Flexibele onderhoudscontracten
Grootste bedrijfswagen dealer van NL
Oplossingen voor ieder type transport

Autotechnicus worden? Ontdek de baan van je leven!

 

We zijn op zoek naar autotechnici. Zorg jij dat onze trucks en bedrijfwagens in perfecte staat de weg op gaan? Solliciteer dan bij Truckland op één van onze vacatures als autotechnicus. Bij Truckland werk je in een hightech omgeving en krijg je een goed salaris. Kom werken bij Truckland en ontdek de baan van je leven.
 

Autotechnicus vacature

Lijkt het je leuk om te werken in de autotechniek? Heb je affiniteit met (bedrijfs)auto's en vrachtwagens? Of gaat je hart sneller kloppen door ronkende motor? Dan is een baan bij Truckland echt wat voor jou! Wij hebben verschillende banen en opleidingstrajecten beschikbaar in één van onze werkplaatsen. Bekijk direct onze vacatures en ontdek de baan van je leven. 

Bekijk de vacatures

Ontdek de baan van je leven

 

Uitstekend salaris & goede voorwaarden

Betaalde omscholing/specialisatie

Officiele dealer van o.a. DAF, TATRA & GINAF

Volop doorgroeimogelijkheden

 

Ontdek de baan van je leven

Wil je graag autotechnicus worden? Dan is Truckland op zoek naar jou!  Wij zijn op zoek naar enthousiaste autotechnici ter versterking van onze werkplaats. Als autotechnicus bij Truckland werk je voor gerenomeerde merken in de transportbranche, waaronder DAF, TATRA, GINAF, MAN, Iveco en Fiat Professional. Daarnaast bieden wij goede doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf en geven wij je de kans tot het specialiseren middels trainingen en opleidingen die door ons worden vergoedt. 

Wat doet een autotechnicus?

Als autotechnicus (ook wel automonteur) ben jij technisch specialist. Je weet alles over het onderhouden, repareren en opbouwen van trucks en bestelwagens. Vanuit een hightech werkplaats zorg jij ervoor dat de bedrijfsvoertuigen van onze klanten weer veilig de weg op gaan. 

In onze werkplaats werk je onder ander aan: 

  • Het onderhouden en repareren van bedrijswagens en vrachtwagens
  • Het opsporen van gebreken aan (bedrijfs)voertuigen
  • Het vaststellen van de reparatie- en onderhoudswerkzaamheden 
  • Het controleren van de onderdelen van het voertuig en de motor
  • Het diagnosticeren en programmeren met diagnose computers
  • Het vervangen of repareren van defecte onderdelen
  • Het uitvoeren van nieuwbouw bedrijfsauto's en trucks
  • Het uitvoeren van APK (Algemeen Periodieke Keuring)

Werken in de autotechniek

Wanneer techniek echt jouw ding is, dan staat een baan bij Truckland jou op het lijf geschreven. Wij helpen we graag jouw droombaan te verwezenlijken. Ook wanneer je geen diploma hebt in de technische sector/autotechniek bieden wij je een unieke kans. Al werkende leiden we je op tot volwaardig autotechnicus. Naast een goed salaris bieden wij tevens diverse trainings- en opleidingsmogelijkheden om je te ontplooien als ware autotechnicus. Bij Truckland kun je ook je APK I + APK II en Tacho opleidingen halen. Ook is het mogelijk om je rijbewijs C volledig vergoed te krijgen. Wie wilt dat nou niet? Truckland biedt tevens diverse doorgroeimogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld chef worden waarbij je de leiding hebt over een team van monteurs. 

Heb je al een opleiding gevolgd in de autotechniek? Dan zijn we op zoek naar jou. We willen ons tech-team graag versterken met goede automonteurs. Heb jij de opleiding autotechnicus (mbo niveau 2), eerste autotechnicus (mbo niveau 3) of de opleiding technisch specialist (mbo niveau 4) succesvol afgerond? Solliciteer dan bij Truckland en kom werken als automonteur bij het leukste bedrijf in de mobiliteitsbranche. 

Autotechnicus
Autotechnicus opleiding
Werken in de autotechniek

Over Truckland

Truckland staat bekend als één van de meest gerenomeerde bedrijven in de transportsector. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van bedrijfswagens, vrachtwagens en opleggers. Wij zijn onder andere erkend dealer van onder andere DAFGINAF en TATRA trucks. Daarnaast zijn wij tevens importeur van Renders trailers en zijn we officieel MAN servicepunt. Naast de verkoop en levering van trucks en trailers bieden we tevens diverse merken bestelwagens. In onze showsrooms tref je onder andere bestelwagens van  Iveco en Fiat Professional. In het bedrijfswagensegment zijn we tevens servicepunt voor Volkswagen bedrijfswagens.

Onze vestigingen beschikken over een eigen hightech werkplaats. Vanuit hier werken onze gespecialiseerde autotechnici aan de onderhoud en reparatie van verschillende soorten bedrijfsvoertuigen, zoals vrachtwagens, kleine trucks, (bedrijfs)auto's, opleggers, kippers en aanhangers. Onze klanten komen onder andere bij ons voor onderhoud, keuringen (zoals APK en ADR), nieuwbouw en reparaties. In onze werkplaats worden diverse specialisatie vertegenwoordigd. Zo zijn wij onder andere gespecialiseerd in o.a. airconditioning volgens STEK certificering, alarmsystemen, navigatieapparatuur, hydrauliek, koelinstallaties, laadkranen, heftrucks en tachograafijking. Daarnaast kunnen klanten tevens bij Truckland terecht voor schadeherstel. Via ons schadeherstelnetwerk MAX-repair kunnen wij onze klanten helpen met onder andere het herstellen van ruitschade, stralen, richten en spuiten. 

Wij beschikken over 14 vestigingen in Nederland, België en Spanje. Met ruim 400 medewerkers zorgen wij ervoor dat onze klanten veilig de weg op kunnen. Onze Nederlandse vestigingen zijn te vinden in Almere, Amsterdam, Heerhugowaard, Schiphol, Velzen-Noord, Wognum, Zaandam, Rotterdam en Tilburg. Truckland wordt gekenmerkt door een prettige, open informele organisatie waar onze medewerkers zich op zijn gemak voelen. Binnen de organisatie bieden wij volop doorgroeimogelijkheden voor ambitieuze werknemers. Zo bieden wij onze medewerkers de mogelijkheid om zich verder te specialiseren in onze werkplaats. Leukt zijn uitdagende en gevarieerde baan jou wel wat? Solliciteer dan direct bij Truckland als automonteur. 

Word autotechnicus bij Truckland

Kom jij ons tech-team versterken? Solliciteer dan direct als autotechnicus bij Truckland. Stuur dan een e-mail naar werken@truckland.nl of bel ons op 088 – 5 807 807.

 

Ja, ik solliciteer als autotechnicus

We nemen contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

Grootste en meest ervaren bedrijfswagendealer van Nederland

Transportoplossingen van klein tot groot

Voorkom onnodige stilstand met onze flexibele onderhoudscontracten

Truckland is de partner in automotive services