Flexibele onderhoudscontracten
Grootste bedrijfswagen dealer van NL
Oplossingen voor ieder type transport

Autotechniek opleiding volgen? Kom werken én leren bij Truckland

 

Wil jij graag een opleiding volgen in de autotechniek? Kom dan werken én leren bij Truckland. Wij bieden de unieke kans om een betaalde opleiding te volgen in onze werkplaats. Al werkende word je opgeleid tot autotechinicus. Hierbij werk je in een hightech omgeving en krijg je een fulltime salaris. Volg ook de opleiding autotechniek en wordt monteur bij Truckland. 

 

Autotechniek vacatures

Op dit moment hebben wij geen vacatures voor opleidingen. Bekijk ons vacatureoverzicht om te zien welke vacatures er open staan. 

Heb je affiniteit met (bedrijfs)auto's en trucks? En lijkt het je leuk om te werken in de autotechniek? Dan staat een baan bij Truckland jou op het lijf geschreven. Wij zoeken geregeld nieuwe medewerkers in onze werkplaats waaronder automonteurs, bedrijfswagentechnici en werkplaatschefs. Bekijk onze vacatures en kom werken bij Truckland. 

Bekijk de vacatures

Ontdek de baan van je leven

 

Je leert én werkt tegelijk

Je werkt vier dagen per week in de werkplaats

Je gaat één dag per week naar school

Wij betalen je opleiding én een goed salaris

  Meer informatie

Ontdek de baan van je leven

Wil jij graag een opleiding autotechniek volgen? Dan is Truckland op zoek naar jou! Wij bieden de mogelijkheid om al werkende een mbo (BBL-opleiding) te volgen in de autotechniek. In 2 tot 3 jaar word je intensief begeleid en opgeleid in onze werkplaats tot 1e Bedrijfsautotechnicus. Deze opleiding wordt volledig door Truckland betaalt. Daarnaast krijg je een fulltime salaris. 

Wat leer je tijdens de opleiding? 

Tijdens de betaalde opleiding autotechniek leer je alles over het onderhouden, repareren en opbouwen van trucks en bestelwagens. Gedurende het leer en werktraject wordt je als leerling begeleidt en werk je in onze werkplaats onder andere aan: 

 • Het uitvoeren van onderhoudsbeurten
 • Het opsporen van gebreken (bedrijfs)voertuigen
 • Het monteren van accessoires
 • Het uitvoeren van reparaties
 • Het vaststellen van reparatie- en onderhoudswerkzaamheden 
 • Het controleren van onderdelen van de voertuigen
 • Het rijklaar maken  voor aflevering aan klanten
 • Het uitvoeren van nieuwbouw bedrijfsauto's en trucks
 • Het uitvoeren van APK (Algemeen Periodieke Keuring)

Werken in de autotechniek

Lijkt het je leuk om te werken in de autotechniek? Dan staat een baan bij Truckland jou op het lijf geschreven. Wij helpen je graag om jouw ideale baan te verwezenlijken, ook als je nog geen diploma hebt in de richting van autotechniek. Wij nemen graag enthousiaste monteurs in spe aan voor ons unieke opleidingstraject. Zo kun je vanaf dag één werken in de werkplaats waarbij je gelijk een goed salaris krijgt, ook op de dagen wanneer je naar school gaat. Daarnaast krijg je reiskosten vergoeding. Wanneer je de opleiding autotechniek volgt wordt je volledige opleiding (incl. boekengeld) door ons vergoedt. 

Heb je al een opleiding gevolgd in de autotechniek? Ook dan zijn we op zoek naar jou. We willen ons tech-team graag verstreken met goede en ervaren monteurs. Heb jij de opleiding autotechnicus (mbo niveau 2), eerste autotechnicus (mbo niveau 3) of de opleiding technisch specialist (mbo niveau 4) succesvol afgerond? En ben je op zoek naar een leuke baan in de autotechniek? Solliciteer dan bij Truckland en kom werken bij het leukste bedrijf in de sector techniek. 
 

Ja, ik kom werken bij Truckland
 

Autotechniek opleiding

Heb je nog geen technische opleiding gevolgd? Of overweeg je om je in te schrijven bij een ROC voor de opleiding autotechniek? Volg dan de opleiding bij Truckland. Wanneer je bij ons de opleiding autotechniek volgt werk je direct volledig mee in onze werkplaats terwijl je vanaf dag één een goed salaris ontvangt. Tijdens de 2 tot 3 jarige opleiding wordt je opgeleid tot 1e bedrijfsautotechnicus. Met een diploma kun je direct aan de slag in onze werkplaats.

Gedurende je opleiding bieden we tevens de mogelijkheid om de APK I + APK II en Tacho opleidingen behalen. Hiermee krijg je de bevoegdheid om APK-keuringen en zelfstandig diagnoses uit te voeren met ons moderne apparatuur. Daarnaast kun je op kosten van Truckland je rijbewijs C halen. Met deze rijopleiding krijg je de bevoegdheid om een vrachtauto te besturen. Zeg nou zelf. Wie wilt dat nou niet? Ook na de opleiding zijn er nog volop doergroeimogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld doorgroeien tot werkplaatschef waarbij je een leidinggevende functie hebt en ons team van bedrijfswagen- en vrachtwagenmoneturs in de werkplaats aanstuurt.  

Hoe werkt onze betaalde opleiding? 

 • Je werkt én leert tegelijk 
 • Je gaat één dag naar school
 • Je werkt vier dagen in de week mee in de werkplaats
 • Wij betalen je opleiding én een goed salaris

Wil je graag een betaalde opleiding volgen in de autotechniek? Grijp dan deze unieke kans en kom werken én leren bij Truckland. Solliciteren kan eenvoudig via het sollicitatieformulier of door een e-mail met jouw CV en motiviatie te sturen naar werken@truckland.nl.
 
Autotechniek
Opleiding autotechniek
Werken in de autotechniek

Over Truckland

Truckland is één van de meest geremoneerde bedrijven in de transportsector. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en levering van bedrijfswagens, vrachtwagens en opleggers. Als dealer van onder andere DAFGINAF en TATRA trucks kunnen wij voor elk segment een geschikte vrachtwagen leveren. Daarnaast zijn we officieel importeur van Renders trailers en zijn we MAN Servicepunt. Naast de verkoop en levering van trekkers en trailers kent ons assortiment tevens een uitgebreid aanbod bestelwagens. In onze showroom staan onder andere bestelauto's van Iveco en Fiat. Daarnaast doen we service en onderhoud van Volkswagen bedrijfswagens.  

Onze vestigingen bevinden zich in Almere, Amsterdam, Heerhugowaard, Schiphol, Velzen-Noord, Wognum, Zaandam, Rotterdam en Tilburg. Alle vestigingen beschikken over een eigen hightech werkplaats voorzien van de modernste apparatuur. Hier werken onze gespecialiseerde autotechnici aan onderhoud en reparatie van verschillende soorten bedrijfsvoertuigen. Denk hierbij aan vrachtwagens, kleine trucks, (bedrijfs)auto's, opleggers, kippers en aanhangers in zowel het lichte als zware segment. Daarnaast kunnen klanten in onze werkplaats terecht voor onderhoud, technische keuringen (zoals APK en ADR), nieuwbouw en reparatie.

Onze organisatie wordt gekenmerkt door een prettige, open en informele sfeer. Met een team van ruim 400 medewerkers werken wij dagelijks aan het veilig op weg helpen van onze klanten. Als nieuwe monteur zul jij je snel op je gemak voelen. Je wordt tevens geholpen door ervaren medewerkers waardoor jij snel de fijne kneepjes van autotechniek leert. Doordat wij een grote organisatie zijn bieden wij volop doorgroeimogelijkheden binnen Truckland. Zo is het mogelijk om extra opleidingen te volgen die door ons worden betaald. Ook bieden wij een speciaal werk- en leertraject voor monteurs. Hierbij volg je een betaalde opleiding en krijg je fulltime salaris. Heb je ook interesse om in de autotechniek te werken bij Truckland? Solliciteer dan bij Truckland als monteur!

Solliciteer bij Truckland

Kom jij ons tech-team versterken? Solliciteer dan bij Truckland. Wij bieden je de mogelijkheid om al werkende de betaalde opleiding als autotechnicus te volgen. Je krijgt direct een volledig salaris en je profiteert van goede voorwaarden zoals het behalen van je rijbewijs en opleidingen. Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar werken@truckland.nl of bel ons op 088 – 5 807 807.
 

Grootste en meest ervaren bedrijfswagendealer van Nederland

Transportoplossingen van klein tot groot

Voorkom onnodige stilstand met onze flexibele onderhoudscontracten

Truckland is de partner in automotive services