Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten

Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland

Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Klanttevredenheid

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een:

Klantenvertellen 8,1
Beoordeel
Truckland nieuwsbrief
Naam:  
Email:  
I want to sign up:

Nieuws

TATRA Nederland met breed gamma op TKD 2018

18 mei 2018

TATRA Nederland, een organisatie waar Truckland een van deelnemende DAF-dealers van is, toont tijdens de komende Technische Kontakt Dagen (31 mei t/m 2 juni) in Almere een breed voertuiggamma. Verantwoordelijk voor de advisering en levering van de TATRA-producten in Nederland is Gerrit van der Garde, die per 1 mei als Dealer Account Manager in dienst is bij TATRA Nederland. Hij bezoekt geïnteresseerde klanten met een demovoertuig, helpt bij het specificeren en onderhoudt het contact met het DAF-bedrijf in de regio voor de levering en het onderhoud. Belangstellenden kunnen tijdens de TKD zowel in de zandbaan als op de stand uitgebreid kennismaken met de diverse voertuigen van de Tsjechische truckbouwer.

> Lees verder…

DAF en VDL presenteren DAF CF Electric

16 mei 2018

DAF Trucks en VDL werken nauw samen om in de loop van het jaar een eerste serie van CF Electric-trucks in te zetten bij toonaangevende vervoerders. De voertuigen zijn uitgerust met ultramoderne VDL E-Power Technology en rijden daardoor zonder emissies en vrijwel volledig stil. Deze eerste veldtest-voertuigen worden geproduceerd door DAF en bij VDL Groep gecompleteerd met de volledig elektrische installatie. De twee ondernemingen tonen zo hun intensieve samenwerking op het gebied van elektrificatie van bedrijfswagens.

> Lees verder…

Noord-West Transport start met DAF

25 april 2018

Wie een eigen bedrijf start, wil zekerheid. Dat is precies de reden waarom Björn en Henri hebben gekozen voor DAF. Voor zijn kersverse onderneming Noord-West Transport B.V. in Pijnacker heeft hij drie nieuwe DAF XF 530 FAS 6x2-trucks en een DAF XF 530 FAK 8x2 met haakarmsysteem ingezet. Ze dienen voor het vervoer van containers met los gestort materiaal, vooral afvalhout. De vier zijn inmiddels afgeleverd door Truckland. De vijfde DAF is ook al besteld. Dat is een XF-trekker.

> Lees verder…

Truckland Turnhout gaat verhuizen

09 april 2018

Na 60 jaar gevestigd te zijn op dezelfde plaats in Turnhout kunnen wij met trots melden dat wij een gepaste nieuwe locatie gevonden hebben.

> Lees verder…

DAF Trucks - 90 jaar innovatieve transportoplossingen

22 maart 2018

Op 1 april 1928 begon de Nederlander Hub van Doorne een kleine constructiewerkplaats in Eindhoven. Uit dit bescheiden begin ontwikkelde DAF zich tot een toonaangevende, wereldwijd opererende truckfabrikant die zich toelegt op innovatie, kwaliteit en transportefficiency.

> Lees verder…