Flexibele onderhoudscontracten
Grootste bedrijfswagen dealer van NL
Oplossingen voor ieder type transport

Automechanieker worden? Kom werken bij Truckland

 

Heb je ooit gedacht aan een carrière als automechanieker? Maak dan kennis met Truckland. Wij zijn op zoek naar enthousiaste automechaniekers die ons tech-team komen versterken. Vanuit onze werkplaats zorg jij ervoor dat de (bedrijfs)auto's van onze klanten weer veilig de weg op kunnen. Heb je nog geen relevante opleiding gevolgd in de transport- of technieksector? Dan vergoeden wij de omscholingskosten. Kom werken bij Truckland en ontdek de baan van je leven. 
 

Solliciteer als automechanieker

Heb jij affiniteit met bedrijfsvoertuigen én verstand van techniek? Dan is een baan als automechanieker echt wat voor jou. Bij Truckland werk je in een hightech werkplaats met het meest moderne apparatuur. Kom jij ons tech-team versterken? Solliciteer direct als automechanieker via het sollicitatieformulier of door je CV en motivatie te sturen naar werken@truckland.nlSolliciteer direct

Automechanieker gezocht

Truckland is op zoek naar een ambitieuze sleutelaars die onze werkplaats komen versterken. Naast de vacature automechanieker hebben we tevens andere technische functies. Heb je geen ervaring in de autotechniek? Dan hebben wij diverse opleidingstrajecten voor jou in het verschiet. Bekijk direct onze openstaande vacatures en ontdek de baan van je leven.  Bekijk de vacatures

Ontdek de baan van je leven

Lijkt het jou leuk om automechanieker te worden? Maak dan kennis met Truckland. Wij zijn op zoek maar enthousiaste  autotechnici die onze werkplaas willen versterken. Ook als je (nog) geen relevante werkervaring hebt of geen opleiding hebt gevolgd in de technieksector hebben wij volop mogelijkheden om bij ons te komen werken. Middels diverse trainingen- en opleidingen helpen wij jou om de beste automechanieker te worden. Bij Truckland kun je ook op latere leeftijd automechanieker worden

Wat doet een mechanieker?

Als automechanieker ben jij technisch specialist in onze werkplaats. Je herstelt, reviseert en voert periodoeke controles uit op bedrijfsvoertuigen en trucks. Hierbij werk je volgens een onderhoudsschema waarbij je de veiligheidsvoorschiften en regelgeving in acht neemt. Zo zorg jij ervoor dat de vrachtwagens en bestelwagens van onze klanten weer veilig de weg op kunnen. 

Het takenpakket van een (auto)mechanieker bestaat onder andere uit: 

  • Het onderhouden en repareren van bedrijfswagens
  • Het opsporen van gebreken aan (bedrijfs)voertuigen
  • Het vaststellen van de reparatiewerkzaamheden
  • Het vaststellen van onderhoudswerkzaamheden
  • Het inspecteren van de onderdelen en de motor
  • Het vervangen en/of repareren van defecte onderdelen
  • Het diagnosticeren en programmeren met diagnose computers
  • Het uitvoeren van nieuwbouw bedrijfsauto's en trucks
  • Het uitvoeren van APK (Algemeen Periodieke Keuring)

Werken in de (auto)techniek

Op zoek naar een leuke job in de autotechniek? Kom dan werken bij Truckland. Ter versterking van onze werkplaatsen zijn zoeken we ervaren mechaniekers. Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan met veel ruimte voor eigen initiatief.  In onze werkplaats werk je onder andere aan de reparatie en onderhoud van bedrijfsvoertuigen zoals bestelauto's en vrachtwagens. De werkzaamheden zijn zeer variërend en lopen uiteen van het sleutelen aan motoren en versnellingsbakken tot het vervangen en herstellen van stuurinrichtingen, schokdempers, remsystemen, vloeistoffen, etc. 

Voor een baan als technicus/mechanieker is een diploma van de opleiding autotechnicus (mbo niveau 2), opleiding eerste autotechnicus (mbo niveau 3) of de opleiding technisch specialist (mbo niveau 4) vereist. Heb je geen opleiding gevolgd in de autotechniek? Dan scholen we je graag om tot monteur in onze werkplaats. Als je werkt bij Truckland verdien je een goed salaris. Daarnaast bieden wij uitstekende voorwaarden. Zo kun je bij ons je rijbewijs C, APK II, APK II en Tacho opleidingen te halen die wij voor je betalen. Daarnaast kun je binnen Truckland eenvoudig doorgroeien naar andere functies. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een functie als plaatwerker, vrachtwagen technieker, service adviseur of werkplaatschef. Wil jij werken bij Truckland? Solliciteer dan direct voor een job als automechanieker. 


Ja, ik solliciteer bij Truckland
 

Automechanieker worden
Automechanieker opleiding
Werken als automechanieker

Over Truckland

Truckland staat bekend als één van de meest gerenomeerde bedrijven in de transportsector. Ons bedrijf heeft 14 vestigingen in Nederland, België en Spanje. Onze Nederlandse vestigingen bevinden zich in Almere, Amsterdam, Heerhugowaard, Schiphol, Velzen-Noord, Wognum, Zaandam, Rotterdam en Tilburg. Met een team van meer dan 400 medewerkers zorgen wij er dagelijks voor dat de bedrijfsvoertuigen van onze klanten veilig de weg op kunnen. Zo adviseren wij onze klanten over de aanschaf van bedrijfswagens, trucks en trailers en verzorgen wij onderhoud en reparatie van deze bedrijfsvoertuigen. Truckland wordt gekenmerkt door een prettige werksfeer. Daarnaast bieden wij volop kansen om door te groeien binnen onze organisatie. Veel medewerkers die nu een leidinggevende functie hebben zijn ooit begonnen als autotechnicus in onze werkplaats.  

Ons bedrijf wordt gekenmerkt door een brede productenrange in zowel het lichte- als zware bedrijfswagens. Zo zijn wij dealer van onder andere de trucks van DAFGINAF en TATRA. Daarnaast zijn wij officieel importeur van Renders trailers en zijn wij erkend MAN Servicepunt. Daarnaast leveren wij tevens bedrijfswagens van onder andere Fiat en Iveco. In ditzelfde segment kunnen klanten in onze werkplaats tevens terecht voor service aan Volkswagen bedrijfswagens. In onze werkplaats verzorgen wij onder andere het onderhoud, reparatie en op- of ombouw van zware vrachtwagens, kleine trucks, bedrijfswagens, opleggers, aanhangers en kippers. 

Solliciteer bij Truckland

Kom jij werken bij Truckland? Solliciteer dan op de vacature automechanieker via onderstaand sollicitatieformulier. Heb je (nog) geen relevante werkervaring of een diploma in de autotechniek? Dan scholen we je graag om tot automonteur. De kosten worden door ons vergoedt en je krijgt een goed salaris. Solliciteren op een job bij Truckland? Of wil je meer weten? Stuur dan een e-mail naar werken@truckland.nl of bel ons op 088 – 5 807 807.
 

Ja, ik solliciteer als automechanieker

We nemen contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

Ontdek de baan van je leven

 

Uitstekend salaris & goede voorwaarden

Betaalde omscholing/specialisatie

Officiele dealer van o.a. DAF, TATRA & GINAF

Volop doorgroeimogelijkheden

 

Grootste en meest ervaren bedrijfswagendealer van Nederland

Transportoplossingen van klein tot groot

Voorkom onnodige stilstand met onze flexibele onderhoudscontracten

Truckland is de partner in automotive services