voertuig nog aangenamer rijdt. De prestaties van de e-motor bieden een maximale energie-efficientie en gebruiksgemak. U kunt dus rekenen op een ontspannen en rendabele e-reis met deze duurzame en emissievrije bestelwagen van IVECO. Kies de voertuigconfiguratie en laadoplossingen die bij uw wensen passen. Er zijn 3 accu's beschikbaar tot 111 kWh met een 140 kW (188 pk) maximum vermogen.

De IVECO eDaily, oftewel de IVECO Daily Electric, is de enige elektrische bestelwagen dat een laadvermogen heeft tot 4,6 ton, een laadvolume heeft tot 20,3 m2 en waarbij het trekvermogen hetzelfde is als een diesel. Ervaar het nu zelf tijdens een proefrit bij Truckland. 

IVECO Daily Electric line-up

Iveco eDAILY Bakwagen

IVECO eDAILY Bakwagen

Iveco eDAILY chassis-cabine

IVECO eDAILY Chassis-Cabine

Iveco eDAILY chassis-Paravan

IVECO eDAILY Chassis-Paravan

IVECO eDAILY elektrische bestelwagen

Topprestaties dankzij de Hi-Power

De eDaily beschikt over een power-modus, oftewel de Hi-Power. Dit geeft een tijdelijke extra boost tijdens het rijden, waardoor de elektrische bedrijfswagen uitmuntend geschikt is om topprestaties te leveren voor uw onderneming. Steile hellingen, zware bagage of een voertuig inhalen is geen enkel probleem. Net zoals u van de IVECO Daily gewend bent. De IVECO Daily Electric heeft een range tot 300 km* (WLTP). 

*Vraag naar de voorwaarden. 

Iveco eDAILY

De hoogste actieradius op de markt

De eDaily mag dan wel nieuw in de markt zijn, maar IVECO beschikt over meer dan 10 jaar ervaring. IVECO heeft de eDaily door en door getest om zeker te zijn van de beste prestaties. Niet alleen is de elektrische bedrijfswagen getest in extreme temperaturen en omstandigheden, maar is de feedback van klanten, die de eDaily hebben gebruikt tijdens hun echte werkzaamheden, serieus meegenomen in het eind ontwerp. En het eind ontwerp mag er wezen! De IVECO Daily Electric biedt het hoogste actieradius op de markt aan voor bestuurders met een rijbewijs B.

Iveco eDAILY

Minder gewicht en meer vermogen

Bij de aanschaf van de IVECO Daily Electric kunt u kiezen tussen 1, 2 of 3 modulaire accu's. Doordat de 37 kWh modulaire accu's beschikken over een grote energiedichtheid (265Wh/kg), heeft het elektrische voertuig minder gewicht en meer vermogen. Tijdens de levensduur van het voertuig kan de configuratie worden geüpgraded. Voor advies op maat over de IVECO Daily Electric kunt u contact opnemen met Truckland. Op basis van uw wensen en behoeftes.

Contact over de IVECO Daily Electric

Naar boven