Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten
Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland
Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Truckland en Mulder leveren 10 DAF CF 450 betonmixers aan A. Jansen B.V.

In 1971 begon (An)Toon Jansen zijn bedrijfsactiviteiten en zag dat uitgroeien tot een bedrijf waar inmiddels meer dan 400 medewerkers actief zijn. Binnen de onderneming, met het hoofdkantoor in het Brabantse Son, is er nu sprake van meerdere specialismen variërend van: Infra, naar Recycling, Beton, Legioblock en Transport & Verhuur. Bij dat laatste bedrijfsonderdeel onderscheidt men naast betonpompen, ook betonmixers, het kipper- en containertransport.

Foto 1

Samenwerking

Eric van den Boogaert is Manager Operations bij A. Jansen Transport & Verhuur: “Als familiebedrijf hebben wij, verdeeld over alle vestigingen, in totaal circa 130 voertuigen. Daarvan is zo’n 95 procent DAF. Die relatie gaat terug tot het begin van ons bedrijf en is natuurlijk ingegeven door de streekverbintenis van beide bedrijven. Verder levert DAF ons de kwaliteitsproducten die wij nodig hebben en vraagt ons ook regelmatig om met DAF testauto’s te rijden. Er is dus sprake van een goede en historische band. Normaal gesproken worden de DAF’s via de Brabantse DAF dealer De Burgh geleverd. Waarbij onze werkplaats in Son voor het onderhoud zorgdraagt. Maar na de opening van onze vestiging in Amsterdam bleek dat niet altijd mogelijk. Zo kwamen wij in contact met Bert van Wijngaarden van Truckland in Amsterdam. Waar nodig en mogelijk hielp hij ons met het onderhoud van de hier actieve voertuigen, die toen nog van de merken DAF en Ginaf waren. Het goede gevoel dat uit die samenwerking naar voren kwam, heeft er nu toe geleid dat wij tien nieuwe auto’s voor onze Amsterdamse vestiging bij Salesmanager Sjaak Remijnse van Truckland hebben besteld.”

“De goede service-ervaringen uit het verleden verklaren deze aankoop bij Truckland.”​

10 tons voorassen

Sjaak Remijnse: “Het is natuurlijk mooi wanneer een ondernemer voor jou als dealer van nieuwe voertuigen kiest, op basis van in de serviceverlening opgedane ervaringen. Binnen de branche is er een gezegde dat aangeeft dat de afdeling Verkoop de eerste auto verkoopt, maar de werkplaats de volgende. Hier is dat absoluut het geval. Wij zijn met elkaar dan ook trots op de nu geleverde 10 DAF CF 450 FAD Construction-modellen, waarvan Veldhuizen de tandem op 1,80 meter heeft geplaatst. Verder is de vierde as mechanisch gestuurd. In combinatie met de 10 tons voorassen geeft dat deze CF 450 een totaalgewicht van 43 ton. Mulder in Dordrecht heeft de 12 kuubs mixer opbouwen verzorgd en het onderhoud komt voor rekening van de Truckland vestiging in Amsterdam. In deze configuratie heeft A. Jansen B.V. een compacte en wendbare 12 kuubs betonmixer met een moderne Euro 6 motor, die dus prima uit de voeten kan in de stad.”

Ideale stadsauto’s

Eric van den Boogaert vult aan: “Sjaak heeft gelijk en wat hier ook uit blijkt is dat Toon Jansen altijd kiest voor lange en hechte relaties. De goede service-ervaringen uit het verleden verklaren deze aankoop bij Truckland. En samen hebben wij voor de Mulder mixeropbouw gekozen, waardoor wij nu beschikken over deze handzame en ideale stadsauto’s met een beperkt gewicht en een 12 kuubs trommel. Deze tien auto’s worden gestationeerd op onze eigen betoncentrale hier in Amsterdam.”              

Foto 2