Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten
Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland
Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Truckland voegt elektrische bestelwagens van Maxus toe aan portfolio

Steeds meer klanten “vergroenen” hun wagenpark en zijn op zoek naar elektrisch aangedreven bedrijfswagens. Op dit moment zijn er een aantal kleine bestelwagens leverbaar, maar het huidige aanbod grote bestelwagens en chassis-cabines (waarop een opbouw gemonteerd kan worden) is nog beperkt.

Met het toevoegen van de 100% elektrisch aangedreven Maxus EV80 aan ons merkenportfolio, komen wij tegemoet aan de wensen van klanten die hun wagenpark willen verduurzamen.

Groot laadvolume

De bestelwagenuitvoering van de Maxus EV80 met een standaard dak heeft een laadruimhoogte van 173 cm; hierdoor heeft de 5,70 meter lange Maxus EV80 een laadvolume van maar liefst 10,2 m3. De uitvoering met verhoogd dak is met een laadruimtehoogte van 194 cm en 11,5 m3 op dit moment zelfs één van de grootst leverbare volledig elektrische aangedreven bestelwagens.

Hoog laadvermogen

De Maxus EV80 heeft een GVW van maar liefst 3.500 kg. Hierdoor bedraagt het netto laadvermogen van de gesloten bestelwagen met standaard dakhoogte 955 kg en met verhoogd dak 885 kg. Het laadvermogen van de chassis-cabine bedraagt, afhankelijk van het gewicht van de opbouw, tussen 500 en 750 kg. Daarnaast is het mogelijk om de Maxus EV80 te voorzien van een trekhaak. Het geremde aanhangwagengewicht bedraagt 1.200 kg.

Grote actieradius

Door de grote 56 kWh accu bedraagt de actieradius van de Maxus EV80 circa 200 km. Met een DC-lader (gelijkstroom) bedraagt de oplaadtijd slechts twee uur. De Maxus EV80 kan overigens ook met een AC-lader (wisselstroom) worden opgeladen.

Garantie en beschikbaarheid

De Maxus EV80 wordt standaard geleverd met drie jaar of 100.000 km garantie en vijf jaar of 100.000 km garantie op de accu. De Maxus EV80 is direct leverbaar uit voorraad vanaf € 48.500 excl. BTW.

Foto