Javascript Menu by Deluxe-Menu.com
UW PARTNER IN
  AUTOMOTIVE SERVICES
UW PARTNER IN
  AUTOMOTIVE SERVICES

Nieuws

   
Geplaatst op: maandag 13 oktober 2014
De Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij heeft als hoofdtaak het redden en helpen van mensen op zee en ruime binnenwateren. Dat doen zij met circa 1.300 vrijwilligers en een aantal beroepskrachten. De KNRM wordt voor 100% gefinancierd door vrijwillige bijdragen en ontvangt geen overheidssubsidie. In heel Nederland zijn er 45 reddingstations. De werkplaats is gevestigd in het havengebied van IJmuiden. Hier treffen wij Ed van Noordt één van de drie KNRM onderhoudsmonteurs.
Geplaatst op: woensdag 8 oktober 2014
Onlangs hebben de van Pijkeren Groep en MAX-Repair definitief het contract afgesloten waarmee de twee gespecialiseerde schadeherstel bedrijven voor trucks & zwaar materieel in IJsselmuiden en IJsselstein toetreden tot het fabrikant onafhankelijke landelijke schadeherstelnetwerk van MAX-Repair. Hiermee zet de van Pijkeren Groep als één van de grootste spuiterijen in Nederland een belangrijke stap in haar strategie en dienstverlening voor het leveren van kwalitatief hoogstaande producten en het visualiseren daarvan. MAX-Repair hersteld hiermee haar landelijke dekking; de van Pijkeren Groep in IJsselmuiden en IJsselstein vervangen hiermee per direct de onlangs failliet verklaarde schadeherstel werkplaatsen van KoopsFurness in de regio Zwolle en Utrecht. Een aantal medewerkers vanuit het failliete KoopsFurness gaan mee binnen genoemde samenwerking, die per 1 oktober van kracht is geworden.
Geplaatst op: dinsdag 7 oktober 2014
Komend jaar viert familiebedrijf G. Raggers & Zn in Uithoorn haar 80-jarig bestaan. Wat ooit begon als eenmansbedrijf in glasbewassing van grondlegger en naamgever (opa) Gerrit Raggers is onder de tweede en derde generatie uitgegroeid tot een veelzijdig schoonmaakbedrijf met vestigingen in Uithoorn, Almere en op de Luchthaven Schiphol.
Geplaatst op: woensdag 1 oktober 2014
Als lid van de vierde generatie is Edwin Komen trots op het gelijknamige familiebedrijf dat hij leidt. De basis daarvan lag in Assendelft waar rond 1921 zijn overgrootvader ooit begonnen als koetsier voor een dokter en de verzorging van rouw-en trouwdiensten. Toen gebeurde dat nog met paard en wagen, tegenwoordig beschikt het transportbedrijf over het modernste materieel van het merk DAF en geleverd door Truckland. Samen met een servicegericht team medewerkers rijdt Edwin nog iedere dag voor vele trouwe klanten en laat de administratieve taken volledig over aan zijn vrouw Marijke.
Geplaatst op: vrijdag 26 september 2014
Fiat onthulde tijdens de IAA 2014 de nieuwe Doblò. De compacte bestelauto kreeg een gerestyled design van interieur én exterieur.
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13   Volgende

Nieuwsarchief