Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten
Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland
Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Klanttevredenheid

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een:

8,1
Beoordeel

Truckland nieuwsbrief

Naam:  
Email:  
I want to sign up:

Nieuws

Alleen maar DAF voor J.C.S. van Orselen

13 juli 2018

De trucks van vreemde merken bij transportbedrijf J.C.S. van Orselen zijn op een hand te tellen en daar terechtgekomen na de overname van een bedrijf. Voor het overige is het alleen maar DAF bij het familiebedrijf uit het Zuid-Hollandse Nieuwenhoorn bij Hellevoetsluis. En die liefde voor het Nederlandse truckmerk gaat ver terug. Samen met huidig directeur Jan van Orselen gaan we terug in de tijd.

> Lees verder…

Derde Iveco Daily voor Stichting Ceres Kringloopcentrum

13 juli 2018

Goede ervaringen met de voorgaande twee Iveco Daily bestelwagens, maakten dat Stichting Ceres Kringloopcentrum in Uithoorn weer voor deze bedrijfswagen koos. Directeur Paul van Soelen kwam met Terberg Leasing overeen dat ook deze derde in de rij, een Daily 35C160, door Rob de Koning van Truckland Schiphol geleverd mocht worden. Burgers Carrosserie uit Aalsmeer monteerde de hydraulische D’Hollandia laadklep en de bijna 21 kuubs laadbak. Truckland verzorgt de totale service.

> Lees verder…

Louter DAF Trucks bij vervoer Theo Kenis uit Beerse

13 juli 2018

Een kleine 50 jaar geleden startte Theo Kenis in het Belgische Beerse een onderneming van handel in steenkool en het vervoer van goederen voor rekening van derden. Theo kocht een DAF 1600 met kiepwagen. Deze wagen diende voor het vervoer van de steenkool. In de zomer werden er bijna geen kolen vervoerd en kon deze wagen dienen om vervoer te doen voor rekening van derden. Zo is het eigenlijk gegroeid. Door de jaren heen is de handel in steenkool weggevallen en werd goederenvervoer de hoofdzaak van het bedrijf. Later kochten wij er bij Deckx een DAF 1900 occasie bij. Hij vervolgt: ”Daarna hebben wij, denk ik, de hele serie gehad, die DAF heeft gemaakt.”

> Lees verder…

De Jong Verpakking investeert in DAF

13 juli 2018

Vanuit zijn sla-tuinderij in Westmaas startte Henk de Jong in het midden van de negentiger jaren zijn verpakkingsbedrijf, dat inmiddels alweer jaren is gevestigd in het voormalige veilingpand van De Lier. De Jong Verpakking ontstond dus uit een behoefte van de tuinder zelf, maar levert nu allerhande golfkarton verpakkingen aan de AGF-sector. Maar ook steeds meer bedrijven die zich bezighouden met het verzenden van allerhande webshopgoederen, weten de weg naar deze specialist te vinden. Om iedere klant een juiste oplossing te bieden, heeft De Jong een eigen research- en development-afdeling. De hier uitgedachte concepten worden in de eigen hightech productieafdeling uit grote rollen golfkarton gemaakt. Jaarlijks gaat het dan om meer dan 500 miljoen goederendragers in allerlei maten, kleuren en voor tal van producten in vele landen.

> Lees verder…

De mooie en lange DAF-geschiedenis van Truckland en Oudeman

13 juli 2018

De familienaam Oudeman, transport en Heerhugowaard zijn al decennialang met elkaar verbonden. Het was in 1969 dat Jan zijn rol binnen de Gebr. Oudeman Transport verruilde voor een eigen bedrijf. Hij startte met een DAF in het agrarisch vervoer. Later traden zoons Pierre en John toe en werd het transportbedrijf een V.O.F. Wat in al die jaren bleef, was de liefde voor het merk DAF en de dealer in Heerhugowaard. In zijn rol als verkoopadviseur verkocht huidig Truckland-directeur Piet Dubbeld ooit zijn allereerste nieuwe DAF, een 95.380 FTG 6x2 trekker, aan Jan Oudeman. Een truck, waarin John, deeltijdchauffeur van het bedrijf, zijn bruid Jolanda naar de huwelijksplechtigheid reed en die na de nodige jaren terugkeerde binnen het familiebedrijf waar ze het voertuig volledig in oude staat restaureerden.

> Lees verder…