Javascript Menu by Deluxe-Menu.com
UW PARTNER IN
  AUTOMOTIVE SERVICES
UW PARTNER IN
  AUTOMOTIVE SERVICES

Nieuws

   
Geplaatst op: dinsdag 22 juli 2014
Goede ervaringen met de door Truckland IJmond in Velsen-Noord geleverde Volkswagens en serviceverlening brachten wagenparkbeheerder Henk Bakker er uiteindelijk toe om nu ook voor Fiat Professional van deze dealer te kiezen. “Wij hanteren hier een tweemerkenstrategie en hebben naast Volkswagen na een selectie van diverse merken gekozen voor de modellen van Fiat. En ook die worden dus nu geleverd door Truckland”, aldus wagenparkbeheerder Henk Bakker.
Geplaatst op: maandag 21 juli 2014
Martijn Gepkens, transportmanager bij Doornbos Equipment, heeft uit handen van Hans Wijnmaalen, account manager bij Truckland Zuid-Holland, de sleutels ontvangen van de nieuwe DAF CF 290 FAN bakwagen.
Geplaatst op: vrijdag 18 juli 2014
Onze zomerse aanbiedingen staan voor u klaar. Deze zomer profiteert u als MAX kaarthouder van exclusieve aanbiedingen op onderdelen en service. Het onderhoud van uw truck en trailer staat deze zomer centraal.
Geplaatst op: woensdag 16 juli 2014
Freshtrans in De Kwakel (Aalsmeer) verzorgt al vele jaren iedere dag het complete transport van bloemen en planten naar alle bestemmingen in Frankrijk en Spanje. Daarbij levert men de zendingen, ongeachte de grootte, tot op winkelniveau af. Als basis geldt daarbij het geconditioneerde transport met (eigen en charter) trekker/opleggers plus combi’s naar depots in de genoemde landen. Van daaruit wordt met verschillende typen bakwagens het laatste deel van de ritten gemaakt. Om daarin nog klantgerichter en efficiënter te werken liet de vervoerder door Truckland en carrosseriebouwer Van Eck een compacte vrachtauto op basis van de Iveco Daily ontwikkelen, die ondanks zijn relatief hoge laadvermogen met een B rijbewijs bestuurd mag worden. Een voertuig met een geïsoleerde bak, koelmachine en een laadlift! Maatwerk bij uitstek dus en gericht op dagelijkse inzet in de vaak drukke Franse steden, zoals Parijs.
Geplaatst op: dinsdag 8 juli 2014
AA Verhuizers doet alles op het gebied van verhuizen. Zakelijk of particulier, lokaal, regionaal of wereldwijd, eventueel met opslag, je kunt er allemaal voor terecht bij het sinds 1997 bestaande bedrijf in Nieuw-Vennep. Om de klant altijd goed van dienst te zijn, maakt het bedrijf van Hans Buchner en Dick van Leeuwen gebruik van 25 gediplomeerde eigen medewerkers en 10 voertuigen. Daarvan zijn de 5 zwaarste versies van het merk DAF en geleverd door Truckland. De jongste aanwinst is een Euro 6 DAF XF440 FA 4x2, met handgeschakelde bak en een vijfpersoonscabine, waarbij door middel van een speciale constructie de zitbank omgebouwd kan worden tot een tweepersoons slaapcabine.
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14   Volgende

Nieuwsarchief