Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten

Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland

Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Klanttevredenheid

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een:

8,1
Beoordeel
Truckland nieuwsbrief
Naam:  
Email:  
I want to sign up:

Nieuws

DAF New CF en XF gekozen tot ‘International Truck of the Year 2018’

23 november 2017

DAF’s New CF en XF zijn gekozen tot ‘International Truck of the Year 2018’ door een onafhankelijke jury van toonaangevende transportjournalisten uit 23 Europese landen. De meest prestigieuze onderscheiding in de truckindustrie werd tijdens de Solutrans-tentoonstelling in Lyon uitgereikt aan Preston Feight, president-directeur van DAF Trucks N.V., door Gianenrico Griffini, voorzitter van de jury.

> Lees verder…

Unieke DAF XF met TraXon transmissie voor Nieuwland Transport Warmenhuizen

24 oktober 2017

Bij de introductie van de New DAF CF en XF besloot Nieuwland Transport uit Warmenhuizen tot de aanschaf van een XF 480 met gestuurde voorloopas, Super Space Cab en TraXon transmissie. “Daarvoor hebben wij met verschillende merken testgereden en overleg met de chauffeur gehad. Zo kwamen we met elkaar tot de keuze voor de DAF via Truckland en onze eerste automaat!”, leggen Chris en Angelo uit. Na het plotseling overlijden van vader Adrie, eind 2016, vormen zij nu de directie van het meer dan een eeuw bestaande familiebedrijf Nieuwland Transport.

> Lees verder…

Het programma van de New CF en New XF is compleet.

11 september 2017

DAF voegt nog eens 11 asconfiguraties toe aan de nieuwe range. Acht 2-, 3- en 4-assige bakwagens en drie 3- en 4-assige trekkers. De nieuwe trucks zijn tot 7% zuiniger, zijn minstens 100 kilo lichter voor hogere laadvermogens, bieden de beste prestaties en zijn af-fabriek voorzien van body attachment modules voor kortere opbouwtijden. DAF biedt vol trots haar klanten daarmee een volledige serie trucks die de nieuwe norm zet.

> Lees verder…

DAF introduceert de vernieuwde DAF LF

29 augustus 2017

DAF introduceert een groot aantal vernieuwingen voor de LF, die de toonaangevende positie van deze populaire distributietruck in de klasse van 7,5 tot 19 ton verder versterken. Tot de vernieuwingen behoren de komst van een nieuwe 3,8 liter PACCAR-motor en de mogelijkheid te kiezen voor extra snelle aandrijflijnen voor maximale brandstofefficiency. Tegelijkertijd zijn het design van het exterieur en het interieur in lijn gebracht met dat van de Nieuwe CF en XF. Ook DAF’s distributietruck staat voor Pure Excellence.

> Lees verder…

Maatwerk GINAF 8x4 voor TTO Sloop & Infra Tilburg

28 augustus 2017

TTO Sloop & Infra uit Tilburg is een sinds 1954 bestaand aannemingsbedrijf dat zich heeft toegelegd op sloopwerken, bodemsaneringen, riolering, wegenaanleg en cultuurtechnische werken. Een zeer divers familiebedrijf waar Leon van Roesel de leiding heeft, maar waar de volgende generatie al warm loopt.

> Lees verder…