Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten
Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland
Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Automonteur zoekt werk? Kom werken bij Truckland

 

Ben jij een automonteur? En ben jij op zoek naar werk? Kom dan werken als automonteur bij Truckland! Wij zijn opzoek naar ervaren monteurs die ons tech-team komen versterken. Vanuit onze hightech werkplaats zorg jij ervoor dat de bedrijfsvoertuigen van onze klanten veilig de weg op kunnen. Kom werken bij Truckland en ontdek de baan van je leven. 

 

Solliciteer als automonteur

Heb jij geen opleiding autotechniek gevolgd? Maar ben je wel op zoek naar leuk werk? Dan zit je goed bij Truckland. Als jij affiniteit hebt met techniek, sleutelen, trucks en bedrijfswagens hebben wij de ideale baan voor jou. Bij Truckland werk je aan de onderhoud, reparatie en opbouw van grote merken in de transportsector zoals DAF, GINAF, TATRA, MAN, Iveco en Fiat Professional.  Meer informatie

Bekijk onze vacatures

Heb jij al enige ervaring als monteur en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als automonteur? Dan zoeken wij jou! Ter versterking van ons tech-team zijn wij op zoek naar ervaren automonteurs. We hebben verschillende functies open voor werk in onze werkplaats, zo hebben wij vacatures voor onder andere: automechaniekers, bedrijfswagenmonteurs, bedrijfsautotechnici en automonteurs.  
  Bekijk de vacatures

Ontdek de baan van je leven

Heb je als ZZP automonteur gewerkt of ben je monteur (of APK keurmeester) geweest bij een ander bedrijf? Maar ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Maak dan kennis met Truckland! Wij zijn op zoek naar technici die affiniteit hebben met (bedrijfs-)auto's, trucks en sleutelen. Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Solliciteer dan bij Truckland en geef jouw carrière een boost. Wij bieden volop mogelijkheden om door te groeien als 1e bedrijfswagenmonteur of werkplaatschef. 

Automonteur gezocht

Biedt jij je aan als automonteur om te komen werken in onze werkplaats? Laat het ons dan weten. Wij zijn op zoek naar ervaren monteurs in de regio Noord-Holland, Zuid-Holland en Brabant. Voor onze vestigingen in onder andere  Amsterdam, Schiphol, Velsen, Heerhugowaard, Zaandam, Wognum, Almere, Rotterdam en Tilburg zoeken we technische mensen. Voor ervaren autmonteurs bieden wij voldoende uitdaging. Bovendien ontvang je bij Truckland een uitstekend salaris en de kans om je zelf verder te ontwikkelen en te specialiseren door middel van opleidingen en cursussen die door Truckland worden betaald. Bij Truckland werk je in onze werkplaats aan grote merken in de transportsector, waaronder: 

Toe aan een nieuwe uitdaging?

Als automonteur (ook wel autotechnicus) ben jij gespecialiseerd in de onderhoud, reparatie en opbouw van vrachtwagens en bestelauto's. Vanuit onze hightech werkplaats zorg jij ervoor dat de bedrijfsvoertuigen van onze klanten veilig de weg op kunnen. Je werkt hierbij samen met je collega's waarbij je de verantwoordelijk hebt over onder andere: 

  • Het opsporen van gebreken aan (bedrijfs)voertuigen
  • Het vaststellen van de reparatie- en onderhoudswerkzaamheden 
  • Het maken van een kostenindicatie
  • Het controleren van de onderdelen van het voertuig en de motor
  • Het vervangen of repareren van defecte onderdelen
  • Het beheren van de voorraad in de werkplaats
  • Het uitvoeren van APK (Algemeen Periodieke Keuring)

Zie jij een baan bij Truckland wel zitten? Solliciteer dan op één van onze vacatures. 

Vacatures

Zoek jij werk als automonteur?  Bekijk dan de onderstaande vacatures en solliciteer direct op een functie bij Truckland. 

Automonteur

Bekijk de vacature
Heb je al ervaring in de technische sector? En beschik jij al over enig praktisch inzicht? Word dan monteur bij Truckland. Wij leiden je op tot specialist in de reparatie en onderhoud van diverse typen bedrijfsvoertuigen.  Bekijk de vacature

Bedrijfswagenmonteur

Bekijk de vacature
Zijn bedrijfswagens echt jouw ding? Op onze hefbrug staan regelmatig bedrijfsauto's in zowel het lichte als zware segment. Samen met andere monteurs repareer en onderhoud jij deze voertuigen. Bekijk de vacature

Vrachtwagenmonteur

Bekijk de vacature
Ben jij een echte truckfan? En ben je dol op sleutelen? Dan staat een baan als vrachtwagenmonteur jou op het lijf geschreven. Bij Truckland werkt je aan trucks van onder andere DAF, TATRA, GINAF en MAN.  Bekijk de vacature

Over Truckland

Truckland is gespecialiseerd in de verkoop, levering en onderhoud van bedrijfsvoertuigen. Wij bieden een breed scala aan voertuigen waaronder bedrijfswagens, vrachtwagens, opleggers en trailers.  Door de verschillende merken die wij voeren is Truckland één van de meest bekende bedrijven in de automotive branche. Zo zijn wij officieel dealer van onder andere DAFGINAF en TATRA. Daarnaast zijn we importeur van Renders trailers en bieden we service aan MAN vrachtwagens. Naast trucks leveren we tevens grote- als kleine bestelwagens van onder andere Fiat Professional en Iveco

Al onze vestigingen beschikken over een goed uitgeruste werkplaats. Met het meest moderne apparatuur verzorgen wij vanuit hier de onderhoud en reparatie van diverse soorten bedrijfsvoertuigen. Daarnaast zijn onze monteurs gespecialiseerd in de op- en ombouw, en keuringen (APK, ADR). Onze hightech werkplaats wordt gekenmerkt door haar vele Werkplaats specialisaties. Truckland is onder andere gespecialiseerd in airconditioning volgens STEK certificering, alarmsystemen, navigatieapparatuur, hydrauliek, koelinstallaties, laadkranen, heftrucks, tachograafijking en voertuigaanpassingen. Daarnaast kunnen wij via ons landelijke schadeherstelnetwerk, MAX-repair, onze klanten helpen met het herstellen van (ruit)schade, stralen, richten en spuiten. 

Ons bedrijf heeft circa 400 medewerkers over 14 verschillende vestigingen in Nederland, België en Spanje. Je vind een Truckland vestiging in onder andere Almere, Amsterdam, Heerhugowaard, Schiphol, Velzen-Noord, Wognum, Zaandam, Rotterdam en Tilburg. Onze werknemers kenmerken Truckland als een prettige organisatie met een informale sfeer. Het omscholen en coachen hen van onze medewerkers staat centraal. Door onze gekwalificeerde en tevreden medewerkers kunnen wij onze ambitie als "de meest professionele dealer" waarmaken. Onze kerkwaardes hierin zijn: ambitie, efficientie, betrokkenheid, eerlijkheid, oprechtheid en enthousiasme. Spreekt Truckland jou aan en zou je graag willen werken als monteur? Solliciteer dan direct als automonteur! 

Word automonteur bij Truckland

Ben jij automonteur en zoek je werk? Kom dan ons tech-team versterken en solliciteer bij Truckland. Wij bieden een uitdagende functie binnen een gedreven en hecht team. Naast een goed salaris bieden wij goede ontwikkelingsmogelijkheden in de vorm van betaalde scholing/specialisatie. 

Ja, ik solliciteer als automonteur

We nemen contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

Ontdek de baan van je leven

 

Uitstekend salaris & goede voorwaarden

Betaalde omscholing/specialisatie

Officiele dealer van o.a. DAF, TATRA & GINAF

Volop doorgroeimogelijkheden

 

Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland

Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten

Truckland is de partner in automotive services