Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten
Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland
Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Klanttevredenheid

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een:

8,1
Beoordeel

Truckland nieuwsbrief

Naam:  
Email:  
I want to sign up:

Nieuws

DAF XF ‘WHEELS OF FORTUNE’ KLAAR VOOR ACTIE

25 juli 2018

Na maanden van intensieve arbeid mag de DAF XF ‘Wheels of Fortune’ van Schouwstra Transport eindelijk de bühne op. De aflevering van de nieuwe truck vindt plaats tijdens het Truckstar Festival in Assen (28-29 juli). Daar is de truck met uniek Las Vegas-thema te bewonderen op de DAF stand. De DAF XF 480 Euro 6 FT4x2 Super Space Cab is gekocht bij DAF dealer Truckland.

> Lees verder…

Truckland België nu ook officieel TATRA dealer

18 juli 2018

Truckland BVBA in België gaat niet alleen verhuizen, er zal tevens een nieuw product worden toegevoegd aan het portfolio: TATRA. Tijdens de opening op de nieuwe locatie later dit jaar, zal tevens de aftrap van dit nieuwe product centraal staan. Voor het Nederlandssprekende gebied in België, nemen Gerrit van der Garde en Jan van der Burgh TATRA onder hun hoede.

> Lees verder…

Wegwerkzaamheden rond Truckland Rotterdam Zuid

16 juli 2018

Van 16 juli t/m 17 augustus is de Driemanssteeweg vanaf de Groene Kruisweg afgesloten. Maar Truckland Rotterdam Zuid is gewoon bereikbaar via omleidingen.

> Lees verder…

MOHATRA kiest bewust voor DAF XF en CF

13 juli 2018

Möhlen Handel en Transport Nieuw-Vennep is het bedrijf van naamgever Sjaak en zijn partner Fleur van Schaik. Op 1 mei 2005 kleinschalig en vanuit huis begonnen en uitgegroeid tot een mooi bedrijf met meerdere panden aan de Boekweitstraat. Hier kunnen bedrijven en particulieren zes dagen per week hun kleine en grote hoeveelheden oud ijzer, metalen, rood- of geel koper, maar ook printplaten inleveren. Op het (sinds 2009 eigen) terrein staan meerdere containers om de binnengekomen schrootstromen direct te sorteren. Volle containers worden met eigen vervoer afgevoerd naar de havens van Amsterdam of Rotterdam, maar ook gaat er veel naar Tata Steel in IJmuiden. Vanuit de handelsfunctie plaatst MOHATRA ook tientallen eigen containers bij bedrijven voor het inzamelen van de ijzer-afvalstromen. Ook die worden met eigen materieel of een van de charters gehaald en gebracht.

> Lees verder…

Raymond Miedema kiest voor een werkbare wagen

13 juli 2018

Jarenlang was Raymond Miedema uit Broek op Langedijk actief in de offshore berging. Een fraaie actiefoto in zijn woonkamer toont een inzet op volle zee, waar hij toen werkte. In zijn verlofperiode haalde hij als hobby zijn rijbewijzen en chauffeurspapieren, om daarmee voor vrienden hand- en spandiensten te verrichten. Omdat het bergingswerk op zee anders werd, startte Raymond zijn eigen transportbedrijf. Met een nieuwe DAF 95XF, die inmiddels is vervangen door twee trekkers die gekoppeld zijn aan een geconditioneerde oplegger van Lamberet en een van Ebo.

> Lees verder…