Flexibele onderhoudscontracten
Grootste bedrijfswagen dealer van NL
Oplossingen voor ieder type transport

Klant aan het woord

DAF favoriet bij Expeditie Jaspers IJmuiden

13 juli 2018

Expeditie Jaspers is een begrip binnen de IJmond. Waar de naamgevers in 1928 met hun werkzaamheden begonnen, nam de familie Splinter onder leiding van Arjo en Marion het bedrijf in oktober 2001 over. Inmiddels maken ook de zonen Raymon en Niels deel uit van het bedrijf. Van de vier bakwagens bij de overname groeide het bedrijf uit tot een transportbedrijf met dertien DAF CF en XF-trekkers en een DAF bakwagen. Geadviseerd, geleverd en deels in onderhoud bij Truckland IJmond in Velsen-Noord.

> Lees verder…

CoTrans kiest voor DAF en Truckland

13 juli 2018

Het 25-jarig bestaan van zijn bedrijf CoTrans vierde directeur/eigenaar Patrick Coppens met de opening van een splinternieuw bedrijfspand aan de Diamantweg in het Brabantse Hapert. Wat destijds begon met 1 koerierswagen groeide in een kwart eeuw uit tot een professionele logistiek dienstverlener met 32 bedrijfsvoertuigen, gespecialiseerd in 24 uurs Benelux distributie met zorg.

> Lees verder…

Ooms DAF 3600 ATi: Trouwe APK-klant bij Truckland Wognum

25 december 2017

Speciaal voor dit doel dook Servicemanager Jan Bakker van Truckland Wognum in de archieven en vond het DAF Magazine van juni 1990, (voor de liefhebbers: De 39e jaargang nummer 2) waarin op pagina’s 18 en 19 een verhaal over de DAF bedrijfsvoertuigen van Ooms stond. Onder de titel ‘Nieuwe Wegen’ werd een verhaal gewijd aan de wegenbouwer uit Avenhorn.

> Lees verder…

Trouwe Truckland en DAF relatie: N. van Straalen Hoogkarspel

25 december 2017

Familiebedrijf N. van Straalen uit Hoogkarspel houdt zich sinds 1924 met transport van agrarische producten bezig. Tegenwoordig vormt dat nog steeds een belangrijk deel van het ladingaanbod. Maar naast bloembollen, groenten, fruit, bloemen en planten, gaat het om alles wat maar in de wagen past: pallet- en stukgoed, distributie, drukwerk en veel veilingverkeer.

> Lees verder…

DAF een van de huismerken bij Van den Boogaard Beverwijk

25 december 2017

De geschiedenis van familiebedrijf Van den Boogaard in de IJmond gaat terug naar 1923. Waar de eerste generatie ooit begon als hersteller van fietsen en aanverwante producten gaan de diensten van de vierde generatie een stuk verder.

> Lees verder…