Javascript Menu by Deluxe-Menu.com
UW PARTNER IN
  AUTOMOTIVE SERVICES
UW PARTNER IN
  AUTOMOTIVE SERVICES

Nieuws

   
Geplaatst op: maandag 29 juni 2015
In de meer dan vijftien jaar dat logistiek manager Ed Vleugel bij horecagroothandel VHC Jongens in Oostzaan werkt, is er een goede relatie met Truckland. “Als bedrijf rijden wij naar volle tevredenheid met Mercedes-Benz bak- en bestelwagens. Maar mocht daar een schade aan ontstaan, nemen wij direct contact op met de schadeafdeling van Truckland Zaandam. Een belletje aan Rob is dan voldoende om de zaken snel en correct te regelen. Het totaalplaatje is altijd keurig voor elkaar.”
Geplaatst op: vrijdag 26 juni 2015
Na een decennialange carriere in de truck-en trailerbusiness begon Leo Rooseboom op 1 maart als directeur van Truckland Parts. Een Truckland overkoepelend bedrijf dat zich richt op alle activiteiten met betrekking tot de in- en verkoop van onderdelen.
Geplaatst op: maandag 15 juni 2015
Robert Krommenhoek, directeur van Krommenhoek Metals, heeft heel bewust gekozen voor de DAF XF 460 FAK Space Cab. “De DAF is ondanks de trippelas, geweldig wendbaar en is met een wielbasis van slechts 5.05 meter voor ons ideaal voor het bereiken van de vaak moeilijke plaatsen”.
Geplaatst op: dinsdag 9 juni 2015
MAX-Repair Hellevoetsluis sinds 1 april 2015 een officieel Erkend Duurzaam schadeherstelbedrijf. Het certificaat Erkend Duurzaam werd 4 juni uitgereikt door John Smith, FOCWA accountmanager, namens IvDM en is het bewijs dat MAX-Repair Hellevoetsluis in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen heeft doorgevoerd.
Geplaatst op: donderdag 21 mei 2015
Stukadoor Joost Meijer kan weer een tijdje vooruit. Hij kreeg vandaag een tijdelijke auto aangeboden door Truckland Noord-Holland.
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12   Volgende

Nieuwsarchief