Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten

Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland

Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Klanttevredenheid

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een:

8,1
Beoordeel
Truckland nieuwsbrief
Naam:  
Email:  
I want to sign up:

Nieuws

Nieuwe DAF XF 460 trekkers voor Millenaar & Van Schaik Transport

13 juni 2017

In de decennialange relatie die Millenaar & Van Schaik Transport uit Oude Meer met het merk DAF en het daar van afgeleide GINAF heeft, werden nooit eerder nieuwe DAF-trekkers geleverd. Truckland brengt daar verandering in met de levering van 4 nieuwe Euro 6 DAF XF 460 FTG 6x2 trekkers met automaat, slaapcabine en gestuurde voorloopas.

> Lees verder…

Truckland breidt dealerschap officieel uit met TATRA

23 mei 2017

Eerste Truckland TATRA in bedrijf bij Wouters Betontransporten Rijkevorsel.

> Lees verder…

Vernieuwde DAF XF en CF gepresenteerd

26 april 2017

DAF introduceert de nieuwe generatie CF en XF trucks, die een nieuwe norm zetten in transportefficiency en chauffeurscomfort. Vernieuwingen aan de motoren, nieuwe aandrijflijnen en aerodynamische optimalisaties zorgen voor een tot wel 7% lager brandstofverbruik. Het nieuwe online fleet-managementsysteem DAF Connect geeft ruimte aan een nóg verdere efficiencyverhogingen. De nieuwe generatie CF en XF biedt bovendien meer laadvermogen en een vernieuwd interieur en exterieur voor het hoogste chauffeurscomfort en de grootste aantrekkingskracht. De nieuwe serie trucks garanderen de laagste bedrijfskosten en de hoogste inzetbaarheid.

> Lees verder…

Cor Kramer winnaar DAF Technician of the Year 2017

31 maart 2017

Drie kandidaten stonden deze week in de eindstrijd om de beste DAF Master Technician van Nederland 2017. Ze bogen zich over acht pittige opdrachten. Voor elke klus kregen ze slechts veertig minuten de tijd. Het werd een close finish, waarbij Cor Kramer uiteindelijk als winnaar uit de bus kwam. Dankzij de overwinning mag hij in april 2018 door naar de Europese finale voor ‘DAF European Technician of the Year’.

> Lees verder…

Truckland levert DAF XF met laag chassis aan Van der Vlist

14 maart 2017

Hoe lager de laadvloer, hoe hoger de vracht kan zijn. Van der Vlist Twente B.V. in Rijssen heeft om deze reden gekozen voor twee nieuwe DAF XF 460 bakwagenchassis. De vloer van deze low deckers is slechts 890 millimeter boven het wegdek. Daardoor kan er hoge lading mee, zoals tractoren, mini-graafmachines, wielladers en landbouwwerktuigen.

> Lees verder…