Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten

Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland

Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Klanttevredenheid

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een:

8,1
Beoordeel
Truckland nieuwsbrief
Naam:  
Email:  
I want to sign up:

Nieuws

Het programma van de New CF en New XF is compleet.

11 september 2017

DAF voegt nog eens 11 asconfiguraties toe aan de nieuwe range. Acht 2-, 3- en 4-assige bakwagens en drie 3- en 4-assige trekkers. De nieuwe trucks zijn tot 7% zuiniger, zijn minstens 100 kilo lichter voor hogere laadvermogens, bieden de beste prestaties en zijn af-fabriek voorzien van body attachment modules voor kortere opbouwtijden. DAF biedt vol trots haar klanten daarmee een volledige serie trucks die de nieuwe norm zet.

> Lees verder…

DAF introduceert de vernieuwde DAF LF

29 augustus 2017

DAF introduceert een groot aantal vernieuwingen voor de LF, die de toonaangevende positie van deze populaire distributietruck in de klasse van 7,5 tot 19 ton verder versterken. Tot de vernieuwingen behoren de komst van een nieuwe 3,8 liter PACCAR-motor en de mogelijkheid te kiezen voor extra snelle aandrijflijnen voor maximale brandstofefficiency. Tegelijkertijd zijn het design van het exterieur en het interieur in lijn gebracht met dat van de Nieuwe CF en XF. Ook DAF’s distributietruck staat voor Pure Excellence.

> Lees verder…

Maatwerk GINAF 8x4 voor TTO Sloop & Infra Tilburg

28 augustus 2017

TTO Sloop & Infra uit Tilburg is een sinds 1954 bestaand aannemingsbedrijf dat zich heeft toegelegd op sloopwerken, bodemsaneringen, riolering, wegenaanleg en cultuurtechnische werken. Een zeer divers familiebedrijf waar Leon van Roesel de leiding heeft, maar waar de volgende generatie al warm loopt.

> Lees verder…

Fiat Professional voor Amsterdamse distributeur Spaanse levensmiddelen La Venta

25 augustus 2017

Wie wel eens in Spanje op vakantie gaat weet hoe lekker de lokale producten smaken. Maar, wat als je die producten hier in Nederland zou willen hebben? Een vraag die de Spaanse restauranthouder José Pozuelo alweer zo’n vijftien jaar geleden ook bezighield. In zijn restaurant Pata Negra 2 wilde hij de gasten het meest smakelijke van zijn moederland serveren, maar het lukte lang niet altijd om de juiste ingrediënten bij elkaar te krijgen.

> Lees verder…

Moso International kiest voor eigen vervoer met prachtige DAF XF trekker

27 juli 2017

Een kleine twintig jaar geleden startte Moso International met de import en verkoop van bamboe. En dan niet, zoals we de afgelopen periode veel zagen, als voedsel voor Pandaberen, maar als multifunctioneel materiaal voor tal van toepassingen. Direct bij de ingang van het prachtige, recent in gebruik genomen, bedrijfspand aan de Adam Smithweg zie je het meteen. Het buitenbordes, de gevelbekleding, delen van de kozijnen, maar ook de trappen in de centrale hal lijken van hout, maar zijn van bamboe. Verdeeld over de etages is er in de vloeren een ronde uitsparing gemaakt, waarin van bodem tot dak reuzen bamboestammen staan.

> Lees verder…