Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten

Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland

Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Klanttevredenheid

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een:

8,1
Beoordeel
Truckland nieuwsbrief
Naam:  
Email:  
I want to sign up:

Nieuws

156x New DAF CF voor GVT Group Of Logistics

13 februari 2018

Een van de grootste logistieke dienstverleners in Nederland, GVT Group of Logistics, zet vol in op de nieuwe DAF CF. Het bedrijf heeft een order gedaan voor 156 exemplaren. De goede ervaringen met de CF van de vorige generatie en met de service van DAF liggen ten grondslag aan deze megaorder. Truckland heeft de eerste exemplaren van de nieuwe CF recentelijk afgeleverd.

> Lees verder…

Ontdek de baan van je leven!

22 januari 2018

Betaald krijgen om te leren? Bij Truckland kan het! Ben jij gek op sleutelen aan auto’s? Werk je graag met je handen? Word dan monteur bij Truckland! Bij ons werk en leer je tegelijk. Vier dagen in de week werk je mee in de werkplaats. Eén dag ga je naar school. Jij geeft het beste van jezelf, wij betalen je opleiding en een goed salaris!

> Lees verder…

Nu bij Truckland: de gelimiteerde Fiat Ducato Pro Edition

18 januari 2018

Van €26.795,- nu tijdelijk voor €17.995,- KORTING VAN €8.840,-! Fiat Ducato staat bekend om zijn robuustheid, hoge laadcapaciteit, lage tildrempel, efficiënte motorenrange en vrijwel oneindige in- en ombouwmogelijkheden. Die sterke producteigenschappen hebben we gecombineerd met onderstaande opties in een zeer scherp voorstel. U bent daarmee als ondernemer verzekerd van hét visitekaartje voor uw bedrijf: de gelimiteerde Fiat Professional DUCATO PRO EDITION.

> Lees verder…

H.N. Post en Zonen bestendigt vertrouwen in Truckland met bestelling van 20 nieuwe DAF trucks

11 januari 2018

Pijnacker/Rotterdam- Ter vervanging van bestaande oudere voertuigen en een verdere uitbreiding van het wagenpark bestelt logistiek dienstverlener H.N. Post en Zonen uit Pijnacker bij Truckland 20 nieuwe DAF trucks. De bestelling is een vervolg op de recent geleverde 18 trucks en zal gefaseerd plaatsvinden. Het betreft een diversiteit aan uitvoeringen. Van bakwagens tot 4x2 en 6x2 trekkers van de modellen CF en XF, aangedreven door de nog zuinigere, schonere en stillere Euro 6C MX 11 en 13 dieselmotoren, gekoppeld aan de veelzijdige TraXon versnellingsbak en veelal voorzien van de SpaceCab cabine met de meest luxe en ergonomische chauffeursstoelen.

> Lees verder…

DAF New CF en XF gekozen tot ‘International Truck of the Year 2018’

23 november 2017

DAF’s New CF en XF zijn gekozen tot ‘International Truck of the Year 2018’ door een onafhankelijke jury van toonaangevende transportjournalisten uit 23 Europese landen. De meest prestigieuze onderscheiding in de truckindustrie werd tijdens de Solutrans-tentoonstelling in Lyon uitgereikt aan Preston Feight, president-directeur van DAF Trucks N.V., door Gianenrico Griffini, voorzitter van de jury.

> Lees verder…