Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten

Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland

Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Klanttevredenheid

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een:

Klantenvertellen 8,1
Beoordeel
Truckland nieuwsbrief
Naam:  
Email:  
I want to sign up:

Nieuws

Truckland levert eerste vier DAF XF 480 Super Space Cab trekkers aan Rutges Cargo Europe

21 februari 2019

Met de levering van de eerste vier uit een serie van zeven DAF XF480 FT 4x2 Low deck Super Space Cab trekkers, keert het Nederlandse truckmerk voor het eerst sinds jaren terug binnen het wagenpark van Rutges Cargo Europe. Goede ervaringen bij het tot hetzelfde concern behorende JM Logistics vormden een belangrijke reden om voor deze via Truckland geleverde trekkers te kiezen. Andere argumenten waren het gunstige prijsniveau en het feit dat veel chauffeurs een absolute voorkeur hebben voor het rijden in een XF Super Space Cab. Die naast de TraXon automaat, MX Engine Brake en de luchtvering rondom, ook voorzien is van alle denkbare ‘af fabriek’ veiligheidsopties en ter verhoging van het chauffeurscomfort: een magnetron, ijskast, hoogwaardige stoelen, een goed bed, veel ruimte en een leren stuurwiel met meerdere functies.

> Lees verder…

Fiat Talento Business Pro met €225,- bijtelling!

16 januari 2019

Fiat Professional introduceert de Talento Business Pro met dubbele cabine op de Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg. Het model met zes zitplaatsen biedt de ruimte van een bedrijfswagen en het comfort en zeer gunstige bijtelling van een personenauto. De Fiat Talento Business Pro is er al vanaf € 19.985*, met een netto bijtelling vanaf slechts € 225*.

> Lees verder…

Truckland levert 90e DAF aan jubilerend Albeton

19 december 2018

Albeton in Amsterdam viert dit jaar het vijftig jarig bestaan en op het feestmoment overhandigde een delegatie van DAF Trucks Nederland en Truckland de 90e DAF aan het familiebedrijf. Dit jubileummodel, heel toepasselijk de 90e DAF voor Albeton in het jaar dat DAF evenzovele jaren bestaat, is een 49 Tons vijfasser van het type CF 450 FAD en voorzien van een 15m3 Mulder mixer.

> Lees verder…

DAF start eerste veldtest DAF CF Electric bij JUMBO

18 december 2018

DAF Trucks heeft vandaag haar eerste volledig elektrische truck afgeleverd aan de Nederlandse supermarktketen Jumbo. De door DAF en VDL gezamenlijk ontwikkelde CF Electric wordt door Jumbo ingezet voor de bevoorrading van winkels in het zuiden van Nederland. Jumbo directeur Frits van Eerd ontving de sleutels van de DAF CF Electric uit handen van Harry Wolters, president van DAF Trucks en Willem van der Leegte, president-directeur van VDL Groep.

> Lees verder…

Truckland vernieuwt 7 DAF XF 530 6x2 bakwagens bij Nijssen in Nieuw-Vennep

20 november 2018

Voor de internationale transportactiviteiten van het bedrijf schafte Nijssen in Nieuw-Vennep bij Truckland zeven identieke DAF XF 530 FAR 6x2 bakwagens met Super Space Cab en een TraXon automaat. Een keuze die voortkomt uit de goede ervaringen met eerdere modellen (elk met meer dan 1 miljoen kilometer) en het probleemloos over kunnen zetten van de bestaande laadbakken met alles wat daarbij komt kijken via Elenbaas. De vervanging van de bestaande DAF-bakwagens vindt gefaseerd binnen een jaar plaats.

> Lees verder…