Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten

Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland

Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Klanttevredenheid

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een:

8,1
Beoordeel
Truckland nieuwsbrief
Naam:  
Email:  
I want to sign up:

Nieuws

Bewust DAF bij Gebr. Vermeer Industrial Movements Tilburg

25 juli 2018

Vanuit Chr. Vermeer Transport startte in 2003 Gebr. Vermeer Industrial Movements Tilburg. Een logistiek dienstverlener gespecialiseerd in machineverplaatsingen, bedrijfsverhuizingen en speciaal transport, maar ook in de verhuur van opslagcontainers, zware heftrucks en gekalibreerde testgewichten. Naast ons wagenpark hebben we veel werk- en hijsmateriaal zoals speciale (zware) heftrucks ,vijzels en machinerollers, (hydraulische) hijs- en hefportalen en compact(tele)kranen. Al naar gelang de klus wordt dit materiaal ingezet in combinatie met onze vrachtauto’s en trailers. Onze chauffeurs zijn getraind en gewend om naast chauffeurswerk technisch werk of monteurswerk uit te voeren. Veelal hebben zij een technische achtergrond of het zijn monteurs met groot rijbewijs.

> Lees verder…

DAF XF ‘WHEELS OF FORTUNE’ KLAAR VOOR ACTIE

25 juli 2018

Na maanden van intensieve arbeid mag de DAF XF ‘Wheels of Fortune’ van Schouwstra Transport eindelijk de bühne op. De aflevering van de nieuwe truck vindt plaats tijdens het Truckstar Festival in Assen (28-29 juli). Daar is de truck met uniek Las Vegas-thema te bewonderen op de DAF stand. De DAF XF 480 Euro 6 FT4x2 Super Space Cab is gekocht bij DAF dealer Truckland.

> Lees verder…

Truckland België nu ook officieel TATRA dealer

18 juli 2018

Truckland BVBA in België gaat niet alleen verhuizen, er zal tevens een nieuw product worden toegevoegd aan het portfolio: TATRA. Tijdens de opening op de nieuwe locatie later dit jaar, zal tevens de aftrap van dit nieuwe product centraal staan. Voor het Nederlandssprekende gebied in België, nemen Gerrit van der Garde en Jan van der Burgh TATRA onder hun hoede.

> Lees verder…

Wegwerkzaamheden rond Truckland Rotterdam Zuid

16 juli 2018

Van 16 juli t/m 17 augustus is de Driemanssteeweg vanaf de Groene Kruisweg afgesloten. Maar Truckland Rotterdam Zuid is gewoon bereikbaar via omleidingen.

> Lees verder…

MOHATRA kiest bewust voor DAF XF en CF

13 juli 2018

Möhlen Handel en Transport Nieuw-Vennep is het bedrijf van naamgever Sjaak en zijn partner Fleur van Schaik. Op 1 mei 2005 kleinschalig en vanuit huis begonnen en uitgegroeid tot een mooi bedrijf met meerdere panden aan de Boekweitstraat. Hier kunnen bedrijven en particulieren zes dagen per week hun kleine en grote hoeveelheden oud ijzer, metalen, rood- of geel koper, maar ook printplaten inleveren. Op het (sinds 2009 eigen) terrein staan meerdere containers om de binnengekomen schrootstromen direct te sorteren. Volle containers worden met eigen vervoer afgevoerd naar de havens van Amsterdam of Rotterdam, maar ook gaat er veel naar Tata Steel in IJmuiden. Vanuit de handelsfunctie plaatst MOHATRA ook tientallen eigen containers bij bedrijven voor het inzamelen van de ijzer-afvalstromen. Ook die worden met eigen materieel of een van de charters gehaald en gebracht.

> Lees verder…