Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten

Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland

Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Klanttevredenheid

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een:

8,1
Beoordeel
Truckland nieuwsbrief
Naam:  
Email:  
I want to sign up:

Nieuws

Truckland Turnhout gaat verhuizen

09 april 2018

Na 60 jaar gevestigd te zijn op dezelfde plaats in Turnhout kunnen wij met trots melden dat wij een gepaste nieuwe locatie gevonden hebben.

> Lees verder…

DAF Trucks - 90 jaar innovatieve transportoplossingen

22 maart 2018

Op 1 april 1928 begon de Nederlander Hub van Doorne een kleine constructiewerkplaats in Eindhoven. Uit dit bescheiden begin ontwikkelde DAF zich tot een toonaangevende, wereldwijd opererende truckfabrikant die zich toelegt op innovatie, kwaliteit en transportefficiency.

> Lees verder…

Truckland, E-Trucks Europe en Geesinknorba leveren eerste 100% elektrische huisvuilwagen aan de gemeente Amsterdam

15 maart 2018

Sinds donderdag 15 maart rijdt de eerste 100% elektrische huisvuilwagen door de straten van Amsterdam. Elektrisch, dus minder uitstootgassen. En dus goed voor de luchtkwaliteit en daarmee de gezondheid van Amsterdammers.

> Lees verder…

Yusen Logistics Edam kiest bewust voor DAF XF “Silent”

14 maart 2018

Onlangs heeft Truckland samen Feld Carrosserie B.V. uit Hoorn een nieuwe op maat gemaakte DAF XF 450 FAN “Silent” aan Yusen Logistics Edam B.V. geleverd.

> Lees verder…

Goedegebuure Transport start bedrijf met schitterende DAF XF

25 februari 2018

DAF voldoet helemaal aan de eisen van het kersverse bedrijf Goedegebuure Transport in Oude Tonge. Oprichter John Goedegebuure heeft daarom een nieuwe XF 480 FTG met Super Space Cab aangeschaft. Hij gaat zelf met de truck rijden. Goedegebuure is al jaren gecharmeerd van de comfortabele, ruime cabine en het goede rijgedrag van de DAF XF. En vanuit ondernemersoptiek gaven de goede prijs, het gunstige verbruik en de bijzonder fijne support van Truckland en DAF de doorslag. De nieuwe aanwinst, met de cabine in de introductiekleur Jamaica Blue, is onlangs op feestelijke wijze afgeleverd in de showroom bij Truckland.

> Lees verder…