Flexibele onderhoudscontracten
Grootste bedrijfswagen dealer van NL
Oplossingen voor ieder type transport

Klant aan het woord

DAF populair bij Peter Vis Transport

13 december 2017

Ondernemer Peter Vis startte op 11 september 2011 onder eigen naam zijn transportbedrijf in Aalsmeer. Hij herinnert: “Dat was met vier wagens en inmiddels is dat uitgegroeid tot een totaal van negen. Waarvan er zeven van het merk DAF en geleverd via Truckland.”

> Lees verder…

Maatwerk GINAF 8x4 voor TTO Sloop & Infra Tilburg

28 augustus 2017

TTO Sloop & Infra uit Tilburg is een sinds 1954 bestaand aannemingsbedrijf dat zich heeft toegelegd op sloopwerken, bodemsaneringen, riolering, wegenaanleg en cultuurtechnische werken. Een zeer divers familiebedrijf waar Leon van Roesel de leiding heeft, maar waar de volgende generatie al warm loopt.

> Lees verder…

Fiat Professional voor Amsterdamse distributeur Spaanse levensmiddelen La Venta

25 augustus 2017

Wie wel eens in Spanje op vakantie gaat weet hoe lekker de lokale producten smaken. Maar, wat als je die producten hier in Nederland zou willen hebben? Een vraag die de Spaanse restauranthouder José Pozuelo alweer zo’n vijftien jaar geleden ook bezighield. In zijn restaurant Pata Negra 2 wilde hij de gasten het meest smakelijke van zijn moederland serveren, maar het lukte lang niet altijd om de juiste ingrediënten bij elkaar te krijgen.

> Lees verder…

Truckland-verkoopadviseur en DAF-producten bepalend voor Verduyn Group

10 juli 2017

De afspraak met Arjo Verduyn, Algemeen Directeur van de gelijknamige transport Group hebben we op historische grond aan de Rijnlanderweg in Hoofddorp. Hier ligt de oorsprong van het in 1934 door opa gestarte familiebedrijf. “Ik vertegenwoordig de derde generatie, ben hier geboren, heb er op het schooltje met speeltuin gezeten, maar nu is hier alleen de administratie van ons internationale bedrijf nog gevestigd”, opent Arjo Verduyn zijn verhaal.

> Lees verder…

DPD neemt 20e LZV combinatie in gebruik

03 februari 2017

De laatste 3 nieuwe combinaties worden getrokken met nieuwe DAF XF 440 FAN trekkers. Deze DAF’s zijn een uitbreiding binnen de vloot van Arrowline uit Amsterdam die deze inzet voor DPD. De nieuwe Eco-combinaties werden eind 2016 door Eric Dietz als CEO van DPD Nederland en Arrowline eigenaar Miquel Herraez Gallego met champagne ingewijd en gepresenteerd.

> Lees verder…