Javascript Menu by Deluxe-Menu.com
UW PARTNER IN
  AUTOMOTIVE SERVICES
UW PARTNER IN
  AUTOMOTIVE SERVICES

Nieuws

   
Geplaatst op: vrijdag 27 maart 2015
Van de vier transportcombi’s binnen het wagenpark van bloemenexporteur Nijssen jr in Aalsmeer is driekwart van het merk DAF en geleverd door Truckland Noord-Holland. Heel recent werd een van de oudere (naar een Duitse klant verkochte) 6x2 combi’s vervangen door een 4x2 Euro 6 XF 460 bakwagen met middenasaanhangwagen. Naast de levering van de motorwagen verzorgde Truckland ook de planning met carrosseriebouwer EBO Rhoon en koelmotorleverancier Frigoblock.
Geplaatst op: woensdag 18 maart 2015
IAK Verzekeringen en MAX-Repair hebben definitief overeenstemming bereikt over het professioneel afhandelen van schades en schadeherstel aan trucks, bedrijfswagens en zwaar materieel passend binnen de unieke TruckPlan polis die onlangs is geïntroduceerd door IAK Verzekeringen. MAX-Repair gaat binnen dit concept exclusief alle schades herstellen voor de relaties van IAK met als speerpunt het uiteindelijk verlagen van de schadelast voor de transport branche. De samenwerking gaat in per 1 maart 2015.
Geplaatst op: vrijdag 13 maart 2015
Sander Leegwater, directeur/eigenaar van Leegwater Special Truck, heeft binnen de vloot van 50 eenheden twee nieuwe trekkers aangeschaft, een DAF XF en CF trekker. Hans Wijnmaalen, Account Manager Sales bij Truckland Zuid-Holland, overhandigde onlangs de beide DAF trekkers.
Geplaatst op: dinsdag 3 maart 2015
Bert van Kessel, directeur Van Kessel Marine & Offshore, ontving onlangs de sleutels van de nieuwe DAF CF 220 FA bakwagen van Hans Wijnmaalen, Account Manager Sales bij Truckland Zuid-Holland. Samen met zijn zoon Colin, die directeur is van Van Kessel Ventilatie, zijn zij eigenaar van beide ondernemingen.
Geplaatst op: maandag 2 maart 2015
Amsterdam/Wervershoof - Koomens’s Internationaal Transportbedrijf uit Wervershoof vervangt, vergroent en verjongt de helft van het huidige wagenpark met de aanschaf 25 Euro 6 DAF XF Super Space Cab trekkers. Truckland Noord-Holland leverde inmiddels de eerste van vijf 6x2 en twintig 4x2 trucks aan het familiebedrijf. Inclusief de 75e door Koomen’s in gebruik genomen DAF. Alle nieuwe DAF voertuigen zijn uitgevoerd met een MX-13.460 pk motor voorzien van ECO-modus, AS-Tronic versnellingsbak en een uitgebreid veiligheidspakket bestaande uit: Adaptive Cruise Control (ACC), Forward Collision Warning (FCW), Advanced Emergency Braking System (AEBS), Predictive Cruise Control (PCC) en Vehicle Stability Control (VSC). Truckland verzorgt tevens de voertuigtraining voor de chauffeurs en alle nieuwe trekkers hebben een onderhoudscontract.
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13   Volgende

Nieuwsarchief