Flexibele onderhoudscontracten
Grootste bedrijfswagen dealer van NL
Oplossingen voor ieder type transport

Automonteur worden? Kom werken bij Truckland


Zoek jij werk als automonteur? We zijn op zoek naar monteurs die ervoor zorgen dat al onze trucks en bedrijfswagens in perfecte staat de weg op gaan! Kom jij werken bij Truckland? Dan werk je als monteur voor grote merken als DAF, TATRA, GINAF, MAN, Iveco & Fiat Professional. Daarnaast bieden wij een goed salaris en uitstekende voorwaarden. Ontdek de baan van je leven.

Solliciteer direct

Heb jij affiniteit techniek en sleutelen? Dan is een baan als automonteur echt wat voor jou! Bij Truckland werk je in een hightech werkplaats met het modernste apparatuur en gereedschap. Solliciteer direct als automonteur bij Truckland. Stuur een e-mail met CV en motivatie naar werken@truckland.nl of gebruik ons solliciatieformulier.  Solliciteer direct

Automonteur vacature

Heb je interesse in een baan in de techniek? En lijkt het je leuk om te werken met (bedrijfs)auto's en vrachtwagens? Dan heeft Truckland ongetwijfeld voor jou een droombaan in het verschiet. We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega's. Bekijk direct onze vacatures en ontdek de baan van je leven.  Bekijk de vacatures

Ontdek de baan van je leven

Vind je het leuk om te sleutelen? Of heb je affiniteit met auto's of vrachtwagens? Ontdek dan de baan van je leven! Bij Truckland zoeken wij enthousiaste monteurs ter versterking van onze werkplaats. Kom jij werken bij Truckland? Solliciteer op een vacature als automonteur

Wat doet een automonteur?

Als automonteur (ook wel autotechnicus)  ben jij gespecialiseerd in de onderhoud en reparaties van trucks en bestelwagens. Vanuit een hightech omgeving zorg jij ervoor dat onze trucks en bestelwagens veilg de weg op gaan. 

De werkzaamheden van een autotechnicus bestaan onder andere uit:

  • Het opsporen van gebreken aan (bedrijfs)voertuigen
  • Het vaststellen van de reparatie- en onderhoudswerkzaamheden 
  • Het maken van een kostenindicatie
  • Het controleren van de onderdelen van het voertuig en de motor
  • Het vervangen of repareren van defecte onderdelen
  • Het beheren van de voorraad in de werkplaats
  • Het uitvoeren van APK (Algemeen Periodieke Keuring)

Automonteur worden zonder werkervaring

Wil jij graag automonteur worden maar heb je nog geen werkervaring? Bij Truckland helpen wij je jouw droombaan te verwezenlijken. Wanneer je zonder ervaring automonteur wilt worden bieden wij jou nu een unieke kans. Op latere leeftijd automonteur worden? Bij Truckland is dat geen probleem. Al werkende begeleiden wij je met het worden van een automonteur. Hierbij bieden wij de mogelijkheid tot het halen van diverse diploma's en het volgen van trainingen van o.a. DAG, TATRA en GINAF.


Ja, ik solliciteer bij Truckland
 

Hoe word je automonteur? 

Vaak krijgen we de vraag: hoe word je automonteur? Om monteur te worden is over het algemeen een technische opleiding vereist. Een mbo-opleiding in de richting autotechniek is een goede basis om als autotechnicus bij Truckland te starten. De meeste monteurs bij Truckland hebben één van de onderstaande opleidingen gevolgd:
 
  • Autotechnicus (mbo niveau 2)
  • Eerste autotechnicus (mbo niveau 3)
  • Technisch specialist (mbo niveau 4)

Heb jij geen technische werkervaring met trucks, bestelwagens of opleggers? Maar wil je wel graag werken als monteur? Dan bieden wij bij Truckland een uniek traject. Wij begeleiden en leiden enthousiaste monteurs op in onze hightech werkplaats als (eerste) bedrijfswagenmonteur en vrachtwagenmonteur. Al werkende leer jij de fijne (technische) kneepjes van het vak. Bij Truckland krijg je volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, zo kun je als automonteur bijvoorbeeld doorgroeien tot werkplaatschef
 
Autotechnicus
Eerste bedrijfsautotechnicus
Automonteur

Over Truckland

Truckland is één van de meest bekende bedrijven in de transportsector. Wij verkopen bedrijfswagens (zoals vrachtwagens, bestelwagens en opleggers) aan zakelijke klanten. Zo is Truckland dealer van diverse vrachtwagen merken. Wij leveren trucks van onder andere DAFGINAF en TATRA. Daarnaast zijn we importeur van Renders trailers en bieden we service aan MAN vrachtwagens. Naast de verkoop en levering van trucks en trailers zijn we tevens gespecialiseerd in de verkoop bestelauto's. Zo staan er in onze showroom bestelwagens van onder andere Fiat en Iveco. Tevens is Truckland Erkend Volkswagen servicepunt.  

Onze vestigingen beschikken over een eigen werkplaats. Hier voeren wij onderhoud en reparatie uit aan diverse soorten bedrijfsvoertuigen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld trucks, (bedrijfs)auto's, opleggers, kippers en aanhangers. Onze klanten kunnen bij ons terecht voor zowel klein onderhoud, keuringen (APK, ADR), nieuwbouw en reparaties. Onze hightech werkplaats wordt gekenmerkt door haar vele specialisaties. Zo is Truckland onder andere gespecialiseerd in airconditioning volgens STEK certificering, alarmsystemen, navigatieapparatuur, hydrauliek, koelinstallaties, laadkranen, heftrucks, tachograafijking en voertuigaanpassingen. Voor schadeherstel is Truckland deelnemer van MAX-repair, een landelijk schadeherstelnetwerk.Hierdoor kunnen wij onze klanten tevens helpen met het herstellen van schade, ruitschade, stralen, richten, en spuiten.  

Truckland heeft circa 400 medewerkers verdeeld over 14 vestigingen in Nederland, België en Spanje. In Nederland heeft Truckland vestigingen in Almere, Amsterdam, Heerhugowaard, Schiphol, Velzen-Noord, Wognum, Zaandam, Rotterdam en Tilburg. Ons bedrijf wordt door onze werknemers gekenmerkt als een prettige, open en informele organisatie waar iedereen zich snel op zijn gemak voelt. Binnen de organisatie zijn er volop doorgroeimogelijkheden. Zo bieden wij onze medewerkers de mogelijkheid om een opleiding te volgen die volledig wordt betaald door Truckland. Heb jij ook interesse in een betaalde opleiding inclusief baan? Solliciteer dan meteen bij Truckland. 

Word automonteur bij Truckland

Kom jij als monteur ons tech-team versterken? Solliciteer dan direct als automonteur. Wij zijn op zoek naar enthousiaste monteurs ter versterking van onze werkplaats. 

Ja, ik solliciteer als automonteur

We nemen contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

Ontdek de baan van je leven

 

Uitstekend salaris & goede voorwaarden

Betaalde omscholing/specialisatie

Officiele dealer van o.a. DAF, TATRA & GINAF

Volop doorgroeimogelijkheden

 

Grootste en meest ervaren bedrijfswagendealer van Nederland

Transportoplossingen van klein tot groot

Voorkom onnodige stilstand met onze flexibele onderhoudscontracten

Truckland is de partner in automotive services