Flexibele onderhoudscontracten
Grootste bedrijfswagen dealer van NL
Oplossingen voor ieder type transport

Bedrijfswagenmonteur worden? Kom werken bij Truckland

 

Truckland is op zoek naar enthousiaste monteurs. Lijkt het jouw leuk om bedrijfswagenmonteur te worden? Kom dan werken bij Truckland. Als monteur bij Truckland werk je in onze werkplaats aan de onderhoud, reparatie en opbouw van bedrijfsvoertuigen van onder andere: DAF, TATRA, GINAF, MAN, Iveco en Fiat Professional. Wij bieden een uitstekend salaris, betaalde trainingen/opleidingen en goede voorwaarden. Ontdek de baan van je leven.

 

Direct solliciteren

Heb jij veel (technische) kennis van bedrijfswagens? En wil je werken in onze werkplaats als monteur? Solliciteer dan op de vacature bedrijfswagenmonteur bij Truckland. Stuur een e-mail met CV en motivatie naar werken@truckland.nl of gebruik ons sollicitatieformulier. 

Solliciteer direct

Vacatures

Mocht een baan als monteur niet bij je passen dan bieden wij bij Truckland ook andere banen aan. We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers voor onze vestigingen. Zo staan er vaak vacatures open voor verkoper, technicus, werkplaatschef en vrachtwagenmonteur.   Bekijk de vacatures

Word 1e bedrijfswagentechnicus

Als bedrijfswagenmonteur ben je gespecialiseerd in de reparatie en onderhoud van bedrijfswagens. In onze werkplaats werk je aan het mechanische gedeelte van bedrijfswagens, bakwagens en andere bedrijfsvoertuigen. In een notendop ga je zelfstandig op zoek naar storingen, voer je reparaties uit en doe je preventief onderhoud. Daarnaast zorg je ervoor dat de binnengekomen bedrijfsvoertuigen APK-klaar worden gemaakt voor de keurmeester. Wanneer je werkt als bedrijfswagenmonteur weet je alles over bedrijfswagens en heb je kennis van algemene bedrijfsautotechniek, hydrauliek, pneumatiek en elektro- en besturingstechniek. Zo weet je precies hoe je bijvoorbeeld de remmen, bougies, kleppen, etc. moet vervangen van de meeste voorkomende bestelwagens van Fiat, Iveco & Volkswagen bedrijfswagens.

Werken als bedrijfswagenmonteur 

Wil jij automonteur worden? Maar heb je beperkte technische kennis en/of opleiding relevante gehad? Geen probleem. Voor gedreven monteurs in spe bieden wij volop opleidingsmogelijkheden. Zo kun jij je bij Truckland specialiseren in bedrijfswagens van onder andere DAF, GINAF, TATRA, MAN, Iveco en Fiat Professional. De kosten hiervoor worden volledig door ons vergoedt. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om je APK I + APK II en Tache opleidingen te halen. Heb je nog geen rijbewijs. Dan kun je tevens je Rijbewijs C halen op onze kosten. Zeg nou zelf. Wie wilt dat nou niet? Als bedrijfswagenspecialist bieden wij diverse doorgroeimogelijkheden. Zo kun je doorgroeien naar een leidinggevende functie in de werkplaats. 

Als bedrijfswagenmonteur ben jij de specialist als het gaat om reparatie en onderhoud an bedrijfswagens. De werkzaamheden komen overeen met een 'normale' automonteur. Echter werk je in dit geval een auto's die bestemd zijn voor zakelijk gebruik. Je taken bestaan onder andere uit het zelfstandig uitvoeren van reparaties en onderhoud aan alle onderdelen en systemen van bedrijfswagens. Door middel van diverse uitleesapparatuur stel je diagnoses en verhelp je (complexe) elektrische storingen. Daarnaast signaleer je gebreken aan het bedrijfsvoertuig. Ook kan het voorkomen dat je in onze werkplaats mee werkt aan het repareren of onderhouden van (lichte) trucks.  

Ja, ik kom werken bij Truckland
 

Solliciteer op onze vacatures

Ben jij als automonteur op zoek naar werk? En heb jij affiniteit met (bedrijfs)auto's? En lijkt het je leuk om reparatie- en onderhoudswerkzaamheden te verrichten aan de bedrijfswagens van onze klanten? Solliciteer dan als bedrijfswagenmonteur bij Truckland. Wij bieden je een uitdagende en afwisselende baan. Ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel, zo bieden wij je de kans om uit te groeien naar bijvoorbeeld diagnose technieker, werkplaatschef of eerste bedrijfsautotechnicus. Lijkt deze baan jou wel wat? Solliciteer dan direct op één van onze vacatures. 
 
Werken als bedrijfswagenmonteur
Solliciteer als bedrijfswagenmonteur
Bedrijfswagens

Waarom werken bij Truckland?

Hou jij van uitdagingen en afwisselingen in je werk? Dan zijn is Truckland een perfecte werkgever voor jou. Wanneer je komt werken bij Truckland geven wij je voldoende afwisseling in je werk. Wij vinden het belangrijk dat ons personeel zich volledig kan ontplooien in zijn of haar functie. Daarom bieden wij je uitgebreide mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen middels opleidingen en cursussen die door ons worden betaald (bijvoorbeeld APK1 en digitale tachograaf bevoegdheid). Hierdoor kun jij je opwerken als technisch specialist op het gebied van bedrijfswagens. Wij bieden tevens diverse doorgroei mogelijkheden. Zo kun je als monteur bijvoorbeeld doorgroeien naar werkplaatschef, waarbij je de leiding hebt over je collega's in de werkplaats. Naast goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goede pensioenregeling bieden wij je tevens een uitstekend salaris die past bij een baan als monteur. 

Wat kun je verwachten? 

Onze werknemers omschrijven Truckland als een bedrijf met een prettige, open, informele en resultaatgerichte cultuur. Momenteel hebben we circa 400 medewerkers die werken in 14 verschillende vestigingen. Onze vestigingen zijn verspreid over drie landen, te weten: Nederland, België en Spanje. De dienstverlening van Truckland bestaat uit de advies, verkoop en levering van bedrijfsvoertuigen. Zo zijn wij dealer van diverse merken in de transportwereld, waaronder: zoals: DAFGINAFTATRARenders en MAN (Service). Naast vrachtwagenmerken zijn we tevens dealer van diverse bedrijfswagens, waaronder:  Fiat (professional) en Iveco. Daarnaast zijn wij het Volkswagen bedrijfswagens-servicepunt. 

Naast advies omtrent de aankoop van zowel nieuwe als gebruikte vracht- en bedrijfswagens zijn we tevens gespecialiseerd in onderhoud en reparatie. Al onze vestigingen beschikken over een ruime werkplaats. Hier kunnen onze klanten terecht voor zowel klein onderhoud, keuringen (APK en ADR), nieuwsbouw en reparaties aan trucks, bedrijfswagens, aanhangers, opleggers, kippers, etc. Onze werkplaats wordt gekenmerkt door haar vele specialisaties, waaronder: airconditioning, alarmsystemen, voertuigaanpassingen, ruit reparatie. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in schadeherstel. Truckland is aangesloten bij FOCWA; hierdoor kunnen wij het spuitwerk, stralen, schooperen, etc. van onze klanten verzorgen. Lijkt het jou leuk om te werken in onze werkplaats en de bedrijfswagens van onze klanten weer veilig de weg op te laten gaan? Maak dan je interesse bekend door te solliciteren als bedrijfswagenmonteur.  

Solliciteer direct als bedrijfswagenmonteur

Ben je geinteresseerd in een functie als bedrijfswagenmonteur bij Truckland? Solliciteer dan voor deze baan! Als medewerker van Truckland werk je samen met leuke collega's. Daarnaast bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden met goede doorgroeibovenlijkheden. Bovenal verdien je een marktconform salaris die past bij een baan als bedrijfswagenmonteur. Wil je ook werken bij Truckland? Solliciteer dan direct als bedrijfswagenmonteur of op één van onze andere vacatures. Solliciteren kan via het sollicitatieformulier of door een e-mail met CV en motivatie te sturen naar onze HR-afdeling via werken@truckland.nl.

Ja, ik solliciteer als bedrijfswagenmonteur

We nemen contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

Ontdek de baan van je leven

 

Uitstekend salaris & goede voorwaarden

Betaalde omscholing/specialisatie

Officiele dealer van o.a. DAF, TATRA & GINAF

Volop doorgroeimogelijkheden

 

Grootste en meest ervaren bedrijfswagendealer van Nederland

Transportoplossingen van klein tot groot

Voorkom onnodige stilstand met onze flexibele onderhoudscontracten

Truckland is de partner in automotive services