Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten

Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland

Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Klanttevredenheid

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een:

8,1
Beoordeel
Truckland nieuwsbrief
Naam:  
Email:  
I want to sign up:

Nieuws

Wegwerkzaamheden rond Truckland Rotterdam Zuid

16 juli 2018

Van 16 juli t/m 17 augustus is de Driemanssteeweg vanaf de Groene Kruisweg afgesloten. Maar Truckland Rotterdam Zuid is gewoon bereikbaar via omleidingen.

> Lees verder…

MOHATRA kiest bewust voor DAF XF en CF

13 juli 2018

Möhlen Handel en Transport Nieuw-Vennep is het bedrijf van naamgever Sjaak en zijn partner Fleur van Schaik. Op 1 mei 2005 kleinschalig en vanuit huis begonnen en uitgegroeid tot een mooi bedrijf met meerdere panden aan de Boekweitstraat. Hier kunnen bedrijven en particulieren zes dagen per week hun kleine en grote hoeveelheden oud ijzer, metalen, rood- of geel koper, maar ook printplaten inleveren. Op het (sinds 2009 eigen) terrein staan meerdere containers om de binnengekomen schrootstromen direct te sorteren. Volle containers worden met eigen vervoer afgevoerd naar de havens van Amsterdam of Rotterdam, maar ook gaat er veel naar Tata Steel in IJmuiden. Vanuit de handelsfunctie plaatst MOHATRA ook tientallen eigen containers bij bedrijven voor het inzamelen van de ijzer-afvalstromen. Ook die worden met eigen materieel of een van de charters gehaald en gebracht.

> Lees verder…

Raymond Miedema kiest voor een werkbare wagen

13 juli 2018

Jarenlang was Raymond Miedema uit Broek op Langedijk actief in de offshore berging. Een fraaie actiefoto in zijn woonkamer toont een inzet op volle zee, waar hij toen werkte. In zijn verlofperiode haalde hij als hobby zijn rijbewijzen en chauffeurspapieren, om daarmee voor vrienden hand- en spandiensten te verrichten. Omdat het bergingswerk op zee anders werd, startte Raymond zijn eigen transportbedrijf. Met een nieuwe DAF 95XF, die inmiddels is vervangen door twee trekkers die gekoppeld zijn aan een geconditioneerde oplegger van Lamberet en een van Ebo.

> Lees verder…

Alleen maar DAF voor J.C.S. van Orselen

13 juli 2018

De trucks van vreemde merken bij transportbedrijf J.C.S. van Orselen zijn op een hand te tellen en daar terechtgekomen na de overname van een bedrijf. Voor het overige is het alleen maar DAF bij het familiebedrijf uit het Zuid-Hollandse Nieuwenhoorn bij Hellevoetsluis. En die liefde voor het Nederlandse truckmerk gaat ver terug. Samen met huidig directeur Jan van Orselen gaan we terug in de tijd.

> Lees verder…

Derde Iveco Daily voor Stichting Ceres Kringloopcentrum

13 juli 2018

Goede ervaringen met de voorgaande twee Iveco Daily bestelwagens, maakten dat Stichting Ceres Kringloopcentrum in Uithoorn weer voor deze bedrijfswagen koos. Directeur Paul van Soelen kwam met Terberg Leasing overeen dat ook deze derde in de rij, een Daily 35C160, door Rob de Koning van Truckland Schiphol geleverd mocht worden. Burgers Carrosserie uit Aalsmeer monteerde de hydraulische D’Hollandia laadklep en de bijna 21 kuubs laadbak. Truckland verzorgt de totale service.

> Lees verder…