Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten

Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland

Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Klanttevredenheid

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een:

8,1
Beoordeel
Truckland nieuwsbrief
Naam:  
Email:  
I want to sign up:

Nieuws

DAF lang en goed vertegenwoordigd bij Brandhoff Transport Zwaag

02 mei 2016

De transportactiviteiten van Brandhoff in Zwaag begonnen aan het begin van de 60-er jaren en sinds de start was de naamgever een trouwe DAF- en Trucklandrelatie. Iets dat nog steeds geldt, alhoewel onder de huidige directeur Willem Post er twee andere merken bijgekomen zijn. “Maar DAF is in aantallen nog steeds de grootste”, opent hij.

> Lees verder…

Radex Autoparts bezorgt met Fiat Professional bedrijfswagens

19 april 2016

Begin september is het twee jaar geleden dat Arthur Chatsjatrjan met de activiteiten van Radex Benelux begon. Hij werd zelfstandig ondernemer, na een lange carrière in de automaterialenbranche bij Brezan.

> Lees verder…

Truckland en OrangeGas helpen Drukkerij de Bij met verduurzaming transport

11 april 2016

Norbert van Schie geeft al vijftien jaar leiding aan het negentig jaar bestaande Drukkerij De Bij in Amsterdam Westpoort. Een modern bedrijf waar de laatste jaren veel aandacht bestaat voor het verduurzamen van productie en transport.

> Lees verder…

Open Dag bij Truckland Almere op 21 mei

05 april 2016

Op zaterdag 21 mei kunt u een kijkje nemen bij onze nieuwste vestiging in Almere! Van 10:00-16:00 - Rondebeltweg 1 in Almere.

> Lees verder…

Nieuwe Fiat Fiorino met Euro 6 motoren

31 maart 2016

Fiat Professional rust de vernieuwde Fiorino uit met Euro 6 motoren, licht opgefrist uiterlijk en nieuwe functionele mogelijkheden. In mei staat de vernieuwde Fiorino met 21% bijtelling, 4 jaar garantie en 4 jaar 0% rente op financiering bij de Fiat Professional dealer. Prijzen beginnen vanaf € 9.950 (exclusief BTW en BPM).

> Lees verder…