Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten

Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland

Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Klanttevredenheid

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een:

8,1
Beoordeel
Truckland nieuwsbrief
Naam:  
Email:  
I want to sign up:

Nieuws

Truckland, E-Trucks Europe en Geesinknorba leveren eerste 100% elektrische huisvuilwagen aan de gemeente Amsterdam

15 maart 2018

Sinds donderdag 15 maart rijdt de eerste 100% elektrische huisvuilwagen door de straten van Amsterdam. Elektrisch, dus minder uitstootgassen. En dus goed voor de luchtkwaliteit en daarmee de gezondheid van Amsterdammers.

> Lees verder…

Yusen Logistics Edam kiest bewust voor DAF XF “Silent”

14 maart 2018

Onlangs heeft Truckland samen Feld Carrosserie B.V. uit Hoorn een nieuwe op maat gemaakte DAF XF 450 FAN “Silent” aan Yusen Logistics Edam B.V. geleverd.

> Lees verder…

Goedegebuure Transport start bedrijf met schitterende DAF XF

25 februari 2018

DAF voldoet helemaal aan de eisen van het kersverse bedrijf Goedegebuure Transport in Oude Tonge. Oprichter John Goedegebuure heeft daarom een nieuwe XF 480 FTG met Super Space Cab aangeschaft. Hij gaat zelf met de truck rijden. Goedegebuure is al jaren gecharmeerd van de comfortabele, ruime cabine en het goede rijgedrag van de DAF XF. En vanuit ondernemersoptiek gaven de goede prijs, het gunstige verbruik en de bijzonder fijne support van Truckland en DAF de doorslag. De nieuwe aanwinst, met de cabine in de introductiekleur Jamaica Blue, is onlangs op feestelijke wijze afgeleverd in de showroom bij Truckland.

> Lees verder…

156x New DAF CF voor GVT Group Of Logistics

13 februari 2018

Een van de grootste logistieke dienstverleners in Nederland, GVT Group of Logistics, zet vol in op de nieuwe DAF CF. Het bedrijf heeft een order gedaan voor 156 exemplaren. De goede ervaringen met de CF van de vorige generatie en met de service van DAF liggen ten grondslag aan deze megaorder. Truckland heeft de eerste exemplaren van de nieuwe CF recentelijk afgeleverd.

> Lees verder…

Ontdek de baan van je leven!

22 januari 2018

Betaald krijgen om te leren? Bij Truckland kan het! Ben jij gek op sleutelen aan auto’s? Werk je graag met je handen? Word dan monteur bij Truckland! Bij ons werk en leer je tegelijk. Vier dagen in de week werk je mee in de werkplaats. Eén dag ga je naar school. Jij geeft het beste van jezelf, wij betalen je opleiding en een goed salaris!

> Lees verder…