Javascript Menu by Deluxe-Menu.com
UW PARTNER IN
  AUTOMOTIVE SERVICES
UW PARTNER IN
  AUTOMOTIVE SERVICES

Nieuws

   
Geplaatst op: maandag 17 augustus 2015
Almere – Gebaseerd op goede ervaringen met het truckmerk in het verleden, koos Koops Transport in Almere bij aanschaf van de eerste Euro 6 trekkers weer voor DAF. Truckland Almere leverde onlangs twee DAF XF 440 4x2 trekkers met SpaceCab, AS-Tronic, luxe stoelen plus bedden en een RVS-kist voor het ladingzekeringsmateriaal. Beide voertuigen gelden als een uitbreiding op het bestaande wagenpark met 80 trekkers en 120 opleggers. Truckland verzorgt naast de levering ook het onderhoud van de bestaande en nieuwe DAF XF trekkers.
Geplaatst op: maandag 20 juli 2015
Ter vervanging van een gelijk aantal meer dan tien jaar oude Mercedessen, nam Jongkind uit Aalsmeer drie nieuwe Euro 6 DAF CF 370 bakwagens in gebruik. Het juiste product, de snelle, adequate reactie plus expertise van verkoopadviseur Sjaak Remijnse, de totale service en de positieve testritervaringen van de chauffeurs bepaalden dat dit keer de keus viel op de Nederlandse DAF en Truckland. Twee van de speciale laadbakken met duwschot werden door Van der Peet overgezet op de chassis. De derde opbouw werd nieuw geleverd.
Geplaatst op: dinsdag 14 juli 2015
Met de levering van zes nieuwe DAF XF460 FAR Super Space Cab 6x2 LowDeck bakwagens completeert Truckland Noord-Holland de eerste grote vlootvervanging sinds jaren bij Moeijes Internationale Transporten in Zwaag. De vervoerder besloot eerder tot de vervanging van achttien bestaande voertuigcombinaties door moderne Euro 6 uitvoeringen. Als trouw huismerk van het familiebedrijf voorziet DAF in een derde van deze vernieuwing. Waarbij Heiwo Carrosserie voor de opbouwen en TRS voor de emissiearme, elektrische koelinstallaties zorgt.
Geplaatst op: maandag 13 juli 2015
Wie het bedrijfspand van N.H. Wempe Transport in Spaarndam betreedt, wordt ontvangen door een aantal oude zwart-wit beelden aan de muur. Hierop staan de voorvaderen van de huidige directeur Jan Wempe met hun voertuigen. Als vertegenwoordiger van de derde generatie voert hij het bedrijf nu aan in de wetenschap dat de vierde generatie inmiddels ook al actief is binnen het sinds de twintiger jaren bestaande familiebedrijf.
Geplaatst op: maandag 6 juli 2015
Met de levering van twee 8+1 Fiat Ducato 130 MultiJet personenbussen, waarvan een met een aanpassing om rolstoelers veilig te vervoeren, beschikt Zorgcentrum Aelsmeer voor de komende jaren weer over hoogstaand vervoer. Voorheen reed er ook al een Ducato, maar die was na tien jaar meer dan op. Verdeeld over de afgelopen maanden werden de nieuwe bussen door verkoopadviseur Rob de Koning van Truckland aan de Stichting Vrienden van Zorgcentrum Aelsmeer geleverd. Voor de ombouw tot rolstoelbus tekende het gespecialiseerde auto-aanpasbedrijf Bierman uit Nieuw-Vennep.
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12   Volgende

Nieuwsarchief