Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten
Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland
Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Klanttevredenheid

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een:

8,1
Beoordeel

Truckland nieuwsbrief

Naam:  
Email:  
I want to sign up:

Nieuws

Eerste van 5 NEW DAF XF530 bakwagencombi’s door Truckland geleverd aan Kaatee Transport

19 september 2018

Met vijf New DAF XF 530 FAN SSC bakwagens, als onderdeel van een grotere wagenparkvernieuwing, speelt familiebedrijf Kaatee Transport uit Amstelveen in op de transportgroei en de huidige en toekomstige ontwikkelingen. De door Truckland, Heiwo en TRS/Carrier gebouwde combi’s voldoen volledig aan het wensenpakket van de chauffeurs, die er mee (gaan) rijden

> Lees verder…

DAF presenteert elektrische LF, CF en hybride CF

19 september 2018

‘Proud of our heritage, leading today, ready for the future.’ Dat is het overkoepelende thema van DAF op de IAA 2018, de grootste trucktentoonstelling van Europa die van 20 tot en met 27 september in Hannover plaatsvindt. DAF Trucks toont zijn complete toonaangevende aanbod aan producten en services, het resultaat van 90 jaar ervaring in het ontwikkelen van innovatieve transportoplossingen. DAF is Europees marktleider in het trekker-segment en de nummer één op het gebied van brandstofefficiency, optimale inzetbaarheid, betrouwbaarheid en chauffeurscomfort. DAF laat zijn leiderschap op het gebied van de ontwikkeling van aandrijflijnen zien aan de hand van de geavanceerde LF Electric, CF Electric en CF Hybrid Innovation Trucks. Deze trucks vormen een belangrijk onderdeel van DAF’s visie op de toekomst van het wegtransport.

> Lees verder…

Truckland samen met DAF op Transport Compleet

03 september 2018

Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan onze DAF stand op Transport Compleet 2018 in Gorinchem. Op 4,5 en 6 september 2018 plaats vindt deze weer plaats in de Evenementenhal in Gorinchem, Franklinweg 2. Van 14.00 tot 22.00 uur heten wij u hier van harte welkom. U vindt ons op stand nummer E104.

> Lees verder…

Truckland levering van 3 DAF New XF 450 FTG trekkers markeert 50-jarig jubileum Riwal

31 augustus 2018

Dordrecht, augustus 2018 - Deels ter vervanging en deels als uitbreiding op het bestaande wagenpark, levert Truckland Rotterdam drie identieke Euro 6 DAF New XF 450 FTG SpaceCab 6x2 trekkers met TraXon automaat aan Riwal Hoogwerkers in Dordrecht. Deze aanschaf komt voort uit eerdere goede ervaringen en volgen op drie DAF New XF trekkers, die vorig jaar in bedrijf werden genomen. Voor de eigen transportactiviteiten in Nederland zijn dagelijks 21 door Truckland geleverde DAF CF en XF trucks onderweg. Inmiddels zijn aan buitenlandse Riwal vestigingen via hetzelfde contract ook de eerste DAF trucks geleverd. Als Accountmanager Sales is Hans Wijnmaalen namens Truckland bij de advisering en levering betrokken.

> Lees verder…

Bewust DAF bij Gebr. Vermeer Industrial Movements Tilburg

25 juli 2018

Vanuit Chr. Vermeer Transport startte in 2003 Gebr. Vermeer Industrial Movements Tilburg. Een logistiek dienstverlener gespecialiseerd in machineverplaatsingen, bedrijfsverhuizingen en speciaal transport, maar ook in de verhuur van opslagcontainers, zware heftrucks en gekalibreerde testgewichten. Naast ons wagenpark hebben we veel werk- en hijsmateriaal zoals speciale (zware) heftrucks ,vijzels en machinerollers, (hydraulische) hijs- en hefportalen en compact(tele)kranen. Al naar gelang de klus wordt dit materiaal ingezet in combinatie met onze vrachtauto’s en trailers. Onze chauffeurs zijn getraind en gewend om naast chauffeurswerk technisch werk of monteurswerk uit te voeren. Veelal hebben zij een technische achtergrond of het zijn monteurs met groot rijbewijs.

> Lees verder…