Flexibele onderhoudscontracten
Grootste bedrijfswagen dealer van NL
Oplossingen voor ieder type transport

Klant aan het woord

Express alliance kiest voor Fiat Professional

27 januari 2017

Ter vervanging en uitbreiding van het bestaande wagenpark heeft Express alliance gekozen voor vier nieuwe Fiat Professional bedrijfswagens. Drie Doblo’s en een Ducato bestelauto zijn dagelijks in de Benelux en Duitsland onderweg om pakketten voor en van klanten te halen en te bezorgen.

> Lees verder…

Truckland helpt Telesuper.nl met maatwerk-transportoplossing

20 januari 2017

De basis voor Telesuper.NL in Almere werd lang geleden gelegd in het Haarlemmermeerse Rijsenhout. Daar runde ondernemer Johan Dekker de lokale supermarkt en ontwikkelde vanuit die activiteit in de tachtiger jaren Telesuper. Een gespecialiseerd bedrijf waar hij nu samen met Directeur Operations Marco Verduijn leiding aan geeft.

> Lees verder…

Trouwe Truckland/DAF-relatie aan het woord: Spelt Bedrijven Nieuwveen

11 november 2016

In het landelijk gelegen Nieuwveen (ZH) ligt deels verscholen achter een prachtig gerestaureerde boerderij het 5 hectare grote perceel van familiebedrijf Spelt. Hier hebben we een afspraak met Jan Spelt, algemeen directeur van een groep bedrijven die zijn achternaam draagt, maar ook Fokker-Oomen, Meersma, Van Dijk - en Van der Kooij Afvalinzameling. De succesvolle onderneming is daarmee gevestigd in: Heerenveen, Cuijk, Schiedam, Bussum, Pijnacker en Nieuwveen. Momenteel werken er 160 medewerkers en zijn er circa 50 vrachtwagens in bedrijf. Daarbij gaat het om meer merken, waaronder DAF, dat meer dan een kwart van het totaal vertegenwoordigt.

> Lees verder…

Drietal nieuwe Fiat Ducato bedrijfswagens voor Polytechniek Hem

18 oktober 2016

Goede ervaringen met eerdere modellen, service om de hoek, de ruimte, plus een goede prijs/pk verhouding bepaalden bij de aanschaf van nieuwe bedrijfswagens voor Polytechniek BV in Hem de keus op de Fiat Ducato. Met de komst van deze drie nieuwe bestelbussen wijzigde het veelzijdige Noord-Hollandse installatiebedrijf ook de huisstijl op de voertuigen.

> Lees verder…

Kreeft Infra breidt uit met 6 nieuwe Fiat Doblo’s van Truckland

18 juli 2016

Kreeft Infra met vestigingen in IJmuiden en Wormer is een sinds 2000 bestaand familiebedrijf. Ooit gestart door Herman Kreeft, die daarin al snel ondersteuning kreeg van zijn zoons (en tegenwoordig mede-eigenaren) Dennis en Menno.

> Lees verder…