Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten

Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland

Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Klanttevredenheid

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een:

8,1
Beoordeel
Truckland nieuwsbrief
Naam:  
Email:  
I want to sign up:

Nieuws

Nu bij Truckland: de gelimiteerde Fiat Ducato Pro Edition

18 januari 2018

Van €26.795,- nu tijdelijk voor €17.995,- KORTING VAN €8.840,-! Fiat Ducato staat bekend om zijn robuustheid, hoge laadcapaciteit, lage tildrempel, efficiënte motorenrange en vrijwel oneindige in- en ombouwmogelijkheden. Die sterke producteigenschappen hebben we gecombineerd met onderstaande opties in een zeer scherp voorstel. U bent daarmee als ondernemer verzekerd van hét visitekaartje voor uw bedrijf: de gelimiteerde Fiat Professional DUCATO PRO EDITION.

> Lees verder…

H.N. Post en Zonen bestendigt vertrouwen in Truckland met bestelling van 20 nieuwe DAF trucks

11 januari 2018

Pijnacker/Rotterdam- Ter vervanging van bestaande oudere voertuigen en een verdere uitbreiding van het wagenpark bestelt logistiek dienstverlener H.N. Post en Zonen uit Pijnacker bij Truckland 20 nieuwe DAF trucks. De bestelling is een vervolg op de recent geleverde 18 trucks en zal gefaseerd plaatsvinden. Het betreft een diversiteit aan uitvoeringen. Van bakwagens tot 4x2 en 6x2 trekkers van de modellen CF en XF, aangedreven door de nog zuinigere, schonere en stillere Euro 6C MX 11 en 13 dieselmotoren, gekoppeld aan de veelzijdige TraXon versnellingsbak en veelal voorzien van de SpaceCab cabine met de meest luxe en ergonomische chauffeursstoelen.

> Lees verder…

DAF New CF en XF gekozen tot ‘International Truck of the Year 2018’

23 november 2017

DAF’s New CF en XF zijn gekozen tot ‘International Truck of the Year 2018’ door een onafhankelijke jury van toonaangevende transportjournalisten uit 23 Europese landen. De meest prestigieuze onderscheiding in de truckindustrie werd tijdens de Solutrans-tentoonstelling in Lyon uitgereikt aan Preston Feight, president-directeur van DAF Trucks N.V., door Gianenrico Griffini, voorzitter van de jury.

> Lees verder…

Unieke DAF XF met TraXon transmissie voor Nieuwland Transport Warmenhuizen

24 oktober 2017

Bij de introductie van de New DAF CF en XF besloot Nieuwland Transport uit Warmenhuizen tot de aanschaf van een XF 480 met gestuurde voorloopas, Super Space Cab en TraXon transmissie. “Daarvoor hebben wij met verschillende merken testgereden en overleg met de chauffeur gehad. Zo kwamen we met elkaar tot de keuze voor de DAF via Truckland en onze eerste automaat!”, leggen Chris en Angelo uit. Na het plotseling overlijden van vader Adrie, eind 2016, vormen zij nu de directie van het meer dan een eeuw bestaande familiebedrijf Nieuwland Transport.

> Lees verder…

Het programma van de New CF en New XF is compleet.

11 september 2017

DAF voegt nog eens 11 asconfiguraties toe aan de nieuwe range. Acht 2-, 3- en 4-assige bakwagens en drie 3- en 4-assige trekkers. De nieuwe trucks zijn tot 7% zuiniger, zijn minstens 100 kilo lichter voor hogere laadvermogens, bieden de beste prestaties en zijn af-fabriek voorzien van body attachment modules voor kortere opbouwtijden. DAF biedt vol trots haar klanten daarmee een volledige serie trucks die de nieuwe norm zet.

> Lees verder…