Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten

Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland

Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Klanttevredenheid

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een:

8,1
Beoordeel
Truckland nieuwsbrief
Naam:  
Email:  
I want to sign up:

Nieuws

Drietal nieuwe Fiat Ducato bedrijfswagens voor Polytechniek Hem

18 oktober 2016

Goede ervaringen met eerdere modellen, service om de hoek, de ruimte, plus een goede prijs/pk verhouding bepaalden bij de aanschaf van nieuwe bedrijfswagens voor Polytechniek BV in Hem de keus op de Fiat Ducato. Met de komst van deze drie nieuwe bestelbussen wijzigde het veelzijdige Noord-Hollandse installatiebedrijf ook de huisstijl op de voertuigen.

> Lees verder…

DAF op de IAA 2016

21 september 2016

Op de IAA 2016, die van 22 september tot en met 29 september in Hannover gehouden wordt, toont DAF Trucks onder het motto ‘DAF Transport Efficiency’ haar complete en toonaangevende Euro 6 leveringsprogramma om te onderstrepen dat voor elke toepassing de juiste oplossing geboden wordt.

> Lees verder…

DAF Museumdagen 2016 "De jaren 60 van DAF"

20 september 2016

Op zaterdag 1 en zondag 2 oktober 2016 organiseert het DAF Museum in Eindhoven de jaarlijkse Museumdagen die dit jaar in het teken staan van ’De jaren 60 van DAF’. De DAF Museumdagen worden gehouden in zowel het DAF Museum als op het DAF-buitenterrein aan de Hugo van der Goeslaan 1 te Eindhoven.

> Lees verder…

Verkeersschool Trilling nu DAF Verkeersschool partner voor Code 95

23 augustus 2016

Verkeersschool Trilling in Amsterdam heeft een nieuwe DAF XF 440-trekker met Super Space Cab ingezet. Truckland leverde de nieuwe aanwinst onlangs af aan de verkeersschool. De goede ergonomie in de cabine en de service vormden de voornaamste redenen om voor DAF te kiezen.

> Lees verder…

Truckland importeur van Renders Trailers

09 augustus 2016

De Truckland dealergroep is sinds 1 juli jongstleden importeur van Renders Trailers voor Nederland. In eerste instantie importeert Truckland de containerchassis van dit gerenommeerde trailermerk.

> Lees verder…