Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten

Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland

Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Klanttevredenheid

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een:

8,1
Beoordeel
Truckland nieuwsbrief
Naam:  
Email:  
I want to sign up:

Nieuws

Moso International kiest voor eigen vervoer met prachtige DAF XF trekker

27 juli 2017

Een kleine twintig jaar geleden startte Moso International met de import en verkoop van bamboe. En dan niet, zoals we de afgelopen periode veel zagen, als voedsel voor Pandaberen, maar als multifunctioneel materiaal voor tal van toepassingen. Direct bij de ingang van het prachtige, recent in gebruik genomen, bedrijfspand aan de Adam Smithweg zie je het meteen. Het buitenbordes, de gevelbekleding, delen van de kozijnen, maar ook de trappen in de centrale hal lijken van hout, maar zijn van bamboe. Verdeeld over de etages is er in de vloeren een ronde uitsparing gemaakt, waarin van bodem tot dak reuzen bamboestammen staan.

> Lees verder…

Truckland nieuwe hoofdsponsor DAKAR Team Tilburgs Truckparts

17 juli 2017

Vanaf de Baja Rally 2017, van 21 - 23 juli 2017 in Spanje, zal het Truckland logo prominent te zien zijn op de racetruck van Team Tilburgs Truck Parts.

> Lees verder…

Truckland-verkoopadviseur en DAF-producten bepalend voor Verduyn Group

10 juli 2017

De afspraak met Arjo Verduyn, Algemeen Directeur van de gelijknamige transport Group hebben we op historische grond aan de Rijnlanderweg in Hoofddorp. Hier ligt de oorsprong van het in 1934 door opa gestarte familiebedrijf. “Ik vertegenwoordig de derde generatie, ben hier geboren, heb er op het schooltje met speeltuin gezeten, maar nu is hier alleen de administratie van ons internationale bedrijf nog gevestigd”, opent Arjo Verduyn zijn verhaal.

> Lees verder…

Nieuwe DAF XF 460 trekkers voor Millenaar & Van Schaik Transport

13 juni 2017

In de decennialange relatie die Millenaar & Van Schaik Transport uit Oude Meer met het merk DAF en het daar van afgeleide GINAF heeft, werden nooit eerder nieuwe DAF-trekkers geleverd. Truckland brengt daar verandering in met de levering van 4 nieuwe Euro 6 DAF XF 460 FTG 6x2 trekkers met automaat, slaapcabine en gestuurde voorloopas.

> Lees verder…

Truckland breidt dealerschap officieel uit met TATRA

23 mei 2017

Eerste Truckland TATRA in bedrijf bij Wouters Betontransporten Rijkevorsel.

> Lees verder…