Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten
Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland
Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Klanttevredenheid

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een:

8,1
Beoordeel

Truckland nieuwsbrief

Naam:  
Email:  
I want to sign up:

Nieuws

Truckland voegt elektrische bestelwagens van Maxus toe aan portfolio

16 april 2019

Per 1 april 2019 heeft Truckland een nieuw merk toegevoegd aan haar portfolio. De steeds groter wordende vraag naar elektrische bestelwagens zal voortaan kunnen worden ingevuld met het merk Maxus.

> Lees verder…

DAF breidt aanbod in constructiesegment verder uit

13 april 2019

Om vervoerders nog beter een voertuig op maat te kunnen bieden, breidt DAF Trucks haar leveringsprogramma uit met een aantal nieuwe voertuigconfiguraties, waaronder een 8x4 bakwagen met dubbel aangedreven tandem en gestuurde naloopas. Tegelijkertijd introduceert de Nederlandse truckfabrikant een in eigen huis ontwikkelde en geproduceerde 10-tons vooras, alsook een volledig nieuwe 7,5 tons sleepas. De vernieuwingen onderstrepen de ambities van DAF om verder te groeien in het segment van de bakwagens – en met name in dat van de bouwvoertuigen.

> Lees verder…

Bij aanschaf van een DAF LF een C-rijbewijs cadeau

10 april 2019

Exclusief bij Truckland; een C-rijbewijs cadeau bij aanschaf van een DAF LF!

> Lees verder…

Chauffeurs bij Van Groningen kiezen bewust voor de nieuwe DAF XF 530 FAK bakwagen via Truckland

28 maart 2019

Van Groningen in Nieuw-Vennep heeft drie identieke DAF XF 530 FAK Super Space Cab motorwagens in gebruik genomen. Het familiebedrijf heeft al een decennialange relatie met het Nederlandse truckmerk. Zowel opa als vader Van Groningen kozen al voor het merk. Goede ervaringen met voorgaande modellen, maar zeker ook de wens van meerdere chauffeurs maakten dat Truckland deze drie -van een haakarmsysteem voorziene- zware voertuigen mocht leveren, als onderdeel van een grotere wagenparkverjonging. Het Haarlemmermeerse bedrijf houdt zich vooral bezig met ijzer- en metaalhandel, constructiesloop en het bijbehorende transport.

> Lees verder…

Truckland vernieuwt met 11 DAF trucks een kwart van het wagenpark bij Beentjes Transport Beheer

21 maart 2019

Haarlem/Amsterdam - Beentjes Transport Beheer verzorgt de wagenparken voor Beentjes Transport Heerhugowaard en de vestiging in Haarlem. In totaal telt de vloot 45 wagens, waarvan door Truckland nu 11 eenheden vervangen zijn. De levering betreft een DAF LF 230 pk met een schuifzeilenlaadbak, een LF 210 pk met plywoodlaadbak, vijf DAF CF 410 FT Space Cab trekkers met TraXon automaat en Silent Pack en vier DAF CF 300 FA bakwagens met een plywoodlaadbak, TraXon automaat, “Silent” Pack en Cargo Lock op de laadbak. Alle voertuigen zijn uitgevoerd met de nieuwste specificatie Euro 6 motor, Adaptive Cruise Control en voor de bakwagens een laadlift aan de achterzijde. Truckland leverde de wagens bedrijfsklaar aan Beentjes Transport Beheer af.

> Lees verder…