Javascript Menu by Deluxe-Menu.com
UW PARTNER IN
  AUTOMOTIVE SERVICES
UW PARTNER IN
  AUTOMOTIVE SERVICES

Nieuws

   
Geplaatst op: donderdag 21 mei 2015
Stukadoor Joost Meijer kan weer een tijdje vooruit. Hij kreeg vandaag een tijdelijke auto aangeboden door Truckland Noord-Holland.
Geplaatst op: dinsdag 12 mei 2015
De nieuwe Euro 6 DAF LF is ‘af fabriek’ niet meer leverbaar met een gestuurde voor- of naloopas. Op basis van vraag uit de markt ontwikkelden Truckland en ombouwspecialist ESTEPE uit Heesch daar een pasklare oplossing voor. Zij ontwikkelden in nauwe samenwerking met DAF, een 22,5 tons DAF LF chassis met naar keuze een gestuurde 6 tons voor- of naloopas. In het DAF-jargon is dat een FAN of FAG.
Geplaatst op: woensdag 6 mei 2015
Van Dingenen Transport is een Kempisch transportbedrijf met 85 werknemers en een uitgebreid wagenpark. Het bedrijf is in 1937 gestart in Hapert en biedt inmiddels een breed scala aan diensten op logistiek gebied. Zij vervoert goederen door geheel Europa, voornamelijk in Nederland, België en Duitsland. Ook voor op- en overslag van goederen is men bij Van Dingenen aan het juiste adres.
Geplaatst op: woensdag 29 april 2015
“Er is al vijftien jaar een uitstekende samenwerking tussen ons en Truckland Zuid-Holland. Het onderhoud wordt door Truckland verzorgd, waarvoor wij van maandag t/m vrijdag tot middernacht terecht kunnen”, zegt de heer Kieboom. “Ook onze chauffeurs roemen de geweldige DAF en het gemak waarmee zij voor een probleem bij de dealer terecht kunnen.”
Geplaatst op: vrijdag 17 april 2015
Na de levering van 19 nieuwe twee-assige 20 foot gereedschapchassis’, medio 2010, kreeg Truckland IJmond een jaar geleden het verzoek om voor de levering van nog eens tien exemplaren zorg te dragen. Specifieke 26 tons trailers die aan dezelfde hoge technisch eisen voldoen als de voorgaande serie.
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13   Volgende

Nieuwsarchief