Javascript Menu by Deluxe-Menu.com
UW PARTNER IN
  AUTOMOTIVE SERVICES
UW PARTNER IN
  AUTOMOTIVE SERVICES

Nieuws

   
Geplaatst op: vrijdag 17 april 2015
Na de levering van 19 nieuwe twee-assige 20 foot gereedschapchassis’, medio 2010, kreeg Truckland IJmond een jaar geleden het verzoek om voor de levering van nog eens tien exemplaren zorg te dragen. Specifieke 26 tons trailers die aan dezelfde hoge technisch eisen voldoen als de voorgaande serie.
Geplaatst op: vrijdag 10 april 2015
Samen met zijn zoon Sander startte naamgever Ruud Schouten in april 2006 het eigen bedrijf Ruudtrans. Daarin verhuurden beide mannen zich als ZZP-er. Vader als chauffeur en zoon als allround medewerker. De kersverse onderneming vestigde zich in Oostzaan.
Geplaatst op: donderdag 9 april 2015
Truckland is samen met gemeente Amsterdam, AEB Amsterdam en de VNG al enige tijd nauw betrokken bij het oplossen van de enorme afvalproblematiek rond de vluchtelingenkampen in Jordanië. Op de grens met Syrië ligt het vluchtelingenkamp ‘Al Za’atari’, waar tussen de 100 en 200 duizend vluchtelingen een veilig heenkomen zoeken. Het spreekt voor zich dat hier ook een grote hoeveelheid afval vrijkomt, die het gebruikelijke in die regio vele malen overstijgt. Daarbij is het locale materieelpark gedateerd, in veel gevallen defect en ontbreken de mogelijkheden om die vloot rijdend te houden. Dit laatste verklaart de samenwerking tussen de gemeente, AEB en Truckland. Met elkaar brengen zij kennis in, om de bestaande huisvuilvloot aan de praat te krijgen en te houden.
Geplaatst op: vrijdag 3 april 2015
Bij de entree van het moderne bedrijfspand in Uithoorn nodigt directeur Roberto Mauro je direct uit voor een kopje versgezette echte koffie. Een van de vele producten waarop hij samen met compagnon Leonardo Caccavelli bijzonder trots is. Inmiddels negen jaar geleden richten zij samen Punto Italia op. Een bedrijf gespecialiseerd in de import en verkoop van Italiaanse producten aan winkels, restaurant en groothandels.
Geplaatst op: vrijdag 27 maart 2015
Van de vier transportcombi’s binnen het wagenpark van bloemenexporteur Nijssen jr in Aalsmeer is driekwart van het merk DAF en geleverd door Truckland Noord-Holland. Heel recent werd een van de oudere (naar een Duitse klant verkochte) 6x2 combi’s vervangen door een 4x2 Euro 6 XF 460 bakwagen met middenasaanhangwagen. Naast de levering van de motorwagen verzorgde Truckland ook de planning met carrosseriebouwer EBO Rhoon en koelmotorleverancier Frigoblock.
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13   Volgende

Nieuwsarchief