Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten

Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland

Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Klanttevredenheid

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een:

8,1
Beoordeel
Truckland nieuwsbrief
Naam:  
Email:  
I want to sign up:

Nieuws

6 nieuwe DAF XF trekkers geleverd aan J.W.J. Rumping en Zonen B.V. door Truckland

23 november 2015

Afgelopen week droeg Piet Dubbeld namens Truckland Noord-Holland zes DAF XF 460 SSC 4x2 Euro 6 trekkers over aan Transportbedrijf J.W.J. Rumping en Zonen in Beverwijk. Naast directeur Jaap Rumping waren zoons Jaap en Niels, als vertegenwoordigers van de vierde generatie van het familiebedrijf, bij de overdacht aanwezig. Een deel van de nieuwe DAF’s geldt als vervanging, het andere deel is uitbreiding op de vloot met circa zestig trekkende eenheden van meerdere merken.

> Lees verder…

Truckland Noord-Holland levert 85e DAF aan Beets BV uit Wijdewormer

17 november 2015

Wijdewormer – De tweede nieuw afgeleverde Euro 6 DAF XF 460 SSC 4x2 trekker uit een serie van vier, is in meerdere opzichten een bijzonder voertuig. Het is de 85e door Truckland afgeleverde DAF aan de Noord-Hollandse Albert Beets Transportonderneming. Het is ook de 165e truck van het familiebedrijf én het is de 60e DAF die Truckland Zaandam voor Beets in de kleuren spoot. Van de vier nieuwe Euro 6 DAF XF Super Space Cab trekkers geldt de helft als vervanging en het andere deel als uitbreiding. Op twee na zijn alle huidige Beets trucks van het merk DAF. De eerste DAF, een 100 pk sterke A 1300 ‘7-streper’, kwam ruim 50 jaar geleden in bedrijf.

> Lees verder…

Fiat Fullback pick-up gepresenteerd op de Dubai International Motor Show

11 november 2015

De Fullback-range bestaat uit vier configuraties, drie uitrustingsniveaus, drie motoren en twee versnellingsbakken. Vanaf de zomer 2016 staat de Fiat pick-up bij Truckland!

> Lees verder…

Truckland levert compacte Euro 6 DAF CF 370 combi-kolkenzuiger aan P.C. van der Wiel

10 november 2015

Algemeen Directeur van Truckland Noord-Holland, Piet Dubbeld, overhandigde tijdens de afgelopen BedrijfswagenRAI de sleutels van een rechtsgestuurde Euro 6 DAF CF 370 FA 4x2 combi-kolkenzuiger aan Brenda en Marc van der Wiel van P.C. van der Wiel B.V. uit Beinsdorp. Deze compacte en veelzijdige machine geldt als vervanging van een van de oudere machines binnen het veelzijdige wagenpark van het Haarlemmermeerse familiebedrijf. De opbouw van het voertuig werd geadviseerd, geleverd en gemonteerd door Van de Pol voertuigtechniek uit Tiel.

> Lees verder…

Fraaie DAF CF bergingswagen voor Steenhoven

06 november 2015

Henk van der Steenhoven, directeur van Steenhoven Garage- en Takelbedrijven, ontving onlangs de sleutels van de nieuwe DAF CF 510 FAD bergingswagen van Jelle Mol, Salesmanager bij Truckland Zuid-Holland. De nieuwe bergingswagen wordt vooral ingezet in de regio, maar de inzetbaarheid is ook Europees, waar ruim 20 procent van de opdrachten vandaan komen.

> Lees verder…