Flexibele onderhoudscontracten
Grootste bedrijfswagen dealer van NL
Oplossingen voor ieder type transport

Klant aan het woord

DAF populair bij Rommelse Transport in Dongen

25 december 2017

In augustus 2004 begon Martin Rommelse uit het Brabantse Dongen als eigen rijder. Zes jaar lang ging hij daar voortvarend mee door en besloot in 2010 tot uitbreiding van zijn bedrijf. Er kwamen twee wagens en evenzovele chauffeurs bij.

> Lees verder…

PMT Cargo Security kiest bewust voor Fiat Professional

25 december 2017

Het op Schiphol gevestigde PMT Cargo Security rijdt voortaan met Fiat Professional bedrijfswagens van het type Doblo SX met de 95 pk 1.3 MultiJet en Talento met een 125 pk sterke 1.6 EcoJet. In de komende periode worden bestaande wagens waarvan het leasecontract afloopt, door een van de genoemde uitvoeringen vervangen. Truckland Schiphol verzorgt het totale onderhoud van de nieuwe Fiat modellen.

> Lees verder…

UTB Ridderkerk kiest na productvergelijk weer voor DAF

13 december 2017

UTB in Ridderkerk is een meer dan vijftig jaar bestaand succesvol familiebedrijf, dat zich heeft toegelegd op de levering van smeermiddelen, additieven, brandstoffen, Hydro carbon solvents en chemische producten. Voor het transport maakt men gebruik van eigen voertuigen. Van oorsprong waren dat DAF modellen, maar meer recent maakte men de overstap naar Mercedes. Om nu na een gedegen productvergelijking terug te keren bij DAF.

> Lees verder…

Truckland levert meerdere modellen aan KEMP Rijopleidingen in Lelystad

13 december 2017

In 1989 legde ondernemer Erik Kemp kleinschalig de basis voor de huidige KEMP Rijopleidingen, opleider voor alle verschillende rijbewijzen en beroepsopleidingen. Een succesvol bedrijf met de hoofdvestiging in Lelystad en daarnaast ook vestigingen in Almere en binnenkort Hilversum. Verder is men als ANWB autorijschool gevestigd in Lelystad, Almere, Gooi & Vechtstreek en Zwolle.

> Lees verder…

Arjan Eriks Transport viert jubileum met Special Edition DAF XF

13 december 2017

Precies 25 jaar geleden startte Arjan Eriks uit Burgerbrug onder eigen naam zijn transportbedrijf. “In 1992 begon dat met een nieuwe DAF 95 trekker”, verhaalt de ondernemer in het bijzijn van zijn echtgenote Diana. “Een 4x2 DAF 430 Euromaster Space Cab met alles erop en eraan, toen al gekocht bij Piet Dubbeld van Truckland en ook toen al in die metallic groene kleur. Ik wilde per se geen rood of blauw, want die kleuren waren al in gebruik bij andere vervoerders. Om mij te onderscheiden kwam ik op groen terecht. Overlegde dat met mijn familie en met Aad Pancras van spuiterij Groen uit ’t Veld. Die kwam met een kleurenwaaier en samen besloten wij tot deze kleuren. Het ontwerp heb ik zelf gemaakt en kwam tot stand tijdens de ritten die ik daarvoor al door Europa maakte. Dan zag ik op een truck weer iets dat mij aansprak en maakte ik er een tekening van. Die tekeningen voegden wij later bij elkaar en daar is het huidige ontwerp uit voortgekomen.”

> Lees verder…