Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten
Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland
Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Klanttevredenheid

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een:

8,1
Beoordeel

Truckland nieuwsbrief

Naam:  
Email:  
I want to sign up:

Nieuws

Weer een DAF CF voor de RMO-oplegger van P&E Schuit Transport Wognum

13 juli 2018

In 1970 nam de nu 83-jarige opa Pé Schuit het melktransport van Van Straalen Wognum over. Dat gebeurde toen eerst nog met een bakwagen, waarop de volle en later geleegde melkbussen tweehoog werden opgestapeld. Bij het werk hoorde destijds dus ook het ledigen van de bussen bij de fabriek. Voor zoon Erik Schuit een bekend plaatje in de periode dat hij zich bij zijn vader in het bedrijf voegde. In 1980 maakten de melkbussen plaats voor de eerste bakwagen met een melktank en weer later kreeg de tankcombi een opvolger in de nog wendbaardere trekker-oplegger. Een jaar geleden trad ook de derde generatie, in de persoon van kleinzoon Perry, tot het bedrijf toe en als lid van het chauffeursteam dat ervoor zorgt dat de trekker/oplegger zeven dagen per week en bijna 24 uur per dag rijdt!

> Lees verder…

DAF favoriet bij Expeditie Jaspers IJmuiden

13 juli 2018

Expeditie Jaspers is een begrip binnen de IJmond. Waar de naamgevers in 1928 met hun werkzaamheden begonnen, nam de familie Splinter onder leiding van Arjo en Marion het bedrijf in oktober 2001 over. Inmiddels maken ook de zonen Raymon en Niels deel uit van het bedrijf. Van de vier bakwagens bij de overname groeide het bedrijf uit tot een transportbedrijf met dertien DAF CF en XF-trekkers en een DAF bakwagen. Geadviseerd, geleverd en deels in onderhoud bij Truckland IJmond in Velsen-Noord.

> Lees verder…

CoTrans kiest voor DAF en Truckland

13 juli 2018

Het 25-jarig bestaan van zijn bedrijf CoTrans vierde directeur/eigenaar Patrick Coppens met de opening van een splinternieuw bedrijfspand aan de Diamantweg in het Brabantse Hapert. Wat destijds begon met 1 koerierswagen groeide in een kwart eeuw uit tot een professionele logistiek dienstverlener met 32 bedrijfsvoertuigen, gespecialiseerd in 24 uurs Benelux distributie met zorg.

> Lees verder…

8 nieuwe DAF's voor De Jong Verpakking

10 juli 2018

Een goed team moet je niet veranderen. Dat geldt zeker voor de samenwerking tussen DAF en De Jong Verpakking B.V. in De Lier. Sinds de oprichting in 1995 rijdt het bedrijf met DAF. Recent zijn andermaal acht nieuwe DAF XF 450 FT trekkers ingezet. Kwaliteit, meer dan uitstekende service en het lage brandstofverbruik hebben met name de doorslag gegeven om opnieuw in DAF te investeren. Truckland Rotterdam heeft de trucks onlangs afgeleverd.

> Lees verder…

Truckland levert DAF XF 90th Anniversary Edition

26 juni 2018

J.W.J. Rumping & Zonen B.V. bestaat in 2018 exact 90 jaar, net als DAF. Voor Rumping een mooie gelegenheid om zichzelf een speciale truck cadeau te doen: een DAF XF 90th Anniversary Edition: nummer 28 uit de totale oplage van slechts 250 exemplaren. De auto heeft dan ook een symbolische waarde binnen het wagenpark van het transportbedrijf. De jubileumversie van de DAF XF is onlangs geleverd door dealer Truckland.

> Lees verder…