Javascript Menu by Deluxe-Menu.com
UW PARTNER IN
  AUTOMOTIVE SERVICES
UW PARTNER IN
  AUTOMOTIVE SERVICES

Nieuws

   
Geplaatst op: maandag 5 oktober 2015
Je kunt er niet omheen. Wanneer deze nieuwe DAF XF voor je verschijnt, heeft die gelijk alle aandacht. Een custom build 4x2 trekker, waar geen tweede van bestaat. Jelle, de zoon van de Texelse vervoerder Jan Schouwstra, had het idee voor zijn nieuwe auto al helemaal in zijn hoofd. Samen met meerdere specialisten (w.o. RTS Design) visualiseerde hij zijn gedachten en realiseerde ze. Zo ontstond zijn unieke DAF XF truck, waarmee hij wekelijks bloemen en planten op Scandinavië rijdt en regelmatig op truckhows te zien is.
Geplaatst op: maandag 7 september 2015
Voor stedelijke distributie in avond en nacht ontwikkelde DAF de XF en CF Silent. In de speciale ‘Silent-mode’ heeft die een geluidsniveau van maximaal 72 dB(A), waarmee aan de eisen voldaan wordt voor certificering als ‘Quiet Truck’ en waardoor het mogelijk is goederen te laden en lossen in gebieden waar ’s avonds, ’s nachts of vroege ochtend geluidsbeperkingen gelden. Op het dashboard bevindt zich een speciale ‘Silent’-knop. Door die in te drukken, schakelt de motorsoftware over op een programma waarbij koppel en toerental worden beperkt en er bij lagere toerentallen van versnelling gewisseld wordt. Ook de inkapseling van de versnellingsbak draagt bij aan een reductie van het geluid.
Geplaatst op: vrijdag 4 september 2015
Twee nieuwe DAF CF 460 FTG Euro 6 Space Cab trekkers maken de vloot van 25 DAF éénheden bij Riwal Hoogwerkers compleet. De twee nieuwe DAF CF trekkers werden door Hans Wijnmaalen, Account Manager Sales bij Truckland Zuid-Holland, overhandigd aan Wesley Moeliker, inkoper/wagenparkbeheerder bij Riwal. De DAF trekkers worden ingezet en gestationeerd in Dordrecht en Diemen. Riwal Hoogwerkers is vooral werkzaam in de bouwsector, de industrie, scheepswerven, offshore en Distributie Centra en heeft wereldwijd meer dan 13.000 hoogwerkers, vorkheftrucks en verreikers.
Geplaatst op: maandag 17 augustus 2015
Almere – Gebaseerd op goede ervaringen met het truckmerk in het verleden, koos Koops Transport in Almere bij aanschaf van de eerste Euro 6 trekkers weer voor DAF. Truckland Almere leverde onlangs twee DAF XF 440 4x2 trekkers met SpaceCab, AS-Tronic, luxe stoelen plus bedden en een RVS-kist voor het ladingzekeringsmateriaal. Beide voertuigen gelden als een uitbreiding op het bestaande wagenpark met 80 trekkers en 120 opleggers. Truckland verzorgt naast de levering ook het onderhoud van de bestaande en nieuwe DAF XF trekkers.
Geplaatst op: maandag 20 juli 2015
Ter vervanging van een gelijk aantal meer dan tien jaar oude Mercedessen, nam Jongkind uit Aalsmeer drie nieuwe Euro 6 DAF CF 370 bakwagens in gebruik. Het juiste product, de snelle, adequate reactie plus expertise van verkoopadviseur Sjaak Remijnse, de totale service en de positieve testritervaringen van de chauffeurs bepaalden dat dit keer de keus viel op de Nederlandse DAF en Truckland. Twee van de speciale laadbakken met duwschot werden door Van der Peet overgezet op de chassis. De derde opbouw werd nieuw geleverd.
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11   Volgende

Nieuwsarchief