Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten

Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland

Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Klanttevredenheid

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een:

8,1
Beoordeel
Truckland nieuwsbrief
Naam:  
Email:  
I want to sign up:

Nieuws

Truckland levert DAF XF met laag chassis aan Van der Vlist

14 maart 2017

Hoe lager de laadvloer, hoe hoger de vracht kan zijn. Van der Vlist Twente B.V. in Rijssen heeft om deze reden gekozen voor twee nieuwe DAF XF 460 bakwagenchassis. De vloer van deze low deckers is slechts 890 millimeter boven het wegdek. Daardoor kan er hoge lading mee, zoals tractoren, mini-graafmachines, wielladers en landbouwwerktuigen.

> Lees verder…

Eric Theuws nieuwe Algemeen Directeur voor de Truckland Group

06 maart 2017

Truckland, onderdeel van Pallieter Group, heeft Eric Theuws benoemd tot algemeen directeur. Theuws (54), sinds 2011 al verbonden aan Pallieter Group als algemeen directeur van Pala Group, wordt daar opgevolgd door Jan-Peter Oving.

> Lees verder…

Truckland levert speciale 8x2 DAF CF 460 bakwagen met HIAB autolaadkraan bij Houniet Transport Zaandam

24 februari 2017

Om nog beter in te kunnen spelen op de vervoers-en hijswensen van klanten liet Frank Houniet van het gelijknamige Zaanse transportbedrijf een nieuwe truck bouwen. Samen met de verkoopadviseurs van Truckland koos hij uiteindelijk voor een 8x2 DAF CF 460 FAX bakwagen, met twee fabriek gemonteerde, gestuurde 9-tons voorassen, een Euro 6 motor met automaat. In de fabriek werd deze zesde nieuwe Houniet DAF tevens voorzien van een zwaarder chassis, om daarmee de montage van een 60-tons HIAB X-HiPro 638E mogelijk te maken. Aanvankelijk gold deze DAF als vervanging van een bestaande wagen, maar inmiddels is besloten -op basis van het vele werk- de nieuwkomer als uitbreiding aan het wagenpark toe te voegen.

> Lees verder…

Fiat Ducato met op maat gemaakt imperiaal

10 februari 2017

Unieke imperiaal geleverd door samenwerking tussen Truckland, Ugefa Imperials en Carrosserie Center Van Veen.

> Lees verder…

Truckland levert eerste Euro 6 DAF CF betonmpompmixer in Europa aan Albeton

09 februari 2017

Betoncentrale Albeton heeft sinds kort een unieke betonpomptruckmixer. Het is de eerste in zijn soort in Europa op basis van een DAF Euro 6-chassis. Dat is voor dit doel compleet omgebouwd in nauwe samenspraak met de DAF-fabriek. DAF-dealer Truckland Noord-Holland en pompmixerleverancier Boogert service uit het Zeeuwse Nieuwerkerk hebben de ombouw en opbouw geklaard, een operatie die drie maanden tijd vergde.

> Lees verder…