Javascript Menu by Deluxe-Menu.com
UW PARTNER IN
  AUTOMOTIVE SERVICES
UW PARTNER IN
  AUTOMOTIVE SERVICES

Nieuws

   
Geplaatst op: dinsdag 3 maart 2015
Bert van Kessel, directeur Van Kessel Marine & Offshore, ontving onlangs de sleutels van de nieuwe DAF CF 220 FA bakwagen van Hans Wijnmaalen, Account Manager Sales bij Truckland Zuid-Holland. Samen met zijn zoon Colin, die directeur is van Van Kessel Ventilatie, zijn zij eigenaar van beide ondernemingen.
Geplaatst op: maandag 2 maart 2015
Amsterdam/Wervershoof - Koomens’s Internationaal Transportbedrijf uit Wervershoof vervangt, vergroent en verjongt de helft van het huidige wagenpark met de aanschaf 25 Euro 6 DAF XF Super Space Cab trekkers. Truckland Noord-Holland leverde inmiddels de eerste van vijf 6x2 en twintig 4x2 trucks aan het familiebedrijf. Inclusief de 75e door Koomen’s in gebruik genomen DAF. Alle nieuwe DAF voertuigen zijn uitgevoerd met een MX-13.460 pk motor voorzien van ECO-modus, AS-Tronic versnellingsbak en een uitgebreid veiligheidspakket bestaande uit: Adaptive Cruise Control (ACC), Forward Collision Warning (FCW), Advanced Emergency Braking System (AEBS), Predictive Cruise Control (PCC) en Vehicle Stability Control (VSC). Truckland verzorgt tevens de voertuigtraining voor de chauffeurs en alle nieuwe trekkers hebben een onderhoudscontract.
Geplaatst op: woensdag 25 februari 2015
Voor de miljoenste keer is in Eindhoven een DAF-vrachtwagen van de lopende band gerold. Die is in de fabriek onthuld door premier Rutte. DAF is marktleider op de Nederlandse vrachtwagenmarkt, met een aandeel van zo'n 30 procent. In heel Europa heeft het bedrijf een marktaandeel van zo'n 15 procent.
Geplaatst op: donderdag 19 februari 2015
Premier Mark Rutte komt speciaal voor de gelegenheid naar Eindhoven om deze mijlpaal mee te vieren.
Geplaatst op: donderdag 5 februari 2015
Speciaal voor toepassingen waarbij een hoog nuttig laadvermogen gecombineerd moet worden met een maximale wendbaarheid, introduceert DAF CF- en XF-trekkers met een gestuurde naloopas.
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14   Volgende

Nieuwsarchief