Flexibele onderhoudscontracten
Grootste bedrijfswagen dealer van NL
Oplossingen voor ieder type transport

Klanttevredenheid

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een:

 

Beoordeel

DAF populair bij Rommelse Transport in Dongen

december 2017 - In augustus 2004 begon Martin Rommelse uit het Brabantse Dongen als eigen rijder. Zes jaar lang ging hij daar voortvarend mee door en besloot in 2010 tot uitbreiding van zijn bedrijf. Er kwamen twee wagens en evenzovele chauffeurs bij.

“Daarna groeide het bedrijf gestaag door tot de zeven wagens die wij nu hebben rijden”, legt echtgenote Anika uit. “Wij hebben ons toegelegd op het containertransport en rijden van en naar de havens van Antwerpen, Duitsland , Rotterdam en de klanten waar de containers naar toe moeten of vandaan komen.”

Zij vervolgt: “Met de komst van de New XF, komt het aantal DAF’s op vijf en hebben wij ook nog twee Scania trekkers. Allemaal zeer compleet uitgevoerde wagens die ieder een eigen containerchassis hebben: Vier gewone, vier multi en een LZV. Eerder dit jaar leverde Truckland Tilburg ons al een DAF XF460, die opviel omdat het de eerste witte wagen was. Tot dan reden wij alleen maar met rode trekkers. Rond deze tijd verwachten we de New XF 480 FTG met voorloopas, Super Space Cab en net als de andere wagens met een automaat. Maar nu dan met de TraXon automaat. Die wagen heeft Martin helemaal naar zijn eigen zin aangekleed en zal ook wit zijn. Die overgang van kleur past ook wel bij het feit dat wij eerder dit jaar het bedrijf hebben omgezet in een VOF. Ik werk in de zaak mee en richt mij vooral op de met de planning en administratie verbonden werkzaamheden.”

De relatie met DAF en Truckland ontstond rond 2006. Aanvankelijk viel de keus van Martin namelijk op een ander merk, maar door omstandigheden maakte de Dongense transportondernemer een overstap naar Truckland als leverende dealer. En hij heeft er geen spijt van. “Martin vindt het een fijn rijdende wagen, met een hoog comfort en een stille, ruime cabine. Daarbij is de samenwerking met Truckland erg goed. Ze denken graag en goed mee om je als relatief kleine ondernemer te helpen. Voor het onderhoud gaan wij in de garantieperiode altijd naar de dealer en doen het daarna zelf. Daarbij halen we de onderdelen bij Truckland en mochten we ergens niet uitkomen staan ze gelijk klaar om te helpen. Er is echt sprake van een prettige samenwerking. En oh ja, voor de hand- en spandiensten hebben wij een via Truckland geleverde Fiat Fiorino in de rode bedrijfskleuren in gebruik. Of de volgende ook wit wordt? Wie zal het zeggen…”    

Rommelse Transport TrucklandRommelse Transport Truckland

> Terug