Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten

Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland

Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Klanttevredenheid

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een:

8,1
Beoordeel
Truckland nieuwsbrief
Naam:  
Email:  
I want to sign up:

Nieuws

Cor Kramer winnaar DAF Technician of the Year 2017

31 maart 2017

Drie kandidaten stonden deze week in de eindstrijd om de beste DAF Master Technician van Nederland 2017. Ze bogen zich over acht pittige opdrachten. Voor elke klus kregen ze slechts veertig minuten de tijd. Het werd een close finish, waarbij Cor Kramer uiteindelijk als winnaar uit de bus kwam. Dankzij de overwinning mag hij in april 2018 door naar de Europese finale voor ‘DAF European Technician of the Year’.

> Lees verder…

Truckland levert DAF XF met laag chassis aan Van der Vlist

14 maart 2017

Hoe lager de laadvloer, hoe hoger de vracht kan zijn. Van der Vlist Twente B.V. in Rijssen heeft om deze reden gekozen voor twee nieuwe DAF XF 460 bakwagenchassis. De vloer van deze low deckers is slechts 890 millimeter boven het wegdek. Daardoor kan er hoge lading mee, zoals tractoren, mini-graafmachines, wielladers en landbouwwerktuigen.

> Lees verder…

Eric Theuws nieuwe Algemeen Directeur voor de Truckland Group

06 maart 2017

Truckland, onderdeel van Pallieter Group, heeft Eric Theuws benoemd tot algemeen directeur. Theuws (54), sinds 2011 al verbonden aan Pallieter Group als algemeen directeur van Pala Group, wordt daar opgevolgd door Jan-Peter Oving.

> Lees verder…

Truckland levert speciale 8x2 DAF CF 460 bakwagen met HIAB autolaadkraan bij Houniet Transport Zaandam

24 februari 2017

Om nog beter in te kunnen spelen op de vervoers-en hijswensen van klanten liet Frank Houniet van het gelijknamige Zaanse transportbedrijf een nieuwe truck bouwen. Samen met de verkoopadviseurs van Truckland koos hij uiteindelijk voor een 8x2 DAF CF 460 FAX bakwagen, met twee fabriek gemonteerde, gestuurde 9-tons voorassen, een Euro 6 motor met automaat. In de fabriek werd deze zesde nieuwe Houniet DAF tevens voorzien van een zwaarder chassis, om daarmee de montage van een 60-tons HIAB X-HiPro 638E mogelijk te maken. Aanvankelijk gold deze DAF als vervanging van een bestaande wagen, maar inmiddels is besloten -op basis van het vele werk- de nieuwkomer als uitbreiding aan het wagenpark toe te voegen.

> Lees verder…

Fiat Ducato met op maat gemaakt imperiaal

10 februari 2017

Unieke imperiaal geleverd door samenwerking tussen Truckland, Ugefa Imperials en Carrosserie Center Van Veen.

> Lees verder…