Javascript Menu by Deluxe-Menu.com
UW PARTNER IN
  AUTOMOTIVE SERVICES
UW PARTNER IN
  AUTOMOTIVE SERVICES

Nieuws

   
Geplaatst op: dinsdag 22 april 2014
Het debuut van de zesde generatie van de bestseller van Fiat Professional, gebouwd volgens drie richtlijnen: robuustheid/betrouwbaarheid, efficiency/lage exploitatiekosten en nieuwe high-tech content
Geplaatst op: maandag 7 april 2014
Vrijdag 28 maart heeft de directie van Mooy Logistics uit handen van Joost Hoogstad, Truck Mobiliteit Adviseur bij Truckland Zuid-Holland, de sleutels ontvangen van 11 nieuwe DAF XF voertuigen. De DAF’s worden ingezet voor het geconditioneerde transport van voornamelijk fruit, groenten, bloemen en planten.
Geplaatst op: maandag 7 april 2014
Truckland Noord-Holland leverde ter vervanging van de bestaande bedrijfswagens rond de jaarwisseling de eerste compacte Fiat Fiorino bestelwagens af bij Budget Broodjes. Dit bedrijf is een initiatief van Tom van Kimmenaede. Jaren geleden startte hij het concept in Alkmaar en opende daarna vestigingen in Haarlem en Hoorn-Zwaag. Vanuit de daar opgedane ervaring biedt hij het bedrijfsconcept nu als franchiseformule aan. Iets waar in Nederland en in België belangstelling voor bestaat.
Geplaatst op: woensdag 2 april 2014
Er zijn nu 36(!) nieuwe MAX Coupons. Dat zijn er een stuk meer dan normaal, inclusief speciale accessoire Coupons. En registreert u meerdere voertuigen, dan krijgt u nog meer Coupons! Geldig tot en met 30 juni 2014.
Geplaatst op: dinsdag 1 april 2014
Truckland Noord-Holland leverde deze week aan P.C. van der Wiel B.V. in Beinsdorp een 8x2 DAF CF 85.460 ATe met 17 kuubs Canalmaster F120E WAI rioolreiningsinstallatie. Deze high-tech opbouw werd verzorgd door Van de Pol Voertuigtechniek uit Tiel.
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11   Volgende

Nieuwsarchief