Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten

Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland

Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Klanttevredenheid

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een:

8,1
Beoordeel
Truckland nieuwsbrief
Naam:  
Email:  
I want to sign up:

Nieuws

Truckland helpt Telesuper.nl met maatwerk-transportoplossing

20 januari 2017

De basis voor Telesuper.NL in Almere werd lang geleden gelegd in het Haarlemmermeerse Rijsenhout. Daar runde ondernemer Johan Dekker de lokale supermarkt en ontwikkelde vanuit die activiteit in de tachtiger jaren Telesuper. Een gespecialiseerd bedrijf waar hij nu samen met Directeur Operations Marco Verduijn leiding aan geeft.

> Lees verder…

10e Elektrische Ginaf E 2114 DuraTruck voor Hulshoff Amsterdam

29 november 2016

Deze week leverde Ginaf de tiende door hen gebouwde E 2114 Duratruck af bij Hulshoff in Amsterdam. Dit in zakelijke projectverhuizingen en archiveren gespecialiseerde familiebedrijf heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Toen een van de opdrachtgevers in een aanbesteding om het meest groene transportmiddel vroeg, was de keus voor dit voertuig snel gemaakt. Op de 10 elektrische Ginaf staat een opbouw van Karhof en Truckland Noord-Holland zal als Ginaf-dealer voor de regio de service voor zijn rekening nemen.

> Lees verder…

Trouwe Truckland/DAF-relatie aan het woord: Spelt Bedrijven Nieuwveen

11 november 2016

In het landelijk gelegen Nieuwveen (ZH) ligt deels verscholen achter een prachtig gerestaureerde boerderij het 5 hectare grote perceel van familiebedrijf Spelt. Hier hebben we een afspraak met Jan Spelt, algemeen directeur van een groep bedrijven die zijn achternaam draagt, maar ook Fokker-Oomen, Meersma, Van Dijk - en Van der Kooij Afvalinzameling. De succesvolle onderneming is daarmee gevestigd in: Heerenveen, Cuijk, Schiedam, Bussum, Pijnacker en Nieuwveen. Momenteel werken er 160 medewerkers en zijn er circa 50 vrachtwagens in bedrijf. Daarbij gaat het om meer merken, waaronder DAF, dat meer dan een kwart van het totaal vertegenwoordigt.

> Lees verder…

DAF in Action 09-2016

31 oktober 2016

In de laatste DAF in Action, o.a. alles over het nieuwe DAF Connect

> Lees verder…

Drietal nieuwe Fiat Ducato bedrijfswagens voor Polytechniek Hem

18 oktober 2016

Goede ervaringen met eerdere modellen, service om de hoek, de ruimte, plus een goede prijs/pk verhouding bepaalden bij de aanschaf van nieuwe bedrijfswagens voor Polytechniek BV in Hem de keus op de Fiat Ducato. Met de komst van deze drie nieuwe bestelbussen wijzigde het veelzijdige Noord-Hollandse installatiebedrijf ook de huisstijl op de voertuigen.

> Lees verder…